Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #9799 üzenetére
Igen én is csak tegnap vettem észre, de találtam egy angol versönt remélem elmondja a lényeget a többit itt leírtam (az kamu faction összege mára már feleződött!!) van egy pár link benne, olvasd el mind!!
A gyors kp. lényege elküldesz 20 embert a barátlistádról a legjobban fizető faction küldikre 10db van (keresd meg őket) tehát 2-2 embert kell és dől a lé!
A sztorit told végig élvezetes is az ott adott gyenge kocsikkal és nem túl hosszú. Van amit nem tudsz majd megcsinálni egyedül, legalábbis nekem nem ment (a ládaszedegetést) arra hívnod kell valakit segítségnek
Nekem egy hét volt napi 1-2 óra játékkal, de nekifeküdve 1-2 nap alatt letolható. Ott kapsz jó sok perk-et, ha tettél a duplázóra a többit meg majd megveszed játékpénzért, esetleg vásárlás előtt átpakolod!Még egyszer: ez is fontos!!
„Na, megy a fejlődés. Nekem a Zoe engedett 20-as szintre felépített Dirt autót venni, meg persze 10-est is, de nyilván a 20-asra nyomtam rá.”Ne nyomj rá hanem …
Ha egy új kocsit a megfelelő spec-re akarod átalakítani ne nyomj rá egyből hanem a jobb nyíllal menj a 40-es szintre így sokkal olcsóbban, erősebb járgányod lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Akvarisztika
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Acer nitro 5 gamer laptop
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!