Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz diablo1984 #14437 üzenetére

Én rákerestem neten a megjelenésre, 2012 szept. közepére dobta a cikkeket. No nem, mintha nem lenne ez is jóval több 1 évnél (+: 2014-2012=?). :)

Dany007: Én nyugodt vagyok. :DDD Milyen erősebb procit akarsz +10k-ért a legerősebb procinál? AMD-nél ráadásul MUSZÁJ lecserélni azt a szart, ami hűtőnek látszik a proci dobozában. A Ninja3-at 11k-ért vettem, tökéletesen kiszolgált i5-tel és 6800K-val is.

Ha nem arányos a teljesítménynövekedés a tuninggal, akkor szar a tuning. Nem feltétlenül beállítások, hanem szűk keresztmetszetet jelentő alkatrészek miatt. Gépet építeni tudni kell. ;) Nálam a 4.8GHz sebességhez képest +6-7%-ot javított csak a RAM-ok időzítésének optimalizálása.

Faith: Viszont így gyűlnek a hsz-ok. :U Mondjuk a keresőt is használhatná a delikvens, elég sok segítséget találna...

patomi: Hát, másképp nem nagyon lehet ezeket a vackokat tuningolni. :((( Hogy i7-nél és i5-nél hány tucat finombeállítással tudtam hangolni a rendszert... az tényleg tuning volt. Viszont ez fapados, és gyorsan megvan, nagy kár, hogy AMD-nél a turbó nem ér szart sem.

Új hozzászólás Aktív témák