- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Aktív témák
-
-
-
-
-
-
válasz
Melack #41078 üzenetére
Jó, VoIP-re használva megint más a leányzó fekvése és nyilván olcsóbb a netet fizetni, mint a telefonszámlát, de az eredeti felvetés szerint ilyen igény nem volt benne. Én meg egy ujjamon meg tudom számolni, hány családtagnak van okostelefonja, tehát mindenképp maradnom kell a hagyományos telefonálásnál.
Mivel okostelefon, számtalan felhasználása lehet, amihez nem kell net, de jó, hogy "okos".
-
válasz
Melack #41074 üzenetére
Akkor szimplán rosszul állítottad be a telefonod, hiszen be lehet, hogy csak WiFi-n frissítsen és/vagy szinkronizáljon. Legfapadosabban egy sync widgettel kapcsolgatva, de kicsit kotorászva a menüben, automatikusan is megoldható. A képek feltöltése sem lehet annyira fontos, hogy ne bírja ki hazáig, szóval 100MB-ba ésszel bele lehet férni.
Mondjuk én melóban is meg otthon is tudok netezni, a telefonomról a 3 hónap ingyenes időszak után le is mondtam.
-
-
-
-
Üdv!
Egy olyan alkalmazást keresek (nem baj, ha fizetős), ami mondjuk a hangerő le gombot a fényképezőhöz társítja (Defy+, nincs fényképező gomb). Jó volna annak elindítása is, de csak az exponálással is megelégszem. Mindezt globálisan, tehát ilyen Camera360-ak nem jöhetnek szóba, a gyári alkalmazással szeretném használni. Valahogy úgy, ha fut a program, akkor a kamera gomb, ha nem, akkor az eredeti funkciója.
-
-
Cortex procis telefonnal (Defy+) melyik az a lejátszó, amivel 720p mkv-t is meg lehet etetni és nem lassított felvétel lesz az eredménye? Előre is köszi!
-
válasz
TazLeacher #30752 üzenetére
A "mindig mindenhova ugyanannyiért" díjcsomagot vettem alapul. Kb. 2eFt-t telefonálok el egy hónapban. Domino-m az nem nagyon van, mert Telenoros vagyok
-
válasz
TazLeacher #30722 üzenetére
43Ft így 1 perc, előfizetve meg 37... marha nagy különbség.
Drenadar: a WiFi csak netre van megosztva, a hálózat elérése természetesen le van tiltva. HTC-m tényleg nem volt még.
-
válasz
Drenadar #30708 üzenetére
Telefonra sincs előfizetésem, nem véletlenül vagyok feltöltőkártyás (szeretem tudni, hogy tényleg lebeszélem, amiért fizetek és ez nem nullázódik havonta). Mivel itthon is, cégnél is van net, útközben (gyalog 10 perc a munkahelyem
) pont lesz*rom, hogy jön-e mailem vagy sem, akárcsak azt, hogy ír-e valaki valami hülyeséget iwiw-en. Bőven nem vagyok már az a generáció, amelyik csak iwiwen meg f*szbúkon képes egymással kommunikálni. Minek okostelefon? A játékok miatt, valamint GPS pótlékként (természetesen offline navival). Ha úgy tetszik, színtiszta hobbiból.
A telóm nem céges, tehát, ha azt akarnák, hogy elérhető legyek mailen (ami a távolságból, illetve a munkám jellegéből adódóan egyébként is felesleges), akkor a cég fizetné, tehát nekem mindegy lenne. Ha valamire kíváncsi a főnököm, s nem vagyok bent, felhív és kész
A céges wifi meg mindenkinek van.
Egyébként most, hogy X8 után Defy+-t vettem, jöttem rá, hogy egy normálisan megírt felület esetében semmi szükség mindenféle kretén kiegészítő alkalmazásokra, a gyárinak is illik tudnia: forgalomszámláló, sync over WiFi only beállítás, normális e-mail kliens, akku energiakímélés beállítások, stb.
-
válasz
Drenadar #30689 üzenetére
Abban azért igaza van, hogy minek fizessen havi fix 500Ft-t (ami inkább 600 vagy 1000), ha nem használja? Én itthon is, melóhelyen is tudok WiFi-zni, azért meg nincs kedvem fix havidíjakat fizetni, hogy vagy kihasználom vagy nem, mert mondjuk 2 havonta egy hétvégén használnám a mobilnetet - de így elvagyok nélküle. A patkányság a szolgáltatóknál, ha meg nem fizetsz elő netre, akkor horror áron mérik a használatot.
-
válasz
szalasz87 #30498 üzenetére
Ha megnyitod a Kapcsolatokat, látsz egy olyan ikont, hogy két emberke torzó egymás mellett (legalábbis az én telefonomon van). Azzal lehet új csoportot létrehozni.
A legjobb egyébként, amit tehetsz - amit nekem is javasoltak első Android telefonomnál - hogy a Gmail fiókodban (ha nincs, akkor csinálj) a Címtárat megírod vagy valamilyen módszerrel kimented a telefonodról és importálod oda. Aztán megszerkeszted, amit meg akarsz, majd szinkronizálod a telefonoddal, amin értelemszerűen be kell állítani a Google fiókot meg azt, hogy a kapcsolatoknál azokat mutassa. Azon belül ki lehet kapcsolni a listából, akiknél nincs telefonszám. Ezek után aztán ezt soha többet nem kell eljátszani, mert ott mindig meg lesz, akármelyik jövőbeni telefonra átvihető egyszerűen.
-
-
Ha egy játéknak (Shadow Guardian) van 3D és HD verziója, melyiket kell megvegyem a telefonomra (Defy+)? A 3D verzió használja a grafikus gyorsítót, tehát azt érdemes?
-
-
válasz
Dark Archon #30277 üzenetére
ui.: most néztem X8-on a Go Launcher-t, abban is meg van oldva mappákkal. Kicsit bénább, mint a MotoBlur, de legalább van.
-
válasz
frensys #30248 üzenetére
Vegyél Motorolát, MotoBLUR-ben létrehozhatóak csoportok és azt pakolsz bele, amit akarsz. Magától persze az sem tudja. De furcsa, hogy ne tudnák ezt a mai launcherek. Ugyanakkor nem lepődnék meg, hogy triviálisnak tűnő dolgok hiányoznak, hiszen Linux
Mr X: ld. ^^. Nem igaz, hogy semmilyen rendszeren nem megoldható.
-
válasz
atillaahun #30208 üzenetére
Ja, már emlékszem: az a fehér skin állítja át a kiosztást iPhone kiosztásúra, az nekem tökéletes. Az unlock apk-t mégsem mentettem ki, de még nem gyalultam le az X8-at szerencsére. Mert egyébként a marketből törölték már, nem elérhető.
-
Hogy erre nem gondoltam... Titanium Backup-pal le van mentve az apk és az unlock apk is, csak gunzippelte. Látni viszont nem látja, hogy vissza tudnám állítani, de akkor ha kicsomagolom, elvileg menni fog. Köszi!
atillaahun: köszi, de ha már majd 1 rongyot fizettem ezért, akkor ez lesz, ha működik
Nem utolsósorban van hozzá egy szép fehér skin.
-
Segítség!
Anno megvettem még X8-on a Better Keyboard 8-at. Most a Defy+-on nem találom marketen és ahogy néztem a netet, mintha meg is szűnt volna az egész vagy Gingerbread-ra már nem csinálták meg.
Próbáltam más billentyűzet programokat (Smart, AnySoft), de csak variációk egy témára, egyik sem tudja azt, amit a Better (vagy csak nem találom), nevezetesen: magyar kiosztáson a szimpla ékezetes betűk a nem ékezetesek felett vannak, csak egy hosszú nyomás, pl. "ó" írása "o"-n hosszú nyomással, nem listázza ki felette a ó-ö-ő betűket. A dupla ékezetes betűk külön billentyűk voltak. Ezen felül a számok le voltak osztva kb. a R-Z-V-N négyzetben, azokon hosszút nyomva írta a számot. Más betűk "felett" írásjelek is voltak. Magyarul egyetlen kiosztáson megvolt szinte minden, ami egy egyszerű szöveg gépeléséhez kellett, nem kellett közben váltogatni számok / betűk / neadj'isten írásjelek közt.
Tud valaki ilyen billentyűzet kiosztást? Fizetős is jó. Előre is köszi!
-
-
-
-
válasz
-=Vacsek=- #16839 üzenetére
Nekem az van fent, de ezt hogy csináltad?
-
válasz
spiritex #16827 üzenetére
Nyugi, engem is zavar, de azért nem lehetetlen egy kézzel elhúzni
Tekintve, hogy nincs rá normális program - bár most az EZanswer-t tesztelem épp - kénytelen az ember megszokni. Érthető módon egyik program sem nyúl bele a rendszer alapjaiba, csak egy "fóliát" húz az alap hívásképernyőre, ráadásul szemmel látható késéssel, ami vagy működik vagy nem.
-
válasz
spiritex #16820 üzenetére
Próbáld ki EZT. Nekem ugyan nem jött be X8-on, mert nem mindig dobta fel az ablakot, olyankor meg nem tudtam felvenni, kivéve, ha beállítottam, hogy a kameragombra is fel lehessen, de a hívó akkor sem jelent meg. Szóval bizonytalan a működése, de lehet, hogy neked több szerencséd lesz.
Egyébként én sem értem, melyik idióta találta ki ezt a huzigálást, mivel leginkább csak emberi érintésre reagál a kapacitív kijelző.
-
-
-
-
-
Csinált már valakinek olyat a telefonja (SE X8), hogy egyszercsak eltűnt a Go Launcher Ex-ben beállított ikon-, és widgetsor s helyette az összes lapon (home képernyőn) valami más baromság lett, pl. Dowload My Calendar és hasonlók. Restore-ral szerencsére vissza lehet állítani gyorsan, de már másodszorra adta elő és idegesít. Mi ez, vírus?
Mintha azóta lenne, hogy leszedtem egy póker programot.
-
-
-
-
Rá lehet venni valahogy a Smooth Calendar-t, hogy megjelenítse a Jorte eseményeit
-
-
-
-
-
Hát, de már mindegy, valami elromlott, véletlenszerűen döglenek le az alkalmazások, net nélkül sem hagyja, hogy importáljam. SIM-ről meg nem akarok törölni semmit, mert ott legalább tényleg biztonságban van. Tartok tőle, húzhatom újra a telefont... oda az Angry Birds Rio haladásom... már megint!
Ja, és ha szinkronizálni akarok, akkor is: A(z) com.google.process.gapps folyamat nem várt módon leállt. Próbálkozzon újból.
-
-
-
A GO nyílik meg, csak szerkesztéskor kapcsol át az alap kapcsolatokra. A legújabbat használom, V1.32 magyar. Hogy lehet beállítani, hogy szerkeszteni is a GO szerkessze? Igazából az érdekel, van-e benne születésnap mező. Ha nincs, akkor teljesen mindegy, melyik használom, bár ez legalább kiírja a telefonálás időtartamát, az alap még erre se képes (vagy nagyon el van dugva ebben az SE verzióban).
Igyekszem ám a lehető legkevesebb infót a Google számára átadni
-
válasz
Dark Archon #11914 üzenetére
kieg.: ha a Go Contacts-ban megnyomom a szerkesztést, akkor az alap kapcsolatok szerkesztője nyílik meg... ez is normális?
-
válasz
#40993792 #11843 üzenetére
Egy olyan ikon tényleg van, hogy "továbbiak felvétele" és ott lehet címet is hozzáadni, szülinapot viszont nem.
A GO Contacts-ban meg pl. egy emberkénél van 2 mobilszám, egy groups és egy ringtones lehetőség és annyi. Menü gombra nem csinál semmit. Mit csinálok akkor rosszul?
A telefon egy SE X8.
-
Van valami Kapcsolatok alkalmazás, amibe be lehet írni a delikvens címét, születésnapját, egyéb infókat és nem csak a telszámokat? A Go Contacts se különb, s hát ez elég gáz 2011-ben.
-
Letöltöttem az Anysoft Keyboard-ot és marha jó is lenne, de állított módban lelógnak a karakterek a "gombokról". Fektetve nem annyira vészes, de ott sincsen középen. Ez orvosolható?
-
-
-
-
Van egy program, amivel egy honlapról bekapcsolható a készülék GPS-e és lekérdezhető a hely, ha ellopnák. No ennek felejtettem el a nevét
Előre is köszi!
-
-
Miért van az, hogy a neten talált programok közül semmit nem talál, ha a telefonon keresem Marketen? Pl. EZ.
Ha beolvasom a QR kódot, nem találja "there are no matches in Android market for search: pname:com.a0soft.gphone.app2sd"
Rákeresek Marketen, mindenféle faszságot kidob, aminek köze nincs hozzá. De ezt úgy általában mindennel eljátssza. Vagy rákeresek arra, hogy move 2 sd, erre jön a clocksync-től kezdve a wavplayeren át minden, vegyesen a fizetős, ingyenes.
A telefon egy SE X8, ha az számít (független).
-
válasz
Dark Archon #11041 üzenetére
Tárgytalan, a f*szom fogja megadni ezeknek a kártyaszámot, csak erre megy ki az egész. Hiába ingyenes, attól még egy 0 pénzes tranzakciót kell csinálni. Ha ezt mondod, ki se próbálom. PayPal luxus?
-
-
-
-
No, tegnap én is belecsaptam a jóba egy SE X8 személyében. Volna pár kérdésem
- hogyan lehet beállítani, hogy az SMS-ek normális nézetben legyenek, ne rakja egybe az egy feladótól jövő SMS-eket? Jelenleg Handcent SMS-t használok, de a gyáriba is jó volna ezt tudni: klasszikus sms lista, semmi hülye párbeszéd nézet buborékokkal, mind külön-külön
- ha egyszer elfogadtam alapértelmezettnek sms kezelésre a Handcent-et, hogyan tudom visszaállítani a gyárira, anélkül, hogy törölném?
- e-mailnál az istennek se találom, hogy az smtp kiszolgáló hitelesítést igényel, az hol van?Előre is köszi!
-
-
Az teljesen normális, ha SE X10 minin a kamera gomb megnyomására nem történik semmi? Komolyan, 2011-ben csak menüből lehet elindítani a kamerát? Most tervezek X8-at venni, csak azért kérdezem, hogy számítsak-e hasonló visszafejlődésre P1i-hez képest.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest