- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Üdv. Kéne egy kis segítség. Két hete villámcsapás okán elhunyt egy TV (CRT) és monitor-TV a családban. Így kénytelenek voltunk nagyon olcsón és hirtelen venni valamit.
Szóval egy TCL P635 lett belőle.
Mondjuk árához képest elég sokat tud, nyilván nem lép a miniledes tesók nyomába, de elég okés.
Be lett állítva a Google TV rajta (röpke 2 órámba telt), meg ki lett próbálva a lehető legtöbb funkció úgy egy hete. Minden ment jól. Majd frissítve lett a Netflix 4K előfizetésre és gondoltam kipróbálom.
És hibakód jött. nincs internet. Bemegyek a beállításokba, nézem Wi-fi ki van kapcsolva. (Miért???)
Bekapcsolnám, erre írja nekem, hogy biztos szeretném e, mert akkor TÖBBET fogyaszt a TV! Nem mondod?!
Bekapcsolom, kikeresem a routert, elmentem.
Majd ugyan úgy nem megy semmi, (Netflix, YouTube, Disney), mert nincs internet.
Azt valahogy nem hinném, hogy használaton kívül magától meghalt volna benne a wifi. Ráadásul beállításoknál látta 20 méteren belül az utcában lévő többi routert is. Mi lehet a hiba? Hogyan küszöbölhetem ki? -
Komplikato
veterán
válasz
Celtis #21648 üzenetére
Látom most ez a topik slágere, a C805. Ez hol áll képességei szerint a C735, az azt váltó C745 és a nagy tesó C845 készülékekhez képest? Azért kérdezem, mert simán tech specifikációkból nem derül egyértelműen mi miben jobb vagy több. Ráadásul a magyar boltok oldalain néha még alapvető információk sincsenek a készülékekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Milyen routert?
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hardcore café
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest