Hirdetés
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neovenator
senior tag
[link]
Elvileg az R7 340/430-nak 128bit-es a busz-szélessége...ez így elég fura...
Azért is kavirc az egész, mert a "Samoa", ami csak egy OEM verziója az R7 350X-nek (ami Oland variáns) elvileg 4GB GDDR3-al kéne jönnie, nem 2GB GDDR5-tel...ahogy a többi Oland platformnak is...GDDR5 GDDR3 helyett, 64bit bus 128bit helyett...ez valami nagyon warez, HP-nek készülő verzió lehet...de akkor miért hívják R7 430-nak, ha nem az?
-
válasz
Neovenator
üzenetére
Pedig nyers teljesítményre nem lett volna rossz a 6400-as, de így... hát ja.
Viszont az RX 7400 8G: 128bit bus és PCI-Express 4.0 x8
Videocardz
TPU -
Neovenator
senior tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Reméljük...

Amúgy tényleg nem értem, hogy mi értelme volt így kiadni, 64bit bus (Intel legalább 96bit, de az sincs eltúlozva), ehhez pedig még fájóbb, hogy csak x4-es PCIe...irtózatosan meg van kurtítva és akkor erre még rájön, hogy teljesen megvágták a mindenféle multimédiás képességeket, egyszerűen nem értem, hogy hová akarják eladni...hivatalba, irodai gépekhez is kell most már videogyorsítás, teams megbeszélések, live prezentációk, szóval még az sem indokolja. Ráadásul hivatalokba gondolom inkább APU-s rendszereket vesznek, eggyel kevesebb alkatrész, ami meghibásodhat alapon. De akkor mi marad, ha félmagas? A brand gépek bővítése meg a HTPC...de milyen bővítés az, ami még egy IGP-nél is szarabb funkcionalitást kínál? Totál nem értem, mire gondoltak...na mindegy, befejeztem, bocsi.
-
ozark
csendes tag
Most akkor ez átverés? Beraktam és ez fogad...
-
válasz
Neovenator
üzenetére
Jogos, a videótámogatásról elfeledkeztem, így HTPC-re nem túl jó!
No, majd az érkező RX 7400! -
Neovenator
senior tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Szörnyű termék, a HTPC-re alkalmatlan HTPC kártya, kiherélt video engine-el, aminek semmi értelme nem volt kiadni, viszont maximálisa pofátlan és a vásárlót hülyének néző húzás. Utóbbi miatt akkor se venném meg, ha nem lenne másik opció...de szerencsére van, például ez [link] , ráadásul HP, de ott a Sparkle A380 ECO másfél slot-al, hátha elfér, vagy az A310 tényleg single slot.
Az AMD már több éve tökön lőtte magát a low-end piacon, örülnék, ha ki is söpörné őket az Intel, mert ilyen RX 6400-szerű pofátlanságokra senkinek sincs szüksége.
-
Neovenator
senior tag
Hát, a semminél jobb, de azért túl sokat nem érdemes tőle várni...egy 1050 Ti-al jobban járnál azért, a Yeston árul(t) belőle egyslotos kiszerelést, ha a hely is probléma...ha pedig van hely, akkor egy szokásos MSI vagy hasonló, kétslotos megoldás lenne az ideális...de legalább egy RX550...
-
ozark
csendes tag
válasz
Neovenator
üzenetére
Nemtom...amúgy 180W a gyári tápja, de rendeltem bele egy gyári HP kártyát...az csak jó! Nagyon én nem játszom úgyse, esetleg egy kis retro BF4 néha napján...
-
Neovenator
senior tag
Ezt most nem teljesen értem, bocsi...

A 1050Ti LP-hez és 1650 LP-hez nincs plusz tápcsati, a gyártó meg nem épít úgy brand gépet, hogy a tápja ne tudja kiszolgálni a PCIe-be rakott kártyák 75W-ját...
A 1660 már más tészta, de 120W-körül...azt egy 300W-os táp is elviszi...
(brand TFX tápnál egy 8pin to molex átalakítóval) -
ozark
csendes tag
válasz
Neovenator
üzenetére
Na értem, de a táp ajánlással mi lesz?
-
ozark
csendes tag
Találtam egy NVIDIA Quadro P620 GDDR5 2Gb-ot is...ez alapból LP, ha jól látom és vs. tesztekben a felsoroltaktól mind erősebb...létezik?
-
ozark
csendes tag
Leírásában ezeket sorolja, ami biztosan korrekt bele:
Graphics cards:
Nvidia GeForce GT730 2 GB PCIe x8
Nvidia GeForce GT720 1 GB PCIe x8
AMD Radeon™ RX 480 2 GB FH PCIe x16
AMD Radeon RX 460 2 GB FH PCIe x16
AMD Radeon R7 450 4 GB FH PCIe x16 G5
Nvidia GTX 1080 8 GB FH PCIe x16 -
ozark
csendes tag
Szerintetek egy HP AMD Radeon RX550X FH 4GB GDDR5 videókártya jó valamire? Érdemes beruházni? Ilyen gépem van, átlagos használat...egyedül a videó a nagyon gyenge láncszem, megérné egy kis update 30 ezerért? Persze, ha egyáltalán bírná a táp (elvileg 180W)...

-
válasz
Neovenator
üzenetére
Régebben a Gigabyte volt ismert arról, hogy 4db kimenetet ad a komolyabb LP kártyáihoz, most meg...
Azért nem csak a VRAM mennyisége miatt drágábbak azok a kártyák.
Jobbulást!
-
Neovenator
senior tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Tudom, igazad is van, én már bele is ütköztem a problémába, mert kénytelen vagyok egy lábtörés miatt a nappaliban csövezni és vehettem egyből egy HDMI to DP kábelt, mert nem tudtam két kijelzőt kötni a kisgépemre...
2+2 HDMI/DP lenne az ideális. Az meg, hogy egyesek lespórolják a negyedik kimenetet...pfff.
Pakolnak, csak mekkora felárért...
130K vs. 600K...abba már belefér, hogy a hátoldalra is biggyesztenek memóriát...itt a költséghatékonyság mellett szerintem az a cél, hogy ne kannibalizálja a nagyobb kártyák bevételét se, szóval csak leshetjük, hogy lesz nagyobb verzió...
Olyat csak az Intel csinál mostanság, de csak, mert muszáj neki.
-
válasz
Neovenator
üzenetére
Ja, általános felhasználásra biztos jobb a 3+1 csati, itt most csak HTPC-re gondoltam.
Pakolnak 20GB-ot LP kártyákra, ezzel szerintem nem kellene hogy gond legyen (nagyobb RAM chipek kellenek, ahogy írod).
-
Neovenator
senior tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Tényleg jó lett volna 2db HDMI a Csiganyálra is, ennyiben igaza van az ÁNUSZ-nak, de ha csak 3 kimeneted van 4 helyett és abból 2 HDMI, akkor inkább maradjon a 3+1-es felállás...

A 16GB-os verzió meg persze, hogy jó lett volna (úgy legalább használhatóak lennének a kártyák, mert így kábé az összes új fícsör kuka bennük, mivel azok is VRAM-ot esznek, ami ugye nincs), de megbonyolította volna a nyákot, így persze, hogy nem vállalták be.
Abban reménykedhetünk esetleg, hogy majd kiadnak egy variánst a 3GB-os RAM chipekkel és lesz egy 12GB-os modell, de nagy valószínűséggel majd csak a következő generációban, ha egyáltalán...
-
Blackwell Low Profile 4.0
RTX 5060 LP körkép, kár hogy 16GB VRAM-al nem elérhető.
Nem vagyok egy Asus fan, de az 2db HDMI csati pont passzentos egy HTPC-hez. -
Mondjuk a $350-os nyitóár mellett a PCI-E Gen5 x8 csatlakozófelület annyira nem barátságos, x16-osnak jobban örültem volna.
RTX A2000 12GB ebben jobb, viszont aprón is 120k HUF körül kínálják, szóval... meh.
-
Neovenator
senior tag
-
Intel Arc Pro Battlemage B50 16GB - Videocardz.net
Gaming Performance Is Better Than We Thought!Hú, erre érdemes lesz odafigyelni!
-
HookR
addikt
NVIDIA RTX PRO 4000 SFF és RTX PRO 2000 - videocardz.com
-
Neovenator
senior tag
Intel Arc Pro B50
PCIe 5.0 x8
16GB GDDR6
70W TDP
$299 MSRP
-
HookR
addikt
Zotac RTX 5060 LP képek - techpowerup.com / instagram.com
MAXSUN RTX 5060 LP 8G képek - techpowerup.com -
HookR
addikt
Gigabyte RTX 5060 OC Low Profile 8G hivatalos oldal - [link]
- 69 x 36 x 182 mm
-
Hmmm... aprón most kapható több vadiúj, 6GB-os A2000, egész korrekt áron.
-
Mans20
addikt
válasz
Neovenator
üzenetére
Ezt a 4060-at is elfogadnám fehérben. Vajon mennyire lehet hangos. link
-
Mans20
addikt
válasz
Neovenator
üzenetére
190W mellé mesés lesz. link
-
Neovenator
senior tag
Készülnek a Sparkle és Gunnir félmagas, B570/B580-as Intel Arc kártyái, három ventivel...
VÉGRE VALAMI.
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
Neovenator
üzenetére
...és bakker tényleg, az nvidia rtx 3080 founders edition (285 mm x 112 mm x 40 mm) kisebb, mint ezek az sff ready (294 mm x 116 mm x 49,5 mm) kártyák.
-
HookR
addikt
válasz
thomasa
üzenetére
Vélhetően arra gondolhatott a költő, hogy manapság már nem nehéz olyan 10-15l-es SFF házikót találni, amibe bepasszírozhatók a 2,5-3 slot-os, 3 ventis dVGA szörnyetegek. A trendet meglovagolván, a kompatibilitást szem előtt tartva, picit kisebbre faragták a hosszt és a magasságot, majd elégedetten hátradőlve átadták a stafétabotot a varázsgomba ihlette marketinges részlegnek...
-
HookR
addikt
válasz
thomasa
üzenetére
"...mivel köztudottan a SFF formátum elsődleges kártyamérete a LP."
Egy PC lehet SFF formátumú ATX, SFX(-L), FlexATX, vagy paneltáppal is, illetve teljes magas dVGA-val, valamint LP-vel egyaránt. Az SFF besorolás a ház méretére utal, nem az alkatrészekére.
De ez igazából mindegy is, mert a lényeg az, hogy a linkelt dVGA-k teljes magasak és így az LP dVGA topikban témaidegenek. -
thomasa
senior tag
-
thomasa
senior tag
válasz
Neovenator
üzenetére
Nem, csak a webáruházak lassan követték le az ármozgást. Most már megvan a masszív különbség.
-
thomasa
senior tag
válasz
Neovenator
üzenetére
Háát, most egy A310-em van hozzá, ami vicces módon most kb. ugyanannyiba kerül, mint az A380.
-
Neovenator
senior tag
válasz
thomasa
üzenetére
AMD-nek csak az RX 6400-as kártyái vannak, de azok egy kupac gőzölgő lótrágyát se érnek.
Intel Arc A380? Legalább nincs kiherélve a video engine és 96bit-es, szemben az AMD 64bit-jével és az x4-re visszanyírt PCIe interfésszel.
[link]
Szerintem egyébként nem fog nagyot csökkenni a 4060LP típusok ára, lévén, hogy egyeduralkodóan erős a maga kategóriájában és egy olyan cég kínálja, aki a piac 80%-át birtokolja...én nagy áresést nem várnék a helyedben, sajnos.
-
thomasa
senior tag
válasz
Neovenator
üzenetére
Ár/értékben túl drágák még, nagyot esnek jövőre ha addíg bejön az 5-ös széria.
AMD-tól sem zárkózom el. -
thomasa
senior tag
Egy i7-12700 CPU mellé milyen LP kártya ajánlott, amit ár/értékben ki tudna hajtani? 3050-ben gondolkodom.
-
HookR
addikt
NVIDIA RTX 4000 SFF mod réz hűtővel és megpatkolt tápellátással. - Youtube (NFC)

-
sasNAXO
aktív tag
Ha van elvetemült, aki szeretne csinálni 1 slot-os RTX A2000 kártyát, még rendelhető (borsos áron): Nvidia RTX A2000 single slot cooler | n3rdware
-
-
HookR
addikt
Galax RTX 4060 (GK-RTX4060-E8GB/WHITE/LP) hivatalos oldal - [link] / Google Translate / PHír
- 69 x 40 x 182 mm
- Félpasszív
-
thomasa
senior tag
Tervezi valaki esetleg lecserélni az RX 6400 Low kártyáját? Egy szintén Low 1050-et szeretnék leváltani, de régóta nem látok az aprón használt Radeon példányt. Köszönöm.

-
GIGABYTE GeForce RTX 3050 6GB Low Profile OC (GV-N3050LP-OC-6GD) - gyári oldal
- L=181 W=69 H=36 mm
- DP1.4a*2, HDMI 2.1*2KFA2 GeForce RTX™ 3050 6GB LP White - gyári oldal
- dimensions (with Bracket): 185*121*39; dimensions (without Bracket): 169*69*34;
- DisplayPort 1.4a x 2, HDMI 2.1 x 2;
- RGB lighting switch;
- WINGS With Fan Stop.
MSI GeForce RTX 3050 6GB Low Profile - gyári oldal
- 174 x 69 x 42 mm
- DisplayPort x 1 (v1.4a), HDMI™ x 2 (Supports 4K@120Hz as specified in HDMI™ 2.1)
-
HookR
addikt
-
Üdv!
Nézegettem a LP A380-asokat, és egész használhatónak tűnnek, ASRock hűtése ráadásul félpasszív. RX 6400 helyett biztosan ilyet vennék inkább, már csak az AV1 támogatás miatt is.... meg a PCIE 3.0 teljesítménycsökkenés miatt.
The Best $99 Low Profile GPU You Can Buy Right Now!
The Best New $99 Graphics Card For Your Next Budget Build
Spidey 1080p/med stabil 60fps, CP2077 1080p/low stabil 70fps... nem rossz!Sparkle Genie mondjuk jobbnak tűnik az ASRock-nál, 1db HDMI + 2db mini DP porttal, 169mm helyett 145mm hosszúsággal... viszont a hűtéséről nem írnak, és tesztet sem találok a dzsinnről.

Persze ez mind elméleti kérdés, amíg nem lesznek kaphatóak...

Nincs róla hír, hogy mikorra várhatóak a mi partjainkra? -
Neovenator
senior tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Igen, de a szellőzők hiánya, a felesleges helyek és egyebek miatt bütykölni kell majd vele...sajnos csak kéne (még szerencse, hogy már megjött), mert az előbb láttam meg EZT és leszámítva a Flex-es tápot, sajnos már most tökéletesnek tűnik, tehát értelmét is veszti a bütykölés ezzel a nagyobbal, motiváció kinyírva, pipa...
[link]
Elite 120-am volt (130 jobb a szellőzés szempontjából), szerettem, de túl mély, nem fér a TV alá, falipolcra, stb.
Jogos, nem gondoltam bele
Sugo SST-SG05B-Lite-on gondolkodom, az SG13-at csak a HDD elhelyezés miatt linkeltem.
Viszont most nézem, a GV-N4060OC-8GL csak akkor férne el egy SST-ML09B házba, ha kivennénk a front USB és audio csatlakozókat..
Baszki, az pech...
A pöttöm gépekkel zsonglőrködés varázsa...itt belóg egy nyák 2 millit, ott hiányzik 1 milliméter valaminek, satöbbi...mazochista biznisz ez eléggé
-
válasz
Neovenator
üzenetére
Legalább el lehet benne férni a ventikkel, noti HDD-kkel + előnye, hogy TFX táp is belefér, nem csak FlexATX, ami nagyon divatos lett a kínaiaknál.
Elite 120-am volt (130 jobb a szellőzés szempontjából), szerettem, de túl mély, nem fér a TV alá, falipolcra, stb.
Sugo SST-SG05B-Lite-on gondolkodom, az SG13-at csak a HDD elhelyezés miatt linkeltem.
Viszont most nézem, a GV-N4060OC-8GL csak akkor férne el egy SST-ML09B házba, ha kivennénk a front USB és audio csatlakozókat... -
Neovenator
senior tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Sajnos erről a Csifi verzióról találtam magyar bemutatót és ha kiszeded a drive cage-et, akkor túl nagy a ház, felesleges helyek vannak benne
Valszeg az lesz, hogy az eleve pazarló vízszintes kialakítás helyett nyomtatok bele függőleges tárolókat, így a hely is kitöltődik meg útban se lesz semmi. Ha sikerül nyélbe ütni, majd küldök képeket, hátha megjön a CADved az építéshez.
Ahogy nézem, talán még egy DTX deszka is beleférhet...
Ó, a jó öreg Sugo 13...
Nem rossz kuckó, de shoebox-ból szerintem a CM Elite 130 verhetetlenül jól sikerült, már ezer éve nyüstölöm mindenféle verzióját és sajnos nem találtam jobbat azóta se. -
válasz
Neovenator
üzenetére
OFF:
Én vívódok...
Sajna nekem egyelőre nem fér bele a keretbe az új 4060.Egyébként nem kell kivenned a keretet, csak a 3.5" HDD és az ODD tartójába vágnod egy részt... a 2.5" HDD-knek így is marad szerintem hely.
Vagy ha mégis kiveszed az egészet, akkor beleférhet az elejébe egy-két plusz 40/60mm-es venti, az alaplap elé/alá meg egy 2.5" háttértár, SG13 style:
CPU hűtőnek meg egy Alpenföhn Black Ridge-et néztem ki, Noctua NF-A9x14 ventivel, az kifelé tolná a meleg levegőt az oldallap rácsozatán át.
-
Neovenator
senior tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Gondoltam, hogy egy marék gyártó ráreppen ugyanarra a dizájnra, szokásos...csak mivel veszettül rühellem a Csifit, meg se néztem a kínálatukat. Tök jó, hogy rátaláltál, így legalább végre látom a ketrecet, amiről az Akyga nem volt szíves normális képekkel szolgálni. Hát, egyszerűbb a történet, mint gondoltam...valamennyit meg akartam tartani a cage-ből, mert elvileg merevíti az egész házat, de ahogy nézem, annyira mégsem, szóval egyszerűen csak kiszedem (simán le lehet akasztani, valahol láttam) oszt ennyi, max 3D nyomtatok hozzá valami saját merevítőt a meglévő pontokra, ha nagyon maximalista akarok lenni.
Köszi!
Te lemondtál róla végül vagy még tervben van?
-
válasz
Neovenator
üzenetére
Őt már én is kinéztem magamnak, Chieftec változatból kiindulva: BU-12B-300
Teszt alapján valóban vágnod kell a tartóból, de inkább a VGA miatt:
-
Neovenator
senior tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Ő az...külön érdekesség lesz szerelni, semmilyen review-t nem találtam róla sehol, tehát a kutyát se érdekelte soha, radar alatti, randa, szürke eminenciás...viszont ennél kisebb footprintet nem találtam, amibe a tervezett kis szörnyeteget pakolhatnám.
[link]
Valószínűleg flexelni kell majd az ODD/HDD tartóból, mert egy Thermalright AXP-200-at akarok belepakolni a sima Ryzen 9 5900 fölé, továbbá a 4060 helyén ki kell perforálni az oldalfalat, hogy levegőhöz jusson a kártya. Ez már csak azért is bosszantó, mert láttam ugyanilyen házat valami csájníz OEM-től, ami dettó ugyanez a design csak más volt az előlap (ha ezt a formatervezési csodát annak lehet nevezni egyáltalán
) és ott megvolt a perforáció, semmibe se került volna, ráadásul nettó hülyeség, hogy kialakítod a két rekeszes kártyahelyet és nem csinálsz neki szellőzést...na mindegy.
TFX tápból a Silverstone gyárt olyat, aminek megvan a 2x4pin-es proci csatlakozója, tehát nincs akadálya az X570 mITX deszka meghajtásának, továbbá rendelkezik egy 6+2pin-es csatival is a 4060-hoz, mindezt 80+ Goldon, ami a melegedés miatt életbevágóan fontos. Az árát hagyjuk, instant agyvérzés...de ha speckót akarsz, akkor persze vastagon fog a ceruza.
A légáramlat kialakítása így tökéletes lesz, a VGA alulról felfelé tolja a meleget, a procihűtő meg oldalról befelé, felül pedig a táp ventije és a mellette lévő 8 centis húzza is egyből kifelé, így megfőni se fog a rendszer, hasonló kialakítással már próbálkoztam mATX méretkategóriában és kiválóan bejött, teszi a dolgát...apró házakban nagyon fontos a légáramlás, pedig ezer videó szól róla, hogy tökmindegy...jah, tökmindegy, egy nagy házban, viszont egy kicsiben egyáltalán nem és az a perverz helyzet áll elő, hogy ha jól van megoldva a szellőzés, akkor egy apró kasztnit hatékonyabban lehet hűteni, mint egy nagyot, amiben össze-vissza kering a luft...
Na, hát ezek miatt az "apróságok" miatt mondom, hogy szinte már csalás a fent linkelt házad, abba csak bele kell pakolni a rendszer oszt megy is...itt kicsit többet kell majd szenvedni, viszont olyan kompakt kis szörnyeteg lesz, amennyire ez csak lehetséges, remélem.
-
válasz
Neovenator
üzenetére
Melyik ház lett a kiszemelt?
-
ETA PRIME build a LP RTX4060-al, SKTC A10 házban!
One Of The Fastest Super Slim Small Form Factor Gaming PCs You Can Built Right Now!
-
Neovenator
senior tag
Disassembly, játékteszt és "természetes környezetbe" helyezés...

[link] -
HookR
addikt
válasz
Neovenator
üzenetére
Az ASRock Arc A380 Low Profile 6GB (A380 LP 6G) után megérkezett a kistesó is:
=================================================
ASRock Arc A310 Low Profile 4GB (A310 LP 4G) hivatalos oldal - [link]
- 69 x 169 mm
=================================================
-
válasz
Neovenator
üzenetére
Most ránéztem, külföldön sem jobb a helyzet, sőt.
-
válasz
Neovenator
üzenetére
Tehát 20k HUF-al drágább egy MSI Ventus-nál, cserébe nem félpasszív.
Oké, ez szerintem ennyi volt... majd Íbéj, HA... -
Épp' linkelni akartam a tesztet... frankó lett!
Ami tetszik:
- a fekete borítás elrejti a tápcsatlakozót, a csati nem növeli a VGA hosszát.
- komoly hőcsöves hűtés 115W TDP-re.
- 2db HDMI 2.1 port.
- majdnem 2x erősebb az RTX A2000 12GB-nál.A hűtésről még nincs részletes teszt, de nem bánnám, ha ekkora bordára sikerülne megoldani a félpasszív pörgést.
-
HookR
addikt
Gigabyte RTX 4060 OC Low Profile 8G review (by ETA PRIME) - youtube
-
Neovenator
senior tag
Valakinek már meg is jött a Frankenstein...
A2000-rel összehasonlítva:
-
HookR
addikt
Sparkle A380 Genie LP (pontos nevet még nem tudni) - videocardz.com

-
HookR
addikt
válasz
Neovenator
üzenetére
Gigabyte RTX 4060 OC Low Profile 8G hivatalos oldal - [link]
- 69 x 40 x 182 mm
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Jogász topik
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OTP Bank topic
- Lexus, Toyota topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest