- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok. C805-ön ki lehet kapcsolni a képernyő védőt valahogy? Köszönöm
-
válasz
FireFox1996 #21569 üzenetére
A 75C805-nél 36 hónap szerepel
-
Annyit írnék még, hogy rákötöttük a régen sokat ajánlott Cable Matters USB to Ethernet Adapter -t és tökéletesen működik, ha valakinek érdekes lehet. Mondjuk Netflix 271Mbps-ot mér, viszont egy speedtest 775Mbps le/ 967 fel
-
Sziasztok. Tegnap nekünk is megérkezett a 75C805, de csak most tudtuk beüzemelni
Nos nekem nagyon tetszik a kép. Netflix-en néztem meg egy filmet, meg plex-ről is kipróbáltam
DV nagyon nagyon szép, ennél tovább mi nem is megyünk
Amit itt megtanultam, hogy ha elkezdek tesztelgetni, akkor úgy is lesz valami hiba, szóval amíg nem szúrom ki, boldogan használom
Igazából szerintem olyan túl sok különbség nincs az OLED-hez képest, nagyon szép így is. Most direkt kipróbáltam a Plex és az a nagy méretű Lord of the Rings-et. Hát egyből akadt, szóval elő kell keressem az usb-lan adaptert
-
válasz
kovacsit #21433 üzenetére
Nézd, nem jó a hasonlat
Most vissza nem keresem már, de Plex-ről lejátszva rengeteg film akadt anno, mind wifi-n mind lan-on. Az usb-lan adapter oldotta meg a problémát. Szóval nekem nem Ferrari kell városi forgalomba, hanem akadásmentes film lejátszás. Miért akarsz meggyőzni amikor tapasztaltam, szóval "saját bőrömön " éreztem?
-
Azt lehet tudni, hogy a C805-ben milyen Lan van? 100-1000?
-
Sziasztok. Vettünk most BF-kor 75C805-öt. Még a 715 is megvan, de kíváncsi leszek ahhoz képest milyen
Régen nézegettem már ezt a tv-t, de most szerintem 419-ért jó ár volt. Mondjuk egy LG CX-et nézünk most, azt a szintet biztos nem éri el gondolom
-
Sziasztok. Alzaról lehet nyugodtan rendelni szerintetek? Valahogy soha nem volt szimpatikus a kis zöld gumigörcs miatt
Nagyon venni kéne egy 75C835-öt és a robot porszívó sem jönne rosszul
-
válasz
fojtviki #13180 üzenetére
Bocsánat a dupláért. Mindenképpen netes rendelés lesz, mert van itt más dolog is, most jut eszembe. Annó volt egy TCL C715 ami végülis visszakerült hozzánk
Levittük a nyaralóba és ott van használatban. Viszont páromnak volt egy lézeres szemműtétje, és nagyon fáradt a
TCL-től a szeme. Nem tudja miért, azt mondta, hogy az OLED jóval kellemesebb valamiért. Szóval ki kell mindenképpen próbálni majd itthoni körülmények között. -
válasz
Vhiktor #13169 üzenetére
Tényleg nagyon várom én is a tesztet, mert most ugye megint vannak számunkra problémak
Ha OLED akkor mi csak LG-ben gondolkodunk, a szervíz miatt, Sony más árkategória. A többi gyártóról vannak horror sztorik, szóval nem. Viszont LG kivette a DTS-t hát köszi. Oké, hogy jobb az OLED, de elvileg itt látványosabb a HDR a fényerő miatt. Azért a mostani 77" OLED árak már egy picit nagyon a fájdalom küszöböm felett van, és akkor még ilyen DTS kisstílűséggel is tetézik. Látom megint kinlódás lesz választani
-
Ha valakinek lesz C935, akkor a hangról beszámolhatna
Kíváncsi vagyok, hogy mondjuk egy jobb soundbar-ral felveszi e a versenyt? Nyilvan csodát biztos nem kell várni tőle, de remélem, hogy számomra több mint elég lenne
Egyre többet nézegetem ezt a TV-t, szóval erősen számításba jön!
-
No végre egy TCL ami újra tetszik
Miért drágább a 75C835 a C935-től?
Számításba jön ez is 77" OLED-del szemben. Várjuk mi is a tesztet
-
válasz
Zoleee83 #8586 üzenetére
Igen a regieknel meg azert figyeltek a minosegre. Biztos vagyok benne, hogy a kovetkezo nem fog 8 evig menni. Nalunk is van 9 eves Samsung, annak sincs semmi baja, de mostansag sajnos nem errol szol a dolog. Erdekes modon, egy even belul 3 dolog is romlott el nalunk kicsivel a garancia lejarta utan.
-
válasz
Brandynew #8580 üzenetére
De ellene vagy te az OLED-nek. Eleg jo vedelmek vannak mar rajta. Ha Sony vagy LG-t vesz az ember ott a szervizzel sincs gond. Igen egjen be 4-5 ev alatt, minthogy az ilyen idegesito dolgokat kelljen bamulni, mint ami a fenti kepen is lathato. A mai vilagban pedig biztos lehetsz benne, hogy 4-5 evnel tovabb nem tudsz tervezni se OLED-del sem pedig LCD-vel. Az mar egyik gyartonak sincs erdekeben, hogy te 8-10 evig tudj hasznalni egy tv-t, vagy akarmilyen elektronikai eszkozt. Addig meg amig jo, inkabb nezem a majdnem komprumisszum mentes OLED-et, minthogy a bevilagitast stb bamuljam. Amikor mar kiszurod a hibat, akkor nagyon meg tudja olni az elmenyt.
-
Na azert hazudok, mert egy fura dolog azert csak akad az oled-en. Marmint nem tudom megmagyarazni mi is az, de nagyon sotet tartalomnal, kicsit fura erzesre, tul sotet
rainman72: igen, de neha tenyleg csak neha tul soknak erzem. De ez az elso oled nekunk. Megvaltas, hogy nincsennek a sotet kepben szurke"foltok"
-
válasz
rainman72 #8436 üzenetére
En sem vennek Samsungot, foleg ahogy a garanciahoz allnak. Igen szep dolgok vannak a topikjaban.
Vhiktor: Hala az egnek, ugy nez ki, hogy az LG CX-el mi kikuszoboltuk az ilyen bevilagitas stb dolgokat. Megcsinaltam azt a fekete-szurke tesztet, azon sem latok semmi gondot, bar nem vagyok szakerto
Ilyen: [kép] [kép] [kép] Bocs az off-ert
-
válasz
feriferi12 #8086 üzenetére
180-ert
-
válasz
Kiskutya #8052 üzenetére
Igen nagy ugras szerintem is
Most hagyom mar abba a tv nezest, hajnal 4-kor kelni kellene
Egyszeruen most csak elveztem a mozit. Szamomra tokeletes ez a tv. A hangja nekem jo, TCL-nel sokszor volt, hogy nagyon hangosra kellett vegyem, hogy ertsem a szoveget, kozben a mellek hangok nagyon hangosak lettek. Ennel jobb a helyzet, ugyhogy soundbar egyelore nem kell. A masik, hogy a Plex most mindent visz, ami eddig akadozott, legalabb a zidoo-t is el lehet adni
Az sdr is joval jobban nez ki most. Jo oke tudom, hogy ez egy joval dragabb tv, de ez a kepminoseg mindent meger
-
-
-
válasz
Kiskutya #7493 üzenetére
Mi most az LG 65 CX3-at nezegetjuk. Vodafone-tol ki tudnank hozni kamatmentes reszletre, ugy nem faj annyira
Pont erdeklodom, hogy megeri e az 520000Ft-ot
Viszont ott is meglesz a lejatszo mizeria biztos, nincs csak USB 2.0, a lan is 100-as. Pedig szerettem volna mar, ha a sok kutyu eltunne innen, es csak a tv-t kellene hasznalni
Tcl-t most annyira nem nezegettuk, mert mikor a mostanit megvettuk, eldontottuk, hogy a kovetkezo oled lesz. Viszont a C728-nal nem keves az a fenyero?
-
Kiserleteztunk mi is par dologgal, koztuk fire stick 4k. AC-n ott jo volt a sebesseg, de ott is akadozott a Dolby Vision. Annal is az usb2 savszel a baj, oda meg vasarolni kell lan-usb adaptert stb. A vegso allomas a Shield 2019 tube hozta el. 35000Ft-ert vettem it hardverapron garival
Azt gondolom az eleg jo ar erte. Itt nincs akadas, es szerintem a kep is magasan jobb mint amikkel probaltuk. Szoval vegigjartam a rangletrat
-
Mikor jon olyan FW ami OLED kepet varazsol?
-
válasz
tothjani81 #5007 üzenetére
Tudom, hogy neked az van, pont a te hozzaszolasaid miatt kezdtuk el nezni az u8qf-et
Kiskutya: lehet felrakjuk a 609-et, de ugy remlik itt valaki nem dicserte. Lehet tomp volt
-
válasz
Kiskutya #4996 üzenetére
235-ert tettem fel.
Tudom, hogy volt akcioban emagon 220-ert, de ugye meg a +3 ev garancia 30 volt ra emagon. Mi vodafone-nal vettuk 250-ert es 5 ev garanciat irt a vodafone
szerk: megmondom oszinten, hogy nekunk a DV nem tetszik. Ha sotetre allitjuk akkor tenyleg sotet, ha vilagosra, akkor meg olyan mintha egy fatyol mogul neznenk
-
-
válasz
Kiskutya #4825 üzenetére
Hat csak ajanlani tudom. Most amugy nagyon le van arazva alza-n. Mi iszonyat jo arban fogtuk ki itt HA-n. /35k 5 honap garanciaval/
szerk: a fire stick se volt rossz, na de ez
Gyorsabban reagal minthogy megnyomom a gombot
Nagyon gyors kutyu ez! No es vegre minden megy akadas nelkul. Egy pici negativum, ebben nincs hdr10+.
-
Sziasztok. Kis erdekesseg csak. Megjott a Shield TV, es sokkal jobb a kep mint eddig. Amirol fentebb irtam, hogy mintha felhosodne a tv, a shield-en keresztul nem latom. Amit latok, hogy sokkal jobb/szebb a kep. De hogyan tunhet el a felhosodes? Teljes sotet kepnel lathato volt siman eddig, bar nem volt tul zavaro. Most viszont egyaltalan nem latom
Nagyon szuper ez a shield
-
Gondolom az eleg. A 88 az nem, mert akadt es nezhetetlen volt. Gondolom ezt a fire stick megoldja. Meg nem teszteltuk, mert epp pc fennforgasok vannak
szerk: egyebkent megint kiderul, hogy ezek az uj tv-k nem igazan fali konzolra valok. Nalunk egyre jobban kezd felhosodni sajnos. 65C715. Sotet kepeknel mar kicsit latszik sajnos. Bar igazabol nem zavaro, mivel szep a kep
-
Na ok, valami tenyleg nem oke. Ratettunk hdd-re egy masik 4k filmet. Azon nincs akadas, viszont zoom-olva jatsza le barmit csinalunk
16:9-en van a kep beallitas, de a tv-n nem jelenik meg alul felul a fekete csik. Pc-n lejatszva megvan. Ugye a 606 fw-t nem kell kicsomagolni telepites elott?
-
Igen akad a sajat lejatszojan is. A 4k nem annyira, de a Dolby Vision nagyon, az nezhetetlen. Egy laptop hdd van egy kulso taroloban.
-
válasz
Kiskutya #4636 üzenetére
Az altalad linkelt 606 azt hiszem. Plex-el kinlodom, mert ugye az ethernet csak 10/100 de az ac wifi sem jo nalam. 88Mbit/s maximum. Ugye tomp forumtarsnak joval tobb a letoltes mint nalam. DV filmet most kiprobaltuk usb-n de nezhetetlen ugy is
A 4k is nagyon akad usb-n is szintugy
Tehat ugymond kell szereznem valamit, hogy a 4k teven tudjak 4k adast nezni
-
Jajj de nehez nekem megerteni a PC dolgokat
Nehez eset vagyok tudom es elnezest. Plex topikban irtam, hogy vennek mondjuk egy USB wi-fi stick-et, de azt hittem itt meg az USB 2.0 csatlakozo keves. Nem is fontos mondjuk a Dolby Vision annyira, de a 4k igen. Szoval nem tudom javitana egy usb wi-fi stick, vagy az altalad emlitett usb-lan adapter. Mondjuk nem ertem nalad , hogy van ekkora sebesseg amit betettel. Nalunk Tp-Link ax10 router van de 88Mbit/s a maximum. A note 10-em tud 500Mbit/s-et ezen a halozaton.
-
Koszi. Akkor csak az a megoldas, hogy media lejatszot kell venni?
Nem tudom, hogy mondjuk 4K fire stick-kel megy e a plex, meg, hogy ott is van e ez a problema
szerk: Mondjuk nalad mar elegnek kellene lennie a savszelnek, akkor ez Plex "hiba"? Akkor azt a fire stick se oldja meg
-
Lenne meg egy keresem, ha lehetseges
Valaki meg tudna nezni, hogy 5Ghz-n mennyi a letoltesi sebessege? Nalam max 88Mbit/s ami ugy nez ki, hogy keves a 4k meg Dolby Vision tartalmakhoz
-
Sziaqsztok, hasznal valaki Plex-et c715-tel? Nalunk a 4k, Dolby Vision stb nezhetetlen, mert megy egy kicsit a film, azutan jo sok masodpercekig tolt
Ami meg hiba nelkul fut, az 1080P Blu-Ray. Vagyok a Plex topikban is, de kivancsisagbol megkerdeztem itt is
-
Kovezzetek meg de, beallitas ide-oda, nekem egyelore a smart hd gyari beallitas tetszik a legjobban. Szoval onnan kell kiindulni es tokeletesiteni nekunk
-
válasz
Elektrosokk #4586 üzenetére
Nekunk is be van kapcsolva
-
Meg egy kerdesem lenne ahhoz aki C715-ot hasznal es Netflix-et. Normalis az, hogy a felirat neha vilagos neha sokkal szurkebb? Folyton valtozik a fenyerossege, picit zavaro, de nem veszes azert
-
-
Koszonom mindenkinek
Ugy erzem jol elleszunk evvel a tv-vel. Nincs az a genyo bevilagitas, mint az elodnel
Nem ertem ezt a betekintesi szog mizeriat sem. Az IPS paneles LG sokkal hamarabb volt rossz oldalrol mint ez a VA. Tobbet biztos nem lesz IPS az tuti.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest