- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 
			  PROHARDVER! TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

szaki58 senior tag Egy ismerősöm venne tv-t, és hozzám fordult segítségért. Sajnos, a mostaniakban nem vagyok otthon. Amikor én vettem (TCL 75C765) akkor alaposan utána olvastam, de most erre nincs időm, ezért kérdezlek titeket. Sokkal nagyobb ismerettel rendelkeztek. 65”, 300-500 ezer forint közötti tv-ről lenne szó. Néztem a C855-öst, de valamiért szinte alig lehet kapni. Egy helyen van, de megéri-e az árát? Milyen alternatívát tudnátok ajánlani? Melyiknek olvassak utána? Köszönöm! 
- 

balojazz aktív tag válasz  Bigmasterl

üzenetére Bigmasterl

üzenetéreVasárnap este rendeltem, én is most kaptam. Szerintem összevárják a megrendeléseket. Tudják jól, hogy ha hétvégi akció van, csomóan olyan lusták, mint én, vagyis hogy érdemes kivárniuk a hétfő reggelt, és akkor tervezni logisztikát. Az akció meg azt hiszem, hétfő éjfélig tartott, szóval szerintem inkább még tovább, kedd reggelig vártak, akkorra az emag elküldte a listát, és tudtak tervezni. Nem mindegy, hogy 4 nap alatt 75 kocsit indítanak, vagy bevárják a full batch-et, és tévékkel telepakolt kocsikkal terítenek mondjuk 25 járművel 1 nap alatt. Csak találgatok, de a logisztika cseles tud lenni: térfogat-kiihasználtság, üzemanyag, munkaidő, munkaerő stb. Ezek valszeg 2 emberes kocsik pl, az sem mindegy: nem függönycsipeszek meg zseblámpák. Nem látjuk, milyen komoly szervezés kell(ene) egy emag akciós kampányhoz. Bele se merek gondolni, mi van, ha az LG mosógépeket meg hűtőket akcióz, és bizony ott még azt is figyelni kell, hányan kérték emeletre, tizedikre akár. Nem egyszerű. 
- 

Bigmasterl tag Csütörtök délután rendeltem és csak ma este kaptam a raktáros értesítést... Nem kapkodják el 
- 

balojazz aktív tag válasz  KoVee84

üzenetére KoVee84

üzenetéreAkkor abban reménykedem, hogy nem FIFO, hanem LIFO rendszerben szállítanak.... Vagy teliholdnál keresztúton hármat kecskebékát áldozok. Ha belecsúszok az ünnepekbe, nagyon mérges leszek. Na és az elállás 14 napja mikortól ketyeg? Ha mondjuk okt 23-ba lóg, akkor vasárnap letelik a 14 nap rendeléstől... 
- 

balojazz aktív tag 
- 

hunaqua addikt Én november,december környékén szeretnék egy 85C7K tévét . Amennyiben most 415 volt a 75-ös,akkor akár 500 körül beeshet a 85-ös,....remélem. 
- 

KoVee84 senior tag válasz  Horvath1985

üzenetére Horvath1985

üzenetéreSajnálhatod, mert éjfélig ~415k volt a 75c7k. 
 Én még -20%-os akcióban vettem múlt héten, de még mindig nem adta fel az emag  
- 

rainman72 nagyúr válasz  Horvath1985

üzenetére Horvath1985

üzenetérePénteken nézz rá megint electrohetvege vagy multi ajánlatok. 
- 

Horvath1985 csendes tag Sziasztok! 
 TCL 75C7K vagy TCL 85C7K vennék,nem tudtok valami kupont,az emagost most olvastam,így lemaradtam.
 Köszi
- 

klaca1978 aktív tag Sziasztok! Már nem nagyon játszom, de ha már megvettem az 55C7K-t akkor a játékmódot is kipróbáltam. (Pc-vel) 
 Szóval game mód bekapcsolva, és a game bar egyszer feljött állítottam egy valamit aztán kiléptem, vagy kilépett.
 Minta azt láttam volna kiirva, hogy ez a menü csak egyszer jön fel,,,aztán, hogy mivel lehet újra előhozni azt már nem láttam.
 Sokat vacakoltam vele, de nem jöttem rá hogyan kell előcsalni a game bar-t. Esetleg valaki használja? vagy tudja hogyan kell? Köszi előre is! Esetleg valaki használja? vagy tudja hogyan kell? Köszi előre is! 
- 

ρσгτσ addikt válasz  rainman72

üzenetére rainman72

üzenetére"A TCL Care aktiválási garancia csak megfelelően kitöltött garanciával és az eredeti számla csatolásával érvényes. Az adatoknak azonosaknak kell lenniük a számlán szereplő adatokkal." Hogy ez gyakorlatban hogy néz ki azt nem tudom, szerencsére még nem volt szükség garanciális javításra, és nem is vágyom rá... 
- 

cimbikee csendes tag Sziasztok! 
 Van egy 65C805 TV-m, tegnap tapasztaltam 1 hibát de nem tudom mi okozza.
 Számítógépről bármilyen videólejátszás (online youtube FB Videa Indavideo...) hang van kép nincs (fekete). De ha áthúzom a Monitorra a böngészőt akkor a monitoron van kép is.
 Ha játszok akkor van kép a TV-n ha csak TV-ről megy Netflix van kép Gépről nincs. Minden menü meg ikonok megvannak egyedül a kép rész fekete.
 TÖbb böngészőn is ezt hozza.
 Találkoztatok már ilyennel?
 Esetleg valami ötlet?Gépen már a legújabb driver videókártyához a TV legfrissebb szoftver, HDMI kábelek cserélve meg más más helyre bedugva TV-n és gépen is. (220ból is kihúzva a dugó recin ülő kishölgy válasza  ) )
- 

bulek tag Még a múlt hónapban vettem egy TV-t az One-tól. 
 Nem kaptam hozzá garanciapapirt, amit meg is reklamáltam.
 Ígérték, hogy pótolják, de ma kaptam végül értesítést, hogy elegendő a számla, ha vmi történne. Járt már valaki így?
 Aki hasonlóan rendelt, hol találta meg? Nekem csak a kezelési útmutató volt a dobozban
- 

rainman72 nagyúr válasz  vatoloco26

üzenetére vatoloco26

üzenetéreIgen az lenne jobb választás jelenlegi áron eMag kuponozva mivel jobb speckókban,külsőben már ha a talp fontos neked. 
- 

rainman72 nagyúr válasz  vatoloco26

üzenetére vatoloco26

üzenetérePersze h van ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 Ott a táblázat is felül  
 300 kuponnal eMag 65C7K 210 meg a C6K.
- 

vatoloco26 tag Sziasztok a C6K es a C7K modellek között van lényegi különbség? 300 környéken szeretnék 65’ tv venni! Köszönöm előre is segîtsegeteket 
- 

ρσгτσ addikt válasz  Komplikato

üzenetére Komplikato

üzenetéreAnnál azért lejjebb van. Valószínű valamilyen gyártónál beragadt, vagy kevésbé ismert alsó polcos soc van benne. Ebben a régióban nem igazán van kereslet az ilyen kis méretű készülékekre, ezért nem sok olyan modell van, ami értékelhető teljesítményt tud nyújtani. Szemben mondjuk az amcsi piaccal. Szerk.: 
 Ebben a méretben egyébként a Samsung TV -k voltak jobbak. Tizen -nel. De azoknak a nagy része szintén nem volt ezen a piacon. Meg más árkategória az is, mint a fenti TV.
- 

ρσгτσ addikt válasz  Komplikato

üzenetére Komplikato

üzenetéreSima QLED, nem mini LED. És ez egy egy belépő TV. Nagyjából ugyanaz a helyzet, mintha más belépő cuccot vennél. Ilyen TV -hez érdemes inkább külső boxot használni. 
- 

Komplikato veterán Tegnap belefutottam ilyen készülékbe, hogy TCL 32S5K egy boltban. Na most érdekes, mert QD-MiniLED, de csak 1080p. Gondoltam megnézem az adatait és hááát ... vélemények alapján tetű lassú a menüje és mindent is akadozva játszik le. Aztán nézem Wifi4 (!!!) van benne. Ez azt jelenti, hogy valami olyan régi SoC van benne, ami talán első generációs okos Philips tévében lehetett tizen sok éve. Miért kell ilyen sz*rt kiadni 2025-ben???   
- 

rainman72 nagyúr 
- 

Vhiktor Topikgazda Úgy néz ki jól mukodik a C9K, nyugodtan vehető. 
- 

wocsok17 tag Sziasztok! 
 Most vettem egy 65c7k TV-t de nem látom a NAS-on lévő filmeket. Mit kell beállítani, hogy lássam?
- 

fattis csendes tag Sziasztok! 
 Az lenne a kérdésem, hogy miként lehet kikapcsolni azt a funkciót, hogy minden egyes lépésnél elmondja egy női hang, hogy mit csináltam éppen. Nagyon idegesítő. Szerintem valamit véletlenül megnyomtam a távirányítón és azóta ezt csinálja a tv. TCL 65C765
- 

ETOM addikt válasz  greenpro2011

üzenetére greenpro2011

üzenetéreKöszi haza érek megnézem.   
- 

greenpro2011 csendes újonc válasz  rainman72

üzenetére rainman72

üzenetéreKöszönjük.Megy is vissza az Euronicshoz a 280-ért vásárolt C6K, 70e már jelentős különbözet. 
 Pendragon911 Van C805, és C6K is, mindekettővel elégedett vagyok, bár legtöbbször csak filmet nézek rajta, tv adást nem. 43c655 van az egyik hálóban,nem fért el nagyobb,az más liga, ott már vannak kompromisszumok, de az sem rossz.
 ETOM Nekem is volt ilyen problámám, az oldotta meg , hogy a router 2.4G sávjára állítottam a tv-ket, nem 5G-re(hülye vagyok hozzá, de 2 napot szenvedtem, és így elmúlt a probléma, egy próbát megér)
- 

rainman72 nagyúr eMag 
 55C6K 176e
 65C6K 210e
 65C7K 296e
 75C7K 414e
- 

greenpro2011 csendes újonc válasz  gabber01

üzenetére gabber01

üzenetéreIgen , csak ez a megoldás. Kipróbáltam több ssd-t nekem ez az, ami árban/sebességben/minőségben a legjobban bevált. Sony tv-n volt, hogy körölményes volt bele dugni(falon volt) de, TCL-nél nincs ilyen gondom sem. 4K filmekhez egyértelműen kicsi a tárhely, de full hd-ban azért fér rá. 
- 

gabber01 addikt válasz  greenpro2011

üzenetére greenpro2011

üzenetéreAz ok, hogy olvassa, de hogyan rakod rá az adatokat? Időnként PC-re kötöd aztán meg vissza a TV-re? Mert egy sima külső meghajtót nem lehet egyszerre több eszközhöz csatlakoztatni. 
- 

storm3 senior tag Sziasztok, 65C765-öm van és szeretnék hozzá egy külső HDD-t. Úgy gondolom a WD purple egy jó választás lehet (pls cáfoljatok meg,ha van jobb opció), viszont nem tudom, hogy mire kellene formáznom ÉS kell-e külső áram(3,5" esetén kell?) ÉS mekkora a max amit a TV tud kezelni? Ideális a 4TB lenne, adatok lennének rajta tárolva + néhány film (itt mondjuk a sebesség kérdéses, hogy jó minőségű filmekkel is megbírkózzon akadás nélkül. Tudnátok ajánlani bevált típust? 
- 

rainman72 nagyúr eMag olcsóbb kuponozva a 65C6K és 65C7K. 
 Előbbi 210e környéke utobbi 300e alatt kicsivel.
- 

klaca1978 aktív tag Sziasztok! 
 Megjött az 55C7K.  
 Nem szeretném műszeres kalibrációra utaztatni. Van valami ajánlott setup amire érdemes beállítani?
- 

gabber01 addikt válasz  Pendragon911

üzenetére Pendragon911

üzenetéreVan jelentősége. 
- 

Pendragon911 aktív tag válasz  Pendragon911

üzenetére Pendragon911

üzenetéreJa, Mini-LED gondolom  Nem tudom, hogy ilyen méretben (55") és úgy bő 3 méterről nézve van-e jelentősége, hogy ML vagy anélküli. Mert ha emiatt jó a P8K is, akkor oké. Nem tudom, hogy ilyen méretben (55") és úgy bő 3 méterről nézve van-e jelentősége, hogy ML vagy anélküli. Mert ha emiatt jó a P8K is, akkor oké.
- 

Kátai senior tag válasz  Pendragon911

üzenetére Pendragon911

üzenetéreMini Led. 
- 

rainman72 nagyúr válasz  Pendragon911

üzenetére Pendragon911

üzenetéreA C6K is van olyan jó választás mint a C805. 
 A P8K lentebb sorolt mert nem ML.
- 

Pendragon911 aktív tag Sziasztok! Telekom kínálatában van 3 típus, ami szóba jöhet. Mindegyik 55"-os, róluk van szó: C805, C6K és P8K. Alapvetően Telekom IPTV, illetve streaming appokon néznének rajta a szüleim tartalmakat, a legtöbbször focit (RTL+, ARENA4). Játékra nem lenne használva. Hangzás az mindegy lényegében, mert erősítőre van kötve a mostani is. Szemből nézik, a tartalomból (focimeccsen) adódóan nappali és esti időszakban, tehát vegyes felhasználás, bár nappal, ha napos idő van, akkor robbanó valamennyire lehúzott redőny mellett, tehát teljesen nem sötétben. Az ár valószínűleg nem meghatározó, mert részletre lenne. Mondjuk ha mégis, akkor ahogy látom a P8K a legolcsóbb. Nekem 65C805 van és azzal nagyon megvagyok elégedve ugyanezen tartalmak mellett, tehát a 3 típus közül én azt választanám, de ha szerintetek a fent leírtak alapján a másik kettő közül is bármelyik ajánlott, akkor úgy is jó. Melyiket ajánlanátok? Köszi előre is! 
- 

ETOM addikt Ez a google play áruház hiba már mindkét tcl-n előjött itthon. [kép] Letörlöm play áruház frissítéseit majd megvárom, hogy frissítse újra akkor egy darabig jó. Elég idegesítő. 
- 

gabber01 addikt válasz  DaemonX

üzenetére DaemonX

üzenetéreÉn a hangkimenet hibát írtam meg nekik. Erre kértek videót, de tárhelyet a videó feltöltéséhez nem adnak, nincs. Csináljak kisebb videót, vagy szedjem szét kis részekre, hogy az emailen átmenjen csatolmányként. Vagy készítsek képet!!!, a hanghibáról !!!. A hibát ők nem tudják reprodukálni, mert nincs min, nincs tesztlabor.     
- 

DaemonX HÁZIGAZDA válasz  Vhiktor

üzenetére Vhiktor

üzenetéreAZ HÁT! És meg is írtam nekik! Ennek ellenére kaptam a fentebbi választ. Teljesen hülyének néznek. Hangsúlyozom, pár héttel ezelőtt SEMMI ilyen probléma nem volt! Volt update, downgrade, újraupgrade, volt több factory reset, stb. Eredménytelenül. Minden módban ez van. Amúgy általában Dinamikus, vagy Játék módot használok. 
- 

DaemonX HÁZIGAZDA Azt mondták a 98C7K-mra: "...a tapasztalt jelenség nem a készülék hibás működéséből ered. A jelenség a méret és a felbontás arányából származik. Az ügyfél panaszát nem tartjuk megalapozottnak." Mindezt ezen képek után (gyakorlatilag minden tartalom artifactozik, color bandingel és úgy néz ki mint a hányás):         Ebből fogyasztóvédelem lesz, ha a következő képek után is ugyanez lesz a válasz.     
- 

Baca csendes tag Sziasztok! 
 Melyiket érdemes megvenni jelenleg 55C655 vagy 55P7K ?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
 ) 
							![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)