- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LG LCD és LED TV-k
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Üdv. Kéne egy kis segítség. Két hete villámcsapás okán elhunyt egy TV (CRT) és monitor-TV a családban. Így kénytelenek voltunk nagyon olcsón és hirtelen venni valamit.
Szóval egy TCL P635 lett belőle.
Mondjuk árához képest elég sokat tud, nyilván nem lép a miniledes tesók nyomába, de elég okés.
Be lett állítva a Google TV rajta (röpke 2 órámba telt), meg ki lett próbálva a lehető legtöbb funkció úgy egy hete. Minden ment jól. Majd frissítve lett a Netflix 4K előfizetésre és gondoltam kipróbálom.
És hibakód jött. nincs internet. Bemegyek a beállításokba, nézem Wi-fi ki van kapcsolva. (Miért???)
Bekapcsolnám, erre írja nekem, hogy biztos szeretném e, mert akkor TÖBBET fogyaszt a TV! Nem mondod?!
Bekapcsolom, kikeresem a routert, elmentem.
Majd ugyan úgy nem megy semmi, (Netflix, YouTube, Disney), mert nincs internet.
Azt valahogy nem hinném, hogy használaton kívül magától meghalt volna benne a wifi. Ráadásul beállításoknál látta 20 méteren belül az utcában lévő többi routert is. Mi lehet a hiba? Hogyan küszöbölhetem ki? -
Komplikato
veterán
válasz
Celtis #21648 üzenetére
Látom most ez a topik slágere, a C805. Ez hol áll képességei szerint a C735, az azt váltó C745 és a nagy tesó C845 készülékekhez képest? Azért kérdezem, mert simán tech specifikációkból nem derül egyértelműen mi miben jobb vagy több. Ráadásul a magyar boltok oldalain néha még alapvető információk sincsenek a készülékekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Milyen autót vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Futás, futópályák
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest