Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
Technoman #96292 üzenetére
Szerintem ha már felmerül a kérdés, akkor jelenleg 'nem' a válasz.
Ahogy a legutóbbi hitvitából is látszik, sokan tudják, sokan nem tudják a két dolgot egységben kezelni, lásd 'miért nem veszel ilyen-olyan lejátszót' kontra 'miért nem veszel ilyen-olyan tévét'?
Szerintem per pillanat a tévé egy nagyságrenddel nagyobb költség, mint a box. Amit jó esetben mérlegelni lehet, hogy egy kompromisszumosabb tévé mellé a _neked_ hiányzó szolgáltatásokat mennyiért nyújtja egy box, illetve mennyivel kerülne többe egy olyan tévé, ami nyújtaná azokat?
Meggyőződésem, hogy érdemesebb a tévé 'okosságaiból' engedni az ár oltárán, mert valószínűleg jobban jár bárki, ha a lehetőségeket úgy válogatja össze (főleg, ha kicsit a jövőbe is próbál látni), hogy az általa elvárt képmegjelenítésre ideális tévét választja egy 'okosítóval' mellé, mintha okosító nélkül oldaná meg ugyanezt csak tévével. És ez szerintem kb minden kategóriára igaz, a legbelépőbbtől a milliós cuccokig. Arról nem is beszélve, hogy egyszerübb az esetleges fejlődés esetén boxot cseréni, mint tévét...Ha a jövőben kevésnek bizonyul a tv smart rendszere, veszel új tévét megint sokszázezerért, kontra veszel egy akkori fejlettebb boxot párezer, pártízezer forintért? Nem mindegy...
Akinél meg a jelenlegi tévé ellát számára megfelelően minden smart funkciót, az nem is kerül ide a topikba. -
ludla
őstag
válasz
RVR400 #96287 üzenetére
Szia! Nekem is meg érkezett a Strong Leap-S3 -as tökéletes nagyon jól és gyorsan működik a Google Tv rendszere tetszik, van sullya is lehet tettek bele kis nehezéket? Viszont közben berendeltem egy Mecool KM7 Pluszt is valamelyiktől meg kell válnom felesleges majd kettőt tartanom.
-
RVR400
veterán
válasz
DoItYourself #96289 üzenetére
Bocsánat, kihagytam, hogy valóban a Strong Leap-S3-ról írtam.
Technoman:
Nyilván, ha nincs megjelenítőd hozzá, akkor nem profitálsz belőle semmit, ahogy jelenlegi használat mellett én sem a 10 éves LG tévémmel. Bár Neked legalább a HDR-támogatás megvan. -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Technoman #96288 üzenetére
Nekem inkább úgy tűnik, ő egy Strong Leap-S3 boxról (S905Y4) ír, legalábbis amire válaszolt, abból ez jött le.
-
Technoman
őstag
válasz
RVR400 #96287 üzenetére
Akkor fussunk neki még1x:
Jól értelmezem, ez a Homatics box, ami tudja a CE-n a Dolby Visiont (sok ilyen filmem van) Ezt amit -egyelőre- Mo.-n csak az Alzánál lehet kapni (gondolom, erről van szó)
Ha jól olvastam itt vkitől, felrakom a szokásos módon, a tegnap kijött Omegát (CE21) "oszt kezicsokolom", mehet a DoVi ezerrel? Viszont -mivel nincs SD slot- , az egyik USB slot állandó pendrive meglétét igényli, ugye?
A további kérdésem a hozzáértőktől, hogy nekem van-e egyáltalán értelme foglalkozni ezzel a Dolby Vision megjelenítéssel, ha a cca 2 éves TV-m még nem tudja a divatos 2000000-es fényerőt. Egy Sony KD-XH9096-osról lenne szó.
thx -
RVR400
veterán
Időközben megjött a cucc, egyelőre sok időm nem volt tesztelni, de jónak tűnik.
Dolby Vision, Atmos tökéletesen megy rajta (talán egy film volt, amit nem játszott le, de azzal a tévém is érdekesen viselkedik), a gyári rendszer egész pörgős, az árához képest meg pláne használható a holmi.
Még az AFR-t lehet, hogy megnézem, hogy működik-e a TVQuickActions használatával, de egyelőre egy régebbi TV-hez használom kvázi szimpla okosítóként, így a Dolby Vision meg az Atmos tesztelése tényleg csak röviden ment a Philips 65US8506/Samsung HW-Q990B kombóval.
-
tomp
félisten
válasz
hunaqua #96269 üzenetére
Nem is kell mivel nem lesz olyan lemez amelyen magyar hang lesz.
Warnernél esetleg még a külföldi kiadásokon rajta lehetünk de ki tudja melyiken és meddig...
Marad a streaming szolgáltatók által nyújtott hangsáv.
iTunes, Disney+: max 384kbps 5.1
Netflix, Google Play Movies: 640kbps 5.1 -
aldebaran
addikt
válasz
-szabi- #96284 üzenetére
Milyen géped van egyébként? Nem láttam, hogy írtad volna.
De gépenként is eltérő a fw. A Vontar X3-ra van fent a neten fw, de az enyémre nem volt jó, mert más hálózati chip van benne, ezért hiába tettem rá a neten találtat, nem volt jó, nem volt hálózat.
Mikori vásárlású a tiéd? Ha új, megpróbálkozhatsz az eladóval, mint én, lehet segít, mint nekem. -
-szabi-
addikt
Ezt nem tudtam, akkor ezért nem találtam erre megoldást.
Az összefoglalóban lévő Csicsóka féle mentés és visszaállítás hat éve íródott.
Esetemben ez nem opció?
Azért megpróbálok találni hozzá gyári img-t.Aztán jöhet a következő kérdés, mert arra sem igazán találok megnyugtató infót.
-
-
fer
őstag
válasz
nfsu17 #96248 üzenetére
Kösz, de mint írtam már szinte felraktam mindent, a 7.0.1-el se ment, nem bízok már abba sem amit linkeltél, ha meg még is menne, ideig-óráig azért nem fogok vele tökölni, marad az STN, csak mindig át kell lépnem az androidra. Lehet letolom ezt az egész ce mizériát és marad az android, azon is megy tökéletesen a kodi.
-
junkpod
veterán
válasz
Zsömica #96258 üzenetére
Úgy tapasztaltam, hogy aki itt olvasgat ritkán vesz boxot Android használatra. Egyszerűen nincs értelme hajszolni a tökéletesen működő androidos lejátszót, főleg ha azon úgy is Kodi fog futni.
CE alatt meg kb az a helyzet hogy szépen követi a technológia fejlődését, az aktuális szintet mindig tudja, az újdonságokat meg a legújabb hardvereken. -
hunaqua
addikt
...biztosan nem fogok olyan lemezért pénzt adni amin a Magyar hang 2.0
Amennyiben veszek egy 7.1.2 rendszert,akkor nagyon szívesen vennék ehhez való Magyar hangú lemezt is,de ez esélytelen.
-
tomp
félisten
Új nap és még mindig megy a duzzogás amiért egy ideje nem a "hogyan bumeráljam meg a 10dolláros boxot, hogy ne olvadjon el" a téma? Zseniális!
A fentebb írt "összefoglalóhoz"
A torrenttel egyetértek pedig én is használom.
De ehhez nagymértékben a hazai kiadók is közrejátszottak. Meg sem próbálták kiszorítani ezt egy jó árazással.
Mi van itthon? 10ezer egy 4K-s film? Wtf. Majdnem a nettó minimálbér 10%-a.
Gondolom a finneknél nem 10% 1db film.
Nem meglepő, hogy múlthónapban a Warner hazai forgalmazása is megszűnt.
Ennyiért nem lehet eladni kellő mennyiségű lemezt.
Na pont ezért virágzik még mindig itthon a torrent.
Úgy mondom ezt, hogy van Disney+, Netflix, HBO Light előfizetésem és jó pár megvásárolt filmem AppleTV appban és Play Movies-on. -
xtend
senior tag
válasz
syler123 #96257 üzenetére
Nem minden esetben tudja a TV.
Pl itt ír Mr. Dini hogy az 1 éves LG okos tv-re egyszer csak nem lett több Let's encrypt frissítés és így a Plex-et sem tudta használni ami alap program az okos tvken (2013-as tvmen is rajta volt már akkor). Ezért vegyen egy új tévét xxx.000 ft-ért?
[link] -
Zsömica
aktív tag
válasz
junkpod #96254 üzenetére
Ja, csak sw-ben ég és föld a difi..!
Míg beröffentesz egy Ugoos-t vagy pl. a Homatics-ot, előbbire kapásból jön kb.10 frissítés egymás után, utóbbira is kettő jött egyből.., míg az X96,Vontar és társaira volt hogy update közben a droid is összefosta magát..! Ha ez nem különbség akkor semmi..!
De ahogy a Topic gazda kérte; sztem se hasonlítsuk össze őket.., ha megy rajtuk gond nélkül a CE, örülünk - ez a lényeg.., engem pl. a streaming nem zaklat fel. Arra ott a TV. -
syler123
veterán
válasz
Zsömica #96255 üzenetére
Mi jogos, hogy streamingre veszitek a Homatics-ot? Minek? A TV nem tudja? Teszem azt, hogy a tv nem tudja, akkor meg minek High End filmlejátszó, ha a tv nem ebből az évtizedből van...
Itt legtöbben azért vettek ilyen Coreelec-es dobozt, hogy kadenciahelyes legyen a lejátszás, streamingnél azt tudja a tv is.mikrofon: LG tévékre már 2020-tól van Geforce Now, ehhez sem kell külső eszköz. Gondolom a többi tévére is van. Most rákerestem, még az én 3 éves Sony tévémre is van...
-
syler123
veterán
válasz
mikrofon #96249 üzenetére
A sz@r bt problémára meg lett a megoldás (bt jeladó, ami optikán keresztül ad APTX-et és APTX Low Latency-t), de az alap BT ugyanolyan sz@r lesz Homatics-on is, mivel nem Qualcomm csipes a BT... Ha az lenne sem lenne jó, mert a Coreelec nem támogatja az APTX-et, de optikán kijön az a minőség, ami a BT füleshez kell.
Zsömica: A BT ugyanolyan semmire való Homatics-on is, szóval ha az lenne azt szidtam volna. Arra meglett a jó megoldás.
-
xtend
senior tag
Már megint ezen megy a vita a "drága" Homatics, stb boxon?
Szerintem tovább kellene látnunk az orrunknál. A tv boxok (nem csak a Homatics) nem arra készültek elsődlegesen mint ami itthon menő hogy illegálisan letöltött filmeket, sorikat nézzünk rajta, hanem hogy a streaming szolgáltatások elérhetőek legyenek+ a droid miatt a Play áruházból XY pl szövegszerkesztő is letölthető + droidos játékok BT kontrollerrel akár.
Ugye az úgynevezett dzsunka boxoknak nincs widevine L1 licence így a streamingek csak korlátozott felbontáson érhetőek el. Meg általában a droid is egy optimalizálatlan f*s sajnos. Ugye erre jött válasznak a LE meg a CE ami tök jó.
De ez sajnos Mo. szégyene is hogy dolgozol tisztességesen és nincs pénzed 3-4 streamingre is előfizetni. Mint írtam pl itt Finnbe 99% azt se tudja hogy mi az a torrent vagy Coreelec. Szolgáltatói boxokon is van licenc és 2-3 előfizetés biztos van háztartásonként ugye különböző streaming szolgáltatókhoz. Sőt az egyes szolgáltatók ha tőlük veszed az iptv-t + boxot akkor kedvezmény jár Netflix,stb előfizura.Drága a Homatics és társai? Ez is relatív, nemrég láttam hogy az X92 S912 box Alin majd 100€ 😂 [link]
Egyébként a vita tárgyát képező box-al szerintem az a baj hogy utólag pofozzák ki a droidot hozzá, de legalább csinálják.
Nekem is van itthon 4 db dzsunka box, CE-vel működnek megfelelően de pl droidra egyszer sem jött semmilyen frissítés sem. Szerintem ezért is ennyi az ára, mert pl a fire cube is 160€, Nvidia 200€ körül, de ahogy nézem Ugoos am7 149€, stb,stbSzóval szerintem nem onnan kellene nézni hogy CE fut ezen is és csak a Dolby Vision a plusz egy olcsóbb boxhoz képest, hanem pont hogy a plusz hozzá hogy CE is megy rajta akinek az kell és Dolby Vision -nel.
Úgyhogy szerintem ezen kár vitatkozni! Aki megveszi az megveszi aki nem az nem.
-
mikrofon
veterán
válasz
nfsu17 #96248 üzenetére
nah hát a dzsunka Homatics-szal szépen megy reklám mentesen android alatt a Youtube, AFR is van és 4K HDR is...
És akkor ez most éppen csak egy aktuális példa...Tehát közel sem csak a DV a különbség és közel sem a DV-ért fizeted a felárat... De egyszer majd mindenkinek leesik, aki megtapasztalja, hogy mi a valódi különbség....
Igazából minden héten előjön valamilyen szívás itt ebben a topikban, ami ha megfizeted a felárat, akkor nincs a dzsunka Homaticson.
pl.: @syler123 fórumtárs is nem olyan régen keresett a sz@r BT témájára megoldást, vagy a túlmelegedésére.... -
syler123
veterán
válasz
Zsömica #96244 üzenetére
Nekem nem kell kínába visszaküldenem, mert 3-ból 3 hibátlan, + a bátyámnál 2db. Olyan jó áron vettem őket, ha az egyik tönkremegy, akkor kiveszem a fiókból a másikat és nézem tovább a filmet, de erre nem volt még sosem szükségem.
Coreelec-el annyi a különbség a két box között, hogy az egyik tud Dolby Visiont, a másik meg nem. + ahogy látom a Homatics-nak nincs kijelzője.
Hogy a DV megér-e +40-50eFt-ot azt majd mindenki eldönti. -
vargalex
Topikgazda
válasz
Zsömica #96244 üzenetére
Újra mondom, hogy ne hasonlítsunk össze 2 boxot, ha 5-10-szeres árról (beszerzési helytől függően) beszélünk...
Ekkora árkülönbség mellett elvárható (lenne) a valóban minőségi alapanyagok használata. Ezzel együtt a jóval szigorúbb minőségbiztosítás is.Nekem is csak "dzsunka" boxaim vannak, de tökéletesen elvagyok velük. Még mindig megy édesanyámnál a Sunvel T95M (lassan 7 éves), a Mini MX (szintén 7 éves), anyósomnál egy másik Mini Mx (ez is 7 év körüli), nálam az MXV Megogo (augusztusban 6 éves lesz), X96 Max+ (2 éves, itthon vettem RAM hibásként) és Tanix TX3 (2 éves). Ezekért összesen fizetettem kb. a Homatics árának a felét (nyilván anno más volt az USD árfolyam is). Az édesanyám/anyósom/mi felhasználásunkra ezek több, mint elegek... Persze, akinek nem elég, az vegye a drágább boxot. Nincs ezzel baj szerintem. De mint itt már más említette, nekem sem hiányzik a DV.
-
Zsömica
aktív tag
válasz
syler123 #96239 üzenetére
Derülhetsz nyugodtan nagyokat a 3 valódi dzsunka boxod mellett..!
Én maradok a minőségibb darabok mellett, mert megnyugtat a tudat..!
Na most kifogtam egy hibás fw-s példányt, - amin most ugye te lovagolsz - de nekem nem kínába kellett viaskodnom az Alin pl., hanem 2nap múlva visszajött a pénzem az Alza-tól..! Ennyi..! -
Win-T
őstag
Üdv!
Android TV-n, apk-ból telepített appnak hogyan tudnám kirakni a főképernyőre az indítóikonját? A Google mindenhol a TV App Repo nevű alkalmazást ajánlja, de nálam nem működik. Elindítom az appot, kiválasztom a sideloaded app listából aminek ikont szeretnék, rábökök a create shortcut gombra és nem történik semmi. Az lehet a gond, hogy a TV App Repo-nak nem tudok engedélyt adni az ismeretlen forrásból telepítésre mert nem jelenik meg a listában ahol ezt meg kell adni, így nem tudja elkészíteni a dummy apk-t ami a parancsikonhoz kell.
Tudtok erre mondani valami tuti módszert ami működik?
(Elnézést ha offtopic, nem találok jobb fórumot a kérdésnek.) -
syler123
veterán
válasz
nfsu17 #96234 üzenetére
Ez de jó, pont az ő Homaticsa volt a Dzsunka
Így még nagyobbat derülök a hozzászólásain
Nekem 3db x96 max+ om van, 9-12 eFt környékén vettem őket annó, soha semmi hibájuk nem volt. Nincs DV és ennyi, minden más patent. Androidot sosem használtam, nem is tervezem...
Ugyanott készül a Homatics is mint a többi, összekukázott alkatrészekből, ha nem így lenne, akkor nem ezt a 3 éves lerúgott hardware-t kapná. Nevezhetik s905x3,x4-nek, teljesen mindegy, full alap hardware az összes.
-
Csabi1984
addikt
válasz
interstate76 #96233 üzenetére
Annak idején amikor megrendeltem az X90max boxot az első 4/32GB-al érkezett. Rendeltem egy másikat ami szintén 4/32-nek volt írva de végül 2/32GB-os
Lényegében az eszköz nem lett gyengébb mert arra tökéletes, hogy a CorElec menjen rajta de azért csak csesztette akkor a csőrömet.
-
hunaqua
addikt
Szerintem tökéletesen megfér itt minden. Most a Homatics a sláger,pár hét múlva meg a majd egy valami Homatucs. Az olcsó boxok közül is persze bizonyos kompromisszumokkal de lehet Vontar X3, X4 cuccokat venni akár kb. 50usd.-ért.
......de szerintem nem is ez a lényeg!
A lényeg "Vargalex" ,"Csicsóka" vagy akár "Gyűrű" munkáiban van. Ettől lesznek ezek a dobozok jó cuccok! -
interstate76
addikt
válasz
Zsömica #96232 üzenetére
Nem kívánok beleszólni a Homatics-témába, de ez a "fingom sincs mit kapok, ha megjön" bizony csúsztatás. Sokszor rendeltem már kínai mini PC-t, jópár különböző időpontban, és mindig volt 1-2 ajánlott típus/webáruház/alis vagy ebayes eladó. MINDIG. Ha valaki pár usd megspórolása érdekében rizikózott, vagy rendelés után állt neki tájékozódni, az belefuthatott érdekességekbe, de egyébként ez nem jellemző. Olyan nyilván van, hogy más alaplappal kezdik el gyártani az adott cuccot, ahogy az a legkomolyabb gyártóknál is előfordulhat, de ettől még tudod, mit kapsz, "csak" custom fw-t lesz nehezebb rá tenni. De a népszerű típusoknál 99%-ban ez is meg szokott oldódni (értsd: készül custom fw az új alkatrésszel gyártott boxhoz is).
És hogy a legnagyobb elővigyázatosság mellett is bele lehet futni 1-1 érdekességbe? Nagyon kis eséllyel előfordulhat (bár azt nem is tudom, hogy olyan volt-e, hogy nem sikerült CoreELEC-et tenni egy népszerű, ajánlott eszközre), de ez nagyon messze van a fent idézettektől.
-
Zsömica
aktív tag
válasz
syler123 #96230 üzenetére
Akkor felvilágosítanálak, hogy a Homatics box fényévekre van a dzsunka boxoktól építési/hűtési minőségben, és alkatrészekben sem különben..! Ne félj, itt nem fogsz fake ramos, itt-ott talált alkatrészekből összehajigált boxal találkozni mint a régebben kitárgyalt dzsunkáknál; amikkel nem kevesen ráfaragtak már..!
Ja és megemlíteném még az Ugoos-t is - mint jó minőségű/premium gyártót.., ezek sem keverendőek a " fingom sincs mitkapok ha megjön" dzsunkákkal..! -
Zsömica
aktív tag
Ja; amúgy ezerszer többször olvasnék én is inkább a Homatics és egyéb s905X4-es boxok fejlődéséről/dolgairól.., minthogy hogyan furkáljunk/nyomtassunk/tuningoljunk dzsunka boxokat 6 szólamban heteken keresztül..!
Amúgy sztem teljesen jó helyen van itt a Homatics, nem gondolom hogy új topic kellene neki, sőt...mehetne az összefoglalóba; úgy is megérett már egy kis vérfrissítésre..! -
-szabi-
addikt
USB Burning tool le tudja menteni a gyári ROM-ot és szükség esetén visszatenni?
-
mexel
veterán
Igen, arra értettem, hogy (főleg amíg a BL nem működött és nem is mindig müxik jól úgy emlékszem) az volt megoldás hogy fw-vel együtt lehetett írni, és akkor minden ment. A Tanixnak volt pár univerzálisra írható és módosítható fw-je, amivel sok box működött és droid alatt igen sok féle távval ment. Voltak olyan átfedések hogy az fw-ben bootloader cserével mentek azok az fw-k, max wifi bt drivereket kellett belepakolni, de megoldható volt. Így a droid is átalakításra került ízlés szerint afr-el, stb stb.
( úgy emlékszem egyszer egy 912-t tégláztam a BL -el, és éppen olyan volt a box amihez hetekig kellett legaélább egy gyári fw-t kutatni mert olyan egyedi alaplap volt benne
Azóta nem emrtem sokat a BL-el kísérletezni, de lehet hogy azóta már tutin müxik ) -
cof
veterán
19 új hsz megint a Homaticsról, ugorjunk gyerekek. Új topikot kíván ha ennyi beszélni való van róla, sziasztok...
-
vargalex
Topikgazda
Azért írta a kolléga a droidot, mert a komplett firmware felírás lecserélte volna a bootloadert is a Vorke Z6+ bootloaderére, ami a megfelelő IR kódot tartalmazza. De lényegében ezt a BL injectionnal elérted, csak maradt az eredeti firmware+bootloader is...
És ugye ez a BL injection független az OS-től... Azaz droidot is most már az új távval tudod bekapcsolni (az egy dolog, hogy ott a többi gomb nem fog működni). -
mexel
veterán
Nemigen. Esetleg egy olyan droidot teszel fel a vorke.-ra ami jó lenne mindkettőhöz de ez kb azonos típusoknál jó, volt pár átfedés, de itt nem fog menni semmivel. A vorke az a tanix-os rom-okkal ment jól, ehhez a boxhoz van is valami jó kis droidom talán, igaz már régi.
A BL-el érdemes vigyázni ha nincs fw-d egy boxhoz mert el lehet szúrni. Mondjuk volt pár 912-es amihez kellett hogy be lehessen kapcsolni. -
xtend
senior tag
válasz
vargalex #96210 üzenetére
Nah megvan a megoldás, így majdnem minden táv ráprogramozható a CE-re, hogy kezelje a bekapcsolást is:
[link]
Működik is szépen, bekapcsolja a Vorke távja a HK1 boxot, utána már nem kell a táv, mert ott a CEC és a tv távja. Tudom lehetne úgy is bekapcsolni, hogy ha a HDMI1-re váltok a tv-n akkor automatikusan bekapcsol a box ugye a CEC miatt de én azt nem szeretem. -
Csabi1984
addikt
Nem értem most miért megy a vita. Gyártó kiadott egy eszközt aminek van egy felépítése amihez se nekem se a Pistának nincs beleszólása. Ha valakinek nem szimpi az eszköz akkor nem veszi, akit érdekel az informálódik. Ennyi erővel lefikázhatnánk a Dune és Zidoo készülékeket mert sávosodás van de ugyanakkor vannak akik ezekre nem érzékenyek és számukra tökéletes, és miért ne lehetne az?
Van egy szegmens aki az egyiket, van a ki a másikat isteníti és van aki a harmadikat és van aki használta mint 3-at vagy akármennyit és a saját tapasztalatát ossza meg. Attól még nem kell egyetérteni de csak azért vitatkozni mert valaki úgy érzi, hogy neki az adott eszköz infra nélkül tökéletes vagy épp neki nem elég jó mert neki hiányzik szerintem felesleges energia pazarlás -
xtend
senior tag
Van egy HK1 (Vontar x3) boxom aminek a tàvját szétrágta a kutya
[link]
Beugrott hogy valahol a fiók mélyén ott lapul a Vorke Z6+ box aminek majdnem ugyanolyan a tàvja (2 gombbal több) mint a HK1-nek
Ha megtalálom a config fàjlt hozzá akkor csak CE alatt lecserélem a Vorke-re és működni fog vele? Ki-be kapcs, stb? -
vargalex
Topikgazda
válasz
mikrofon #96196 üzenetére
Csak halkan jegyzem meg, hogy szerintem az erős ferdítés, hogy a gyártó részéről eldöntendő kérdés, mi legyen a boardon az SD olvasó, IR, dokkolo hármasból.
Az S905x4-en is van I2C, SPI, stb. Előbbire több eszköz is ráköthető párhuzamosan, hiszen minden eszköznek egyedi címe van. Utóbbin is párhuzamosítható több eszköz, csak a cable select lábból kell több (1-1 GPIO eszközönként). -
mexel
veterán
válasz
mikrofon #96201 üzenetére
Bocsánat, elírtam, DTS-HD. És nem én írtam hanem te kb 10-15 hsz-el ezelőtt ahogy az AFR hiányát is ( az nem alapból van rajta henem telepíteni kell stb stb - egy alap kínai box simán viszi egy jó droiddal, vagy egy app-al is - kivéve az android 10 és 11 endszereket, mert azokon jelenleg nem megy, ez ikább hátrány filmezés szempontjából) azaz NEM OUT-OF-THE BOX. Akkor lenne az ha kiveszed a dobozból és ezek mennek. De nem. És ezt te írtad, nem én mert nem ismerem ezt a boxot. Csak idéztelek, és ha ez hamis infó akkor te terjesztetted.
Olvass vissza, nem én találtam ki, nem tudom ezen mit nem értesz.
És mégegyszer írom semmi bajom a box-al, sem a gyártóval, csak az hogy azzal közölsz hamis infókat hogy úgy állítod be mintha ez lenne a hibátlan termék amit megvesz valaki és azonnal megy minden. Nincs olyan szerintem még mindig, azt írtad pár dolog még fejlesztés alatt van, ami tudjuk sokszor mit jelent. Vagy meglesz vagy nem.
Nem hiszem hogy jelenleg létezik olyan box vagy lejátszó amin minden tökéletes, hacsak nem valami extrém árú termék, de ott meg belekötnek abba hogy valami kis képhivba van itt -ott, érdekes itt most a képminőség már szóba sem kerül. Pedig amikor régen én adnroidról akartam beszélni kb a fejemet vették itt hogy mit képzelek, az nem alkalmas a filmezésre, csak a CE, mert noincs jó afr, nincs jó hd nhang, és amikor azok megoldódtak jött az hogy a képminőség is jbb CE alatt. Most meg csak mert belekerült az L1 innentől minden a legjobb lett. Érthetetlen számomra hogy ez felülír mindent amiért itt eddig köpködés volt... -
mikrofon
veterán
nem a gyermekem de továbbra sem igaz amit írsz... még mindig nem pedig már sokszor leírtam, pontosan hogy mi van és mi nincs!
TrueHD és atmos is van android alatt is!Témát itt zártam.
Ezt is csak azért írtam, mert pontosan jól szemlélteti amit az eleje óta mondok. Elég jól elterjedt a hamis információ... így te is olyanokat írsz a hiányzó oldalra ami van....
Berögzült, hogy sz@r így valójában nem is érdekel, hogy amiket hiányolsz az van vagy megoldható.....Te elvárod, hogy korrekten beszéljek a pro és kontrákról. Ha vissza keresel pontosan ezt tettem.
Viszont én is elvárom hogy te is a valós negativitását írd le. Mert van neki az is.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- Konteó topic
- Nintendo Switch 2
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest