- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
weky
tag
válasz
bdominik98 #34852 üzenetére
Köszi!
Néztem pár tesztet, szerintem a C765-ös széria lesz a befutó!
-
weky
tag
Sziasztok!
Eddig egy TCL 55C728 TV-t használtam, teljesen meg voltam vele elégedve, a mostanit tesóm kapja meg, így új tv vásárlásán agyalok, de évek óta nem követtem nyomom az új típusokat.
Az 55-s méretnél nagyobbra nem lenne szükségem. A kérdésem az, hogy most melyik azt ajánlott TCL típus? Döntően filmezésre és PS5 -re lenne használva.
Előre is köszönöm a segítséget! -
weky
tag
Szia!
A típus nálam is megegyezik, tegnap kipróbáltam az intelligens képet, de közel 1 óra tesztelés alatt nem tapasztaltam színes bevillanásokat vagy kép töredezettséget.
Egy kérdésem viszont lenne: a képmegjelenítés között a "szabványos" és a "hdr javított" opciók között váltogatva nem tapasztaltam látható változást, míg mondjuk a "mozi" vagy a 'játék" módot választva igen. A HDR képmegjelenítés csak speciális esetekben (pl. PS5 használata) működik, normál, hd tv adás közben semmit nem oszt/szoroz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest