- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Apple MacBook
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Bivalyerős táblagéppel készül a Honor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Léghűtés topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Dany007 #14461 üzenetére
Sajnos Intelnél nem kapsz jó alaplapot AMD árban, hiába csak "picit" drágább a proci, amellett a hűtő valóban megfelelő, viszont meglehetősen zajos, ergo a hűtőn sem spórolsz. 4.8-on a 6800K gyakorlatban simán ott van az i5-ök teljesítménye körül. Persze nyilván többet fogyaszt, mint pl. a 2500K-m, amely már akkor sem kért többet 1.28V-nál 4.6GHz-en, amikor megvolt bő 1 éve (meg is halt volna 1.45V-on, ami az A10-nek kell), de hát nem mindegy, hogy kicsit magasabb a villanyszámla, vagy spórolok 40-50k-t a lapon és a procin. Mert én csak tuningolhatót veszek, mivel az tovább használható.
Gratula a karihoz, jó párosítás, mondtam én, hogy teljesen rendben lesz, nem kell beszarni, csak mert páran azt mondják, hogy oda már i5 kell. Én mondjuk jobban szeretem a 7870XT-met, mert azzal VALÓBAN szinte minden maxon fut full HD-ben (Metro LL nem szereti az nV-s feature-öket, SSAO-t és PX-et, de amúgy ott is minden maxon). Mondjuk, ha azt számolom, hogy van játék, amelyben a procim 80%-on dolgozik (4.8GHz-en), ennél erősebb karit már tényleg nem feltétlenül érdemes AMD proci mellé társítani (a non-K-s AMD-k meg amúgy is felejtősek). Persze, ha odarak az ember egy 290X-et, aztán azt látja, hogy BF3/4-et, esetleg C3-at kivéve nincs CPU-limit (és ezek esetében sem jelentős), akkor még bevállalható, csak hát ott meg az ár a korlátozó tényező.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- 14900K FÉLGÉP - Minden garis - Kedd estig utána bontom
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest