Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• dkess

őstag

válasz Magnat #60076 üzenetére

Lehet én vagyok most "koki", de mi is ez a "beállítod a routert DG-nek"? Amennyiben jól értem, akkor ez a "egyes eszközöknek dedikáltan nagy sávszélesség" ez esetben (egyik LAN WAN irányba - a másik a LAN felé használva) maximum 1 Gbit/s lehet.

Igen, alapvetően lehet "matekozni" a két LAN csatival - de az ilyen megoldások mindig kompromisszumosabb megoldások, mint ahol egyetlen csatival natívan támogat X sebességet. Van ahol ugye kvázi megoldhatatlan is (pl. nálam) akár a kábelezés és/vagy NAS típusa stb. miatt. Ugyanakkor elfogadom, hogy a semminél többek ezek a megoldások és azt is, hogy van akinek ez anyagilag is kedvezőbbre jöhet ki az igényei alapján ...

@Bullzeye

Baromi kicsi zárt helyen (gyakorlatilag majdnem körüléri a hangszigetelés minden oldalról - csak elölről nyitott) mind a DS218+ és külön a DX517:

- A 3*10 TB -os most: 2 db: 31 C és 1 db: 32 C (most nincsenek hajtva éppen). Egyébként masszív terhelés (2.5 Gbe mellett) és/vagy kicsit melegebb van, akkor simán felmegy 35 C fölé,
    - 2*8 TB -os most: 37 C -osak. Éppen terhelés alatt vannak, ha jól látom - igaz leginkább csak internet felől. Ezek most melegebbek, mint szoktak lenni ...

Új hozzászólás Aktív témák