Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma megjött ez a szépség. Azt kell mondjam, tetszett a BB58, de ez egy sokkal komolyabb hatású darab. Talán a lünetta racsni jobban tetszett a BB58-on, ennek több a játéka. De a számlap leolvashatósàg az parádé. Talán ez a 39mm a plafon, ami kényelmes a csuklómra.
-
Hatvan9
senior tag
válasz
Hatvan9 #268484 üzenetére
Sziasztok!
Történet folytatása, megvásároltam végül a kiválasztott egyedet, vannak külsérelmi apróbb hibái, ezeket ki lehetne javítani, érdemes is lenne rá, persze mindenképp kap egy “lelki” teljes szervízelést már csak azért is mert olyan mintha a szerelmem lenne de igazából fájna nekem ez a plusz 100 vagy akár nagyobb összeg, ezért lehet hogy csak ennyit kap.Tekintve hogy a korábbi óráim önmagukban nem kerültek ennyibe és ráfordítani sem nem kellett rájuk szinte semmit.(Diesel Mega Chief különböző színekben “Gyűjtemény”)
De nyilván a szervizben lévő dolgozókat ki kell fizetni, csak ilyen összegekkel nem számoltam.
A Breitlingem, félek bárkire hagyni, bármennyire jó benyomást hagytak bennem a Hantos órás dolgozói, ez az első “rendes” órám és ahogy megvettem ott is hagytam az üzletbe náluk.Halottam rossz történteket régebben..de nem itt, nyilván viszont akkor is a félelem megvan, egyébként köszönöm mégegyszer a fórumnak az ajánlást, az üzlet korrektsége eddig tényleg meggyőző!
Még nem kapom vissza egy darabig de eddigiek alapján már merném ajánlom másnak is, emberileg/árilag is a Hantos órás üzletét. -
@mriya@
őstag
Megrendeltem a harmadikat.
-
bigmasterg
addikt
válasz
SnakeHUN #268486 üzenetére
Egy ilyen kis ledlámpával. Van egy ilyen pici uv lámpám is, kb hasonló vele az eredmény.
Valós használat közben akkor van ilyen lume, ha közvetlen fény éri és utána megy az ember sötétebb helyre. Pl kintről, napsütéses időből lépcsőházba besétál az ember.Saját videó róla, itt a napfényen kívül nem volt másképp előkészítve. Ma reggel 7:26os felvétel, még azért nem volt olyan iszonyat erős a nap.
-
i400
senior tag
válasz
SnakeHUN #268486 üzenetére
Amíg 8. emeleti full üveges irodában dolgoztam még felhős időben is nagyon durván fel voltak töltődve az óráim
Más: CNS-ék nem szaroznak, pénteki rendelést ma hozták... nem volt feltüntetve h draken viggen vagy grippen volt e a szállítójármű
nem ehhez a sebességhez vagyok szokva na, királyi posta budapest-sopron távot teljesítette ezidő alatt 1 normál levéllel elsőbbségiként.
-
SnakeHUN
csendes tag
válasz
bigmasterg #268479 üzenetére
Nekem nagy ritkán van csak hasonló erősségű,
nem is tudom, mikor min múlik…
ezt most hogy “készítetted elő”? -
szamovar
tag
Szerettem volna CW órámhoz egy ilyen szíjat venni, de 22mm-esből már nem árulnak. Tudnátok segíteni, hogy honnan érdemes? Gyárihoz nem ragaszkodok, de a minőség legyen meg. Köszönöm.
-
válasz
bigmasterg #268479 üzenetére
Dettó
-
bigmasterg
addikt
Telefonnal próbálkoztam lume kép készítésével:
Na itt nem sikerült:
-
Hatvan9
senior tag
Sziasztok
Egy Breitling vásárlása merült fel bennem nemrégiben.
Egy SuperOcean II -ről lenne szó, alkalmi vételnél tűnik használt elég karcos állapotban lenne 510.000Ft, viszont nincs hozzá semmi, se dokumentum se doboz, nem tudom így lehet-e benne buktató esetleg hamis is lehet, nem vagyok hozzáértő sajnos de nagyon tetszik. -
mqm
senior tag
Megjött a kis menta Boldr! Nagyon igényesen becsomagolták a Serious Watches srácok, külön plusz pont az ajándék csokiért!
Az órában nem nagyon találok hibát, olyan mint a képeken. Egyedül ezt a titán életérzést kell szoknom, eddig csak rohadt nehéz acél szíjjas monstrumok voltak a kacsómon..
Btw már úton a Lüm-tech is, ott már ezért lesz súly egy 44-es toknál. -
Ma hozta a futár. Azt kell mondjam, jó kis óra!
-
rbalint88
addikt
válasz
bigmasterg #268463 üzenetére
Eddig zola96 talalata all legkozelebb a szivemhez
abbol lattam egyszep allapotu kvarcot 200 korul, az jo deal.
A homage orakat en nem csipem, egyedul panerai jellegut vennek, mert az anno is volt markajelzes nelkul is.
A Mido jopofa! -
válasz
Calendar vagy not Calendar?
-
mqm
senior tag
Nagyon off!!
Tudtok esetleg olyan topic-rol ahol érmékkel foglalkoznak?
Találtam egy csomó, mindenféle országból való érmét egy lakásfelújítás alkalmáva,l és érdekel mit érhetnek...
Egyik kedvenc: -
válasz
Az a Mido milyen jó áron van basszus
Bálint tuti nem fog kívani "kajlit" venni, engem is mindig üt, hogy én miért tettem, és valahol igaza van. -
bigmasterg
addikt
válasz
rbalint88 #268455 üzenetére
Watchdives x San Martin Titanium [link] vagy [link]
+
mellé egy sima, nem ultra apple watch.Vagy ha svájci búvárt keresel, akkor itt egy Titán Mido
itthon is kapható, nem sokkal drágábban. Írott teszt róla.
De a hullámos számlapúból is van titán. -
rbalint88
addikt
válasz
Memmaao #268460 üzenetére
Igy ot ev tavlataban elegge pozitiv a tapasztalatom az Apple megoldasaval, ugyhogy egyelore maradnek annal. A mostani oraval is csak az a baj, hogy az akkuja kezd faradni (nem tragikus meg, egy teljes nappalt aktivan is kibir, ejszaka meg ugyse hordom) - a javitas viszont gtk, az ora ertekevel vetekszik es nincs garancia utana a vizallosagra
Nekem az egyik automata 34mm-es es azt is jo meretnek erzem a celjara. Mivel orokseg nagypapamtol, igy szigoruan csak evi par alkalommal hordom. [kép] -
-
driv4r
aktív tag
válasz
rbalint88 #268457 üzenetére
Persze, csak cukkollak.
'Imadom a Moonwatchot, de az nem mondja meg, merre es mennyit jartam, milyen pulzussal' - viszont az okosóra igen, ami nem baj, feltéve ha csak Te látod, hogy merre és mennyit jártál, plusz milyen pulzussal..., de rossz az, aki rosszra gondol:)
-
-
rbalint88
addikt
C24-tol igyekszem tavoltartani magam, mert ott elkezdek bongeszgetni, biztos megtetszik valami es vasarlasba torkollik
AW Ultra lenne a nyero egyebkent, kezd lassan faradni a Series4, de meg huzza egy darabig. Volt nagyon jo aron egy kvazi uj darab ismerosnel, csak addig tokoltem rajta, meg nezegettem a titan szijakat hozza, hogy elvittek.
Koszonom az eddigi ajanlasokat, en valahogy a Citizenekkel nem vagyok baratsagban (volt 2010-ben egy titan, zafir, solar darab, 100m vizallosaggal, rohejesen olcson, valami 100$ kornyeken), valamint Casiobol is megmaradok a G-Shocknal -
-
mqm
senior tag
válasz
baal-amiga #268450 üzenetére
Na király! Köszi!
Valaki nem akar esetleg szíjat rendelni innen? -
driv4r
aktív tag
válasz
zoarden #268448 üzenetére
De, lefaragtak a tokból kemény 0,75 millimétert, a zafírból meg a hátborzongatóan ütős 0,2 millimétert. Az már majdnem egy teljes egész milliméter. Majdnem.
Superman Steel CMM.10 normál rotoros
10,7mm tok + 2,2mm zafír => 1,790€ [kép]Superman Steel Slim CMM.20 micro-rotoros
9,95mm tok + 2mm zafír => 2,490€ [kép]Nem látom ebben az egészben azt az óriási fogyasztói benefitet, de ez talán inkább a cégről szól ld. ‘mi ilyet is tudunk’.
-
mqm
senior tag
válasz
baal-amiga #268432 üzenetére
Ehhez sosem volt érzékem, mindig csak találgatok mi illene az adott szerzeményhez.
Most az alábbi órára keresek valami csinos szíjat. Amit linkeltél eléggé tetszik ,csak épp nem tudom illene-e hozzá, és azt sem ,hogy melyik szín! -
driv4r
aktív tag
válasz
andrew01 #268442 üzenetére
Az egy dolog, a bracelet fura adottsága. De a szerkezet sem másodperc stoppos. Ez finoman szólva sem kapott különösebben nagy hírverést eddig.
Nekem ez hard pass. Van egy nagyon új szerkezet, szerviz tapasztalat nincs, hacking funkció nincs. Van egy összeségében nem is annyira lapos tokozás, a domed zafír miatt +2mm. Van továbbá egy nem túl szerény árazás, 2,5K euróért már van bőven választék.
Szerintem ez egy elég öncélú modell lett, értem én a demonstrációs szándékot, de nem leszek rá vevő. Amúgy nagyon csinos óra.
-
válasz
pulutodurumo #268441 üzenetére
Ohhh. Köszönöm az infót!
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Beárazásban szeretnék segítséget kérni.
Adott egy Citizen 1020-57A, dobosz, díszdoboz, leírás, pótszemek. Hordásból eredő mikrokarcok, de sztem nem feltűnőek. Sajnos nemzetközi árakat sem találtam róla, h legyek kiindulási alapom. Zafír üveges, a többi tulajdonsága itt elég jól le van írva.Köszi
-
rbalint88
addikt
Szerencsesen lecsusztam egy jo ajanlatos Apple Watch Ultrarol, ugyhogy motoszkal bennem az orat vehetnek. Fobb parameterekben: titan kasztni es lehetoleg titan szij is, zafir uveg, jo kidolgozas. Szerkezet mindegy*, arban 400ezer Ft-ig, hasznalt is OK. Nem igerem, hogy meg is veszem barmelyik ajanlottat, inkabb csak a piac felterkepezese. En csak egy orat akarok venni iden es nem biztos, hogy el kell loni mar februarban a lehetoseget
* mukodesi elvet tekintve mindegy, akar okosora is erdekes lehet
-
dzsi23
addikt
válasz
Én is csak azért rendeltem 3 szíj helyett 5-öt, mert úgy olcsóbban jött ki (-20%). Nem szép dolog, de ez van.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Megélhetési óraszíj-közösség, na mondhatom, szép dolog;)
-
válasz
pulutodurumo #268428 üzenetére
Már jön, ha nagyon szar akkor megy a kukába vagy a másik mellé a padlásra
De akkor lelkileg felkészülök a csalódásra (megint). -
gonger
senior tag
válasz
baal-amiga #268421 üzenetére
Szerencsés vagy. Én egy 22mm-es vintage dark petrol-t rendeltem a tekire, nos az egy merev, vastag , kényelmetlen szíj, rendesen vágja a széle a kezem.
-
driv4r
aktív tag
válasz
baal-amiga #268427 üzenetére
Smucig alak vagyok, én csak akciósat vettem, három velúrt, egy bőrt, egy canvas-t. Ráadásul lúzer is vagyok, mert két külön körben rendeltem, buktam a plusz kedvezményt meg talán ingyen posta is lett volna?
Na mindegy, egyszer élünk. Úgy látszik, tavaszodik, rám jött a nincs egyrongyomóraszíjam se, de most majd lehet szépen babázgatni, felöltöztetni a drágaszágokat. -
dzsi23
addikt
válasz
Kényelmes, hajlékony?
Mennyi idő alatt jött meg? Mostanában nem rendeltem tőlük, de tegnap pont igen. -
mqm
senior tag
válasz
Szép!
Linket tudsz dobni? Haveromnak a húgának kéne... -
baal-amiga
senior tag
CNS 15$-os full grain szijai. Hát ez baromira megérte.
-
válasz
Polarstar #268400 üzenetére
Nekem ma jött:
NEW COLLECTIONSUPERMAN SLIM CMM.20Equipped with our Manufacture micro-rotor caliber CMM.20 and available in two colours, this sleeker version of the iconic Superman model features a completely redesigned and thinner 39mm case with elegant finishes.
The new 20mm Scales Slim bracelet naturally integrates within the curved lugs of the case and gradually tapers towards the buckle.
This slim and versatile interpretation of the Superman fits all wrists and can make a sophisticated statement when worn with formal attire.
PRE-ORDER AS FROM
TUESDAY 20 FEBRUARY
1pm EST / 7pm CET
SHIPPING IN MAY 2024 -
Ha nagyon kell forgató, Temu-n van Klarstein klón, ami 4-6 órát tud forgatni több módon, van kis led is, lenyitós üveg ajtó, és 30-40k környékén van szállítással. Egy ilyet rendeltem a hétvégén, ha megjön tudok róla nyilatkozni.
A Klarstein itthon 90k, de képen teljesen ugyanúgy néz ki, szóval csak átmatricázást sejtek a dolog mögött.
[link] -
Taci
addikt
Sziasztok!
Öcsémnek szeretnék venni ajándékba egy óraforgatót automata órához, de semmit nem tudok ezekről, és nem szeretnék rosszat venni.
Milyen márkát és típust ajánlanátok? Nem tudom, van-e olyan "szabály", hogy bizonyos összeg alatt nem szabad venni, de ha nincs, 30-35e Ft fölé nem mennék, ha nem muszáj.
1 órához jelenleg csak, de ha 2 is belefér, az csak jó.Köszönöm.
-
Ruszki
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Kicsit rég voltam már erre..... de amit anno megígértem hozom is a képeket!
A nagy napról készült pár fotó!
Vajon milyen órája van az úriembernek!? -
driv4r
aktív tag
-
driv4r
aktív tag
-
atok666
őstag
Nezumi orakkal van vkinek tapasztalata? Elegge bejovosek a GMT illetve a chrono modelljeik is.
Atok
-
driv4r
aktív tag
válasz
Polarstar #268400 üzenetére
Ma délben írtak róla a német órás fórum órás hírek topikjában. E-mailben kapott valaki értesítést, még nem hivatalos, 2,490€, 9,95mm.
Nekem nem éri meg a plusz 700€ a mínusz 2mm-ért cserében, ezt passzolom.
De egy bizonyos Marie is megerősítette az infót most nekem, bár hozzá kell tennem, az Yvonne sokkal szimpibb volt tavaly.
-
-
andrew01
tag
válasz
phrenetiX #268394 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy az olyanokat ekézte, amelyek óra mellett "alsógatyát" is értékesítenek.. no most a Cluse, ha minden igaz az ékszer és óra gyártó. Ilyen mögé állni szerintem nem vállalhatatlan. Kirakat tekintős emlékeim szerint ráadásul nem is annyira a lehúzásra mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest