- Milyen RAM-ot vegyek?
- RAM topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Acer notebook topic
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
VINIKOR #19394 üzenetére
A Barcode Scanner-nek tök mind1 hogy tartod a telefont, akár fejtetőn is.
-
Drachoo
senior tag
válasz
VINIKOR #15132 üzenetére
Nem tudom milyen a telód, a saját fórumában érdeklődj a rom után szerintem. Tudom hogy galaxy S telónál voltak gondok a korai 2.3.3. rendszernél, (battery drain, phone.apk fc) de gondolom az azóta megjelent új romokban ezek már javításra kerültek. Viszont maga a rendszer szerintem jobb lett.
-
Jadro
veterán
válasz
VINIKOR #14950 üzenetére
Szerintem semmit. A webes marketen egyébként a my market account részben azon belül a settings részben látod az eszközöket. Nekem még benne van az SGS1, de nem tudom törölni. Nem is kaarom, mégis az SGS2-t ismeri fel amikor telepítek marketből. Gondolom akkor ismeri fel amikor az adott készülékről bejelentkezel marketba.
-
atillaahun
veterán
válasz
VINIKOR #14048 üzenetére
Tyűha ez még nekem is új, gyanítom, hogy a Streetview-al van valahogy egybeépítve. Mondjuk ez minket itthon sajnos nem érint, de azért egy külföldi útvonaltervet mingyárt rádobok, hogy felajánl-e valami speckó navigálást. Mondjuk ehhez azért kell sávszélesség az amcsiknak.
-
sssz
őstag
válasz
VINIKOR #13762 üzenetére
ezt most nem értem.
mmit szeretnél pontosan???
a gyári beépített csengőhangokat szerkeszteni?
a root explorerrel a rendszerben lévő hangokat csak akkor éred el ha rootolt is a telód.
sokkal egyszerűbb megoldás szerintem ha beírod a google pl, hogy samsung galaxy s gyári csengőhangok letöltése vagy valami hasonló. gondolom találsz rá majd jópár linket. letöltöd megszerkeszted, felrakod a telóra és azt választod ki.
-
Drachoo
senior tag
válasz
VINIKOR #12790 üzenetére
Szia!
[link] Figyelmesen olvasd el mit kell csinálni!!!
És itt egy rom ami tartalmazza beépítve. Ha nem tudod mit csinálsz inkább ne fogj bele, szóval óvatosan!!!![link]
Egyébként kifezetten sgs-t érintő kérdésekkel a saját fórumában érdeklődj szerintem, mert ott olyanok válaszolnak akik kifejezetten azt a készüléket használják.
-
Narxis
nagyúr
-
kaller1
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest