Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- Modding és elektronikai kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én évek óta várom a csodát, de mindig csak ráncfelvarrás jön sajnos. Persze így is kipróbálom folyamatosan, de eddig a Fold 4 volt ami legtovább megvolt, mert a 3 után jó változtatások voltak. Idén se kell túlságosan megerőltetni magukat mivel a OnePlus Open 2 nem fog jönni idén a Google Fold pedig egyelőre csak EU-n kívül van szóval továbbra is legtöbb helyen ők árulnak.
Kamera upgrade már nagyon várat magára hiszen lényegében még a sima S22 széria kameráival vannak szerelve. Elég pontosak szoktak lenni ezek a pletykák, de még azért van pár hónap nyárig és semmi sem fix....
Viszont így, hogy volt egy Special Edition ami igaz, hogy China only volt, de elvileg nagyon jóra sikeredett remélhetjük, hogy át kerül pár dolog a sima verzióba most.[ Szerkesztve ]
-
A beépített tollon kívül ez a két dolog amiben gyengébb, kamera és akksi idő.
Kamera főleg éjszaka vérzik el, az botrány tud lenni viszont, ha tudsz (Expert Raw) fotózni akkor nappal teljesen jókat el lehet vele kapni. Én a kamera miatt adtam el annó, de most épp én is nagyon azon vagyok, hogy kellene egy Fold újra főleg, hogy a konkurencia nem jön idén.. -
tjokai
senior tag
Sziasztok!
Fold 6 milyen képeket lő?! Makró módban mennyire hiányzik az autofókusz?! Sokat gondolkodtam a Fold 6 és az S25 Ultra között, végül az S25 Ultrára esett a választás de nem hagyja nyugodni a fantáziámat a Fold 6, folyamat azt érzem h Fold 6-ot kellett volna választanomMennyire visszalépés egy Fold 6 kamerában és üzemidőben S25 Ultrához képest?! Nyílván nem profi fotós vagyok de azért értékelhetö fotókat szeretnék
Magyar teszteken nagyon fikázzák a Fold 6 kameráját de h őszinte legyek én olyan egetverően nagy különbségeket nem látok pl egy S24 Ultrához képest sem a zoomon kívül. Üzemidőben sincsenek nagy elvárásaim, egy napot kényelmesen bírjon ki.
[ Szerkesztve ]
-
Luser2000
addikt
-
tomi613
aktív tag
Sziasztok! Ez melyik időjárás app?
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Xmind appot használja valaki? Egy képernyőfotót tudna nekem ide betenni? Szeretném látni, hogy hogyan néz ki ezen a készüléken (nyitott képernyőn). Előre is köszönöm.
-
nagyito88
aktív tag
-
nagyito88
aktív tag
Köszönöm, azzal szemeztem én is, de még Fold 6-ra nincs fent az oldalukon. Gondolom majd idővel lesz. Ringke-ről halottam még jókat.
https://www.ringkestore.com/products/galaxy-z-fold-6-screen-protector-dual-easy-film -
zee36th
csendes tag
Nem ugrik a gari, anno többen rákérdeztek a szervízben / Samsungnál, és ők is leokézták.
Jó hír, hogy most akkor már tartósabb a fólia! Fold 3 és 4-nél tényleg csak 1 évet bírt.
Whitestone Dome fóliát raktam én fel, és többünknek is az működött Fold 4-hez
[ Szerkesztve ]
-
-
zee36th
csendes tag
válasz
nagyito88 #567 üzenetére
Fold 4-en magamnak cseréltem, mert a garanciális cserére kb 1 hetet mondtak, az otthoni csere meg 10perc volt.
Ha lesz türelmed kivárni, akkor vidd be / postázd el a szervízbe, és 1x cserélni fogják.
Kb egy évet bírt a belső fólia Fold 4-en, kiváncsi vagyok, hogy Fold 6-nál mennyi lesz (gondolom ugyanúgy 1 év). -
nagyito88
aktív tag
Szeretnék érdeklődni, a belső képernyő fóla cseréje kapcsán.
Ahogy olvastam pár Fold5 hirdetésben Gyártói garancia keretein belül ezt meg lehetett oldani. Fold6 esetében is megoldható? Ha igen akkor mi ennek a menete? Köszönöm az infót előre is. Semmi baja a fóliának, csak informálódok
-
Lajmund
őstag
válasz
Beantech #565 üzenetére
Hehe így érthető
nem tudtam elképzelni. De annyira adja magát hogy telefonnal telefonálsz.. ritkán telefonálok telefonnal a kezembe és borostám sincs. Teljesen érthető a te esetedben hogy nem a tokod.
Én is annak a híve vagyok hogy ne ejtsük le de néha azért sikerült màr az életben. Ez meg túl dràga hogy kockáztassak meg költözni se szeretek másik telefonba.
-
Lajmund
őstag
válasz
Beantech #563 üzenetére
Más tok nem véd csak a karc ellen és mivel tokrol van szó az első a védelem és ebből best. Én is szívesebben használnám vékony karbon tokkal mint az ultrát használtam csak az nem védi a zsanért ami ezeken sarkalatos pont. Autos tartó hát ez ilyen valamit valamiért.
Amúgy vele aludtál vagy hogy csipte be a borostád? Vakaronak használtad?
-
Beantech
aktív tag
Azért az túlzás hogy a spigen armor pro a best szerintem. Én például utáltam Fold 5-ön kaptam a telóhoz de el is adtam. A kijelző körüli káva magas ezért idegesítő, a zsanér védelem miatt nem lehet kinyitva rendesen autós tartóba tenni és a zsanér védő még a borostámat is állandóan becsipte.
-
Ateszpapa
addikt
Januári biztonsági frissítés meg is jött.
Csak ma néztem. -
Ateszpapa
addikt
válasz
Levente07 #558 üzenetére
Ja, igen - így már vili.
Igen ez így van, gondolom az eltérő forma miatt is.
De amit használok tokot, azon is a bal oldali keskenyebb egy kicsit.
Picit szélesebb a 6-os az 5-öshöz képest, meg a kialakítás miatt van ez.
Nem csak a gyári tok, hanem többi is ilyen.
Van 5-6 tokom eddig, de a bal oldali mindegyiknél keskenyebb. -
Levente07
tag
válasz
Ateszpapa #555 üzenetére
Most nem tudom lefotózni, de annyi, hogy a külső kijelző széleihez képest a bal oldalon közelebb van a tok "kerete" a jobb oldalhoz képest.
Ez a ragasztható része a toknak amit összecsukott állapotban előre raksz fel. Fold 5-nél középen volt a kijelző a kerethez képest itt meg el van csúszva jobbra...
-
Levente07
tag
Ja, hogy te ilyen megmondó ember vagy? Akkor köszi az infókat, bár továbbra sem fűztél hozzá semmi olyat amit kérdeztem eredetileg. Csak hajtogatod a saját faszságodat. Figyi szerintem ha érdemben nem tudsz válaszolni akkor nem is értem miért nem maradsz inkább csendben.
Nem kell kényszeresen azért írni mert érzed a csít. Meggyőzni sem kell semmiről.
Köszi
-
Lajmund
őstag
válasz
Levente07 #554 üzenetére
1 kaptál oktatást mert arra szorulsz. Szivesen
2 fold5 van sok különbség nincs és tok témában pláne.
3 nem tudod mert rosszul válaszottál.
4 gyári ritkán jó a samsungnál.
5 azt irtad 40ért vetted.
6 alaposabban kéne ezek szerint nem megy még eléggé hisz nem jó tokot vettél de legalább drága volt és szarul is áll a telon de cserébe nem védi a zsanért.
7 a spigen a best of nem csak nekem hanem minden olyan embernek aki körbe járja a témát és nem kényelemböl veszi a gyárit mert az biztos jó..Szivesen
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Levente07 #552 üzenetére
Szia!
Nekem van gyári S-pen tokom, de nem értem a kérdést.
Egy fotót tudsz mutatni, mire is gondolsz?
Jelenleg nem azt használom, más tok van rátéve nekem azt meg nem szeretném levenni a ragasztás miatt.
Amúgy én is Spigen Slim armor pro-t használok a tollas tok helyett.
Igaz nehezebb tőle a teló, de főbb a biztonság.[ Szerkesztve ]
-
Levente07
tag
Na helló!
Most jól megmondtad nekem.
De:1 nem kioktatást kértem.
2 neked ha jól tudom nincs is fold 6-od.
3 el tudom dönteni hogy milyen tokot vegyek
4 mindig hajlok a gyári megoldásokra
5 nem 40-ért vettem természetesen de a rendes ára annyi
6 hidd el olvasgatom a fórumokat
7 attól hogy neked a spigen a best of, nekem még nem biztosJa és a lényeg,
amit kérdeztem arról egy szó sem esett a csodás hozzászólásodban.
De azért köszi
-
Lajmund
őstag
válasz
Levente07 #552 üzenetére
Gyári tokok pont azt nem védik amit kell egy ilyen telon a zsanért. Egyszer vered oda a 40 ezres tokodba a zsanért ugrott a garid bármi baja legyen a telefonnak. Spigen pro armor a jó tok. Van tollasba és toll nélkülibe is. Meg ki vesz egyáltalán gyári tokot 40-ért? LOL ingyen adják a telohoz vagy szét kuponozva ötért. Vagy apron szintén fityingért. Érdemes telefon vásárlás előtt olvasgatni egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
Levente07
tag
Sziasztok.
Akinek esetleg van a telefonhoz gyári s-pen tok, másnál is úgy van, hogy nem középen van a külső kijelző körül a tok széle? Így szerintem elég szarul néz ki, jó vétel volt 40 ezerért...
-
Freezee
senior tag
válasz
mgTerminator #548 üzenetére
Valami nálad ment félre nagyon, nem tudok senkiről akinél gond lett volna
.
Hiába vársz vele heteket, ha nálad futott "lyukra" csak akkor hetek múlva is ugyan az lesz a problémád[ Szerkesztve ]
-
domos
senior tag
válasz
mgTerminator #548 üzenetére
Én már az ez utánit is felraktam, semmi gond a fizetéssel/banki appokkal. Nálad lehet valami gáz.
-
zee36th
csendes tag
válasz
mgTerminator #545 üzenetére
Nekem nincs gond vele (Google wallet)
-
Freezee
senior tag
válasz
mgTerminator #545 üzenetére
Nekem semmi ilyen problémám nem volt, és azóta sincs.
-
mgTerminator
veterán
Na nekem is megjött ILO-ra a frissítés, nem kerestem rá csak feldobta hogy telepíthető.
-
andrisms
aktív tag
Igen, valószínűleg ez lesz, megvárom a 7-et.
Ha minimálisan szélesebb lenne, és végre kapna friss kamerákat, akkor nem lenne kérdés.Izgat a V3, mert számomra képek és videók alapján jobban megfelelne fizikailag és kamerákban, de valószínűleg pont az általad leírt problémákkal szembesülnék.
Testreszabhatóság annyira nem érdekes, de a rutinok és a smarttagek fájnának nagyon.
Köszi mindenkinek a segítséget.
-
Lajmund
őstag
válasz
mgTerminator #541 üzenetére
Akivel cseréltem az is hydrogélt tett rá számomra gusztustalan szar egy megoldás látványra és érzésre egyaránt egyből ment fel az üveg. Nálam nem akad mert a tokkal jó passzos kb 1mm van közte. Spigen tok és üveg.
[ Szerkesztve ]
-
-
Lajmund
őstag
válasz
andrisms #539 üzenetére
Juli vége augusztusba szokott jönni az új fold. Ha ennyire rá vagy állva a samaungokra akkor a honor fájni fog ha netàn azt választod. Rendes tok kell amit fentebb írtam és azzal semmivel se sérülékenyebb mint egy sima telo jó tokban. Én a helyedben kihuznám a 24 ultrával nyárig amig kijön a 7. Nem lesz egyszerűbb ha megnézed a honort mert elsőre tetszeni fog csak használni sokkal szarabb hosszú távon mint a samut. Samsungon sokkal jobban van minden optimalizálva fold-ra és ugye stabilan tudja. Honor topikban olvastam hogy jött egy frissités és kilötte a banki appot. Meg mindig vannak anomáliàk. Testre szabni szintén csak bután lehet a samuhoz képest. Meg rengeteg aproság. Felejtsd el hogy smoot lesz a samu órával. Lesznek ott is anomáliàk. Én elhiszem hogy elkapott a vásárlási láz de inkább várd meg hogy elmuljon mert hatra szerintem nem érdemes váltani ugy hogy fél év múlva jön a sokkal jobb végre érdemi változásokat hozó 7.
[ Szerkesztve ]
-
andrisms
aktív tag
Köszi, S23U nagyjából hasonló.
Lehet megvárom a Fold7et, körülbelül mikor jöhet ki?Esést, gyűrődést hogy bírja? S24u-t azért néha húzza a gravitáció.
worxland: köszi, megnézem akkor az Árkádba
V3-ban szimpatikus a normál első kijelző, kisebb gyűrődés, vékonyabb kialakítás, nagyobb belső kijelző.
Viszont buknám az ökoszisztémát, és ez a nehéz.Megnézem, utána már talán egyszerűbb lesz.
-
Beantech
aktív tag
válasz
andrisms #534 üzenetére
Igaz én már Fold 3 időkben váltottam S21 ultráról de a keskenységet megszoktam 1 hét alatt max azóta meg már nem tudnék visszaszokni a nagyon széles telókra. Ha nem is tudsz V3-at kipróbálni a V2 nagyon hasonló felépítésben és az általában van kint Telekomnál (Kökin) tuti. Abból megtudod állapítani nagyjából hogy mennyire tetszik a forma ha egyáltalán.
-
Lajmund
őstag
válasz
andrisms #534 üzenetére
Igaz én 23 ultrárol valtottam fold5-re de nagy difi nincs szerintem. Röviden: vedd meg!
Nagyon csábít a 25 ultra de nem fogok váltani mert egyszerűen tartalom fogyasztásra fényéveket ver a fold a sima telokra. Hasonló felhasználásra használom mint te. Sokat bongészek forumozok könyveket olvasok. Munkába megy a hboax netflix. Nem fogsz visszamenni sima telora ha belakod és rákapsz a fold ízére. Ha nem sürgős akkor megvárnám a helyedben a hetest én arra fogok váltani. Én is szemeztem a honorral a forma miatt de támogatásban és stabilitásban sokkal jobb a samu. Ha nem bírsz várni vedd meg a hatot ha birsz akkor a hetet. Középső csík csak olyan helyen kirívó ahol full előnytelenül világut ezer eros lámpa mint pl a szolgáltatóknál. Valóságban szemből nem is látszik. Én is tartottam tőle de megszokod és nem fogod látni. Tetszenek az ultrák mai napig de vissza már nem mennék. Kamerába erősebb az ultra de hétköznapi felhasználáshoz elég a foldok kamerája is. Szerintem a honort engedd el a szép forma ellenére is. Belülre nem kell fólia alapból van. Nekem több mint egy éves és semmi baja a belsőnek. Kívülre spigen üveget tettem és spigen pro armor zsanérvédős tok védi a telot. Aksi bőven elég egy napra átlagban 5 óra a belső kijelző időm. Reggel vettem le és igy áll a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
andrisms
aktív tag
Sziasztok
Lehetőségem lenne telefon cserére.
Jelenleg S24Ultrát használok, alapvetően elégedett vagyok vele. (Yt music, telefonálás1-1,5ó/nap), email, net, fénykép/kamera, YT/netflix tartalomfogyasztás, nem játszok egyáltalán)Honor V3-al szemeztem, volt is pár kérdésem, de teljesen halott a topik.
Kiállítva csak a Fold6-ot tudtam megnyomkodni, nekem első benyomásra nagyon keskeny a kijelző, meg hangsúlyos a belső csík. De ez a rész lehet megszokható. Viszont: van pár Smarttag, TV és egy watch 4 is itthon, ami miatt a fold lenne előnyös, nem beszélve a ceruzáról.Van aki S24Ultráról váltott Fold6-ra?
Ezt írtam a V3 topikba, vannak kérdések, amik Foldra is vonatkozhatnak.
"Sziasztok,
S24Ultra helyett gondolkoznék egy ilyen készülékben. Nem pörög annyira a topik, de remélem tudtok segíteni.
Kérdéseim:
- Típushiba, bármi probléma előforduot veletek/ hallottatok róla?
- hogy kezeli a Honor a garanciát? Samsung foldról olvastam negatív tapasztalatokat.
- volt aki S24Ultráról váltott? Pro/kontra?
Ami hiányozhat a kelenlegiből(ceruzán kívül):
- Rutinok: van ilyen Honornál is?
- Samsung Find/Smarthings: ez valószínű nem megoldható
- Galaxy watch: itt gondolom az EKG nem megy csak
- Kamera: gyorsaság, éjszakai/benti képek minősége
- Akkuidő: tesztek alapján 5 óra kijelzőidő nagyjából megvan?
- Töltés-nem gyári töltővel hány wattot tudhat?
- Kijelző fényerő: ezt máshol is kiemelték, mennyire vészes? S24U ebben jó
- Külső üveg, belső folia: vannak rá értelmes megoldások?
Foldnál nem is a vastagsága, hanem inkább a keskeny kialakítás, nagyobb hajtáscsík és a gagyi kamerák zavarnak"Olvasgatva a topikot, kamerákat annyira nem szidjátok, mi a tapasztalat?
YT összehasonlító videók alatt kommentek inkább V3 fele húznak.Bp-en valahol meg lehet nyomkodni a V3-at?
Fold ceruzás tokban mennyire zsebbarát?
Fold7 bemutató mikorra várható? -
xedamen
senior tag
Kicsit furi, hogy csak S24 szériára jött ki a OneUI 7, örültem volna egy kis játéknak
-
domos
senior tag
válasz
mgTerminator #530 üzenetére
96 gyanúsan sok XD
-
mgTerminator
veterán
Vajon mennyire megbízható? Mert jó ha 2x nyitottam ma...
-
domos
senior tag
válasz
mgTerminator #524 üzenetére
Felraktam, semmi különös nem történt.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
mgTerminator #526 üzenetére
Több szerintem mint csak egy security patch.
Vagy nagyon sok mindent kellett toldozni-foldozni vele.
Én felraktam, mert egy idő után úgysem hagy békén. -
zee36th
csendes tag
válasz
mgTerminator #524 üzenetére
Fenn van igen, semmi érdemleges különbség eddig.
Ezek a "sima" secu patch-ek amúgy nem 4-500megas méretűek szoktak lenni amúgy? Vagy már elkezdték adagolni a UI7-et..
-
zee36th
csendes tag
Most jött egy 1.3gigas patch, novemberi security update.
-
worxland
addikt
válasz
mgTerminator #516 üzenetére
válaszd ki a telefont, akkor dobja fel az árat.
-
válasz
mgTerminator #504 üzenetére
Ez már rég nem igaz az iphone-okra
Az i11 a 3000 akkuval hozta a mate20 4000-es akkuidejét és szétgyalázta az s8-at a szintén 3000-es akkujával
a16 pró meg tudja nálam ugyan azt mint a honor magic pro 3580 vs 5600
sosem keresgéltem töltőt egyik iphone-hoz sem -
Ateszpapa
addikt
Aki esetleg szeretne biztosítást kötni, a Simplen lehet, Flip és Fold 6-ra.
-
Ateszpapa
addikt
Használ valaki Tactical aramid tokot a készülékhez?
-
helixP
nagyúr
válasz
mgTerminator #504 üzenetére
Szerintem az iPhone-ok mostanában pont, hogy jól bírják.
Fold 3-am viszont egy katasztrófa ebből a szempontból.
-
mgTerminator
veterán
Pont tegnap este láttam egy YouTube videót róla hogy néz ki és hogy mi változott pontosan, hát nem rossz....
Ennek kellett volna kijönnie a Fold 6 helyett mert itt tényleg történt előrelépés, de hogy az akkuhoz és a töltéshez megint nem nyúltak ez röhely....
Biztos van még ebből az akkuból a polcon egy pár darab
Ha nem ez lenne a munkám és nem lenne a telefon egész nap a töltőn, iPhone tulajnak érezném magam akinek állandóan úton útfélen töltenie kell.
Mindenesetre kíváncsi leszek a Fold 7-re, vajon gyengébb lesz mint a Fold 6 különkiadás?
-
Ateszpapa
addikt
Matricákat hol lenne érdemes venni rá, ki hol szokott?
-
Ateszpapa
addikt
Nekem az első Samsung fold az a 6-os, nem tudom máshoz viszonyítani.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Gyönyörű lett a szögletesebb Fold, de merre vagy, innováció?
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Monster Hunter World - PS4/XBOX ONE/PC
- Lightyear - befektetési app
- Rendszergazda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- BestBuy topik
- További aktív témák...