- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gigabyte alaplap topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
válasz
Gubu0101 #2817 üzenetére
Mi nem volt neked? ami miatt megszívtad?
Amúgy ha garancia lesz és esetleg cserélnék lehet inkább ráfizetéssel kérek egy Asus F2-A85 V Pro-t, azzal valószínű képes leszek IGP tuningra, tudom Borokafa-nak megy az IGP tuning is(kifogtál egy jó alaplap APU ram triászt kolléga, szerencsés vagy
) de neten olvastam a nagy átlagnak 894 a max nekem még 844mhzen is fagyott és Olviverdáék sem tudtak kicsikarni többet..amúgy érdekes mert más tesztekben meg az Asus fogyasztott kevesebbet az MSI-nél...
DE ha 1x ennek végelesz valószínű soha többet nem frissítem a biost....
Szerk: de ha most elküldöm gariba és mondják meghalt a bios az én hibámból és ez nem garis hiba majd évek múltán visszaviszem tényleges gari hibával szerintem megkérdik hogy csináltattam meg mikor utoljára működésképtelen volt...szal. buktam
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest