-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveBeard
senior tag
Sziasztok!
Samba megosztás nem akar összejönni.
PUTTY-ból látom a csatlakoztatott meghajtót, törölni, létrehozni is tudok mappákat.
A pc-ről addig jutok el, hogy a hálózaton belül látom a routert (OPENWRT) és a csatlakoztatott meghajtót (/mnt/sda3) és itt megáll a tudomány.
KSMBD on OPENWRT van fent eredetileg, de próbáltam SAMBAval is, ugyanezekkel a beállításokkal, meg rengeteg variációval, de semmi.[global]
netbios name = |NAME|
display charset = |CHARSET|
interfaces = |INTERFACES|
server string = |DESCRIPTION|
unix charset = |CHARSET|
workgroup = |WORKGROUP|
bind interfaces only = yes
deadtime = 30
enable core files = no
force user = root
local master = yes
map to guest = Bad User
max protocol = SMB2
min receivefile size = 16384
null passwords = yes
passdb backend = smbpasswd
security = user
smb passwd file = /etc/samba/smbpasswd
use sendfile = yesValami ötlet, mert teljesen elakadtam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest