Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
No.01 #271190 üzenetére
Vegyél egy Oceanust, ha már Casio, vagy sportosabb órára vágysz? Sinn-nél sajnos a kvarc órák se sokkal olcsóbbak, pedig jó lenne, ha lenne 3-400k környékén egy U50-es kvarc szerkezettel. Ott van az rbalint88 által linkelt UX (EZM 2B), az is 2,9k euro kvarc szerkezettel.
-
dzsi23
addikt
válasz
csabulaxi #271193 üzenetére
Léteznek WNBA rajongók?Tök jó a színvilág, tetszik, bár a szíjat cserélném.
Egyébként a fehér (kvarc) a női, a fekete (automata) a férfi verzió? Vagy miért kapott a fehér vékonyabb mutatókat? A kvarc nem bírja el a szélesebb mutatókat? Az is érdekes, hogy színhez kötik a szerkezet fajtáját... ha nekem a fekete kellene kvarc szerkezettel, akkor így jártam. -
csabulaxi
senior tag
A részletek közé tartozik a világszerte elismert WNBA fehér és narancssárga identitás, valamint a narancssárga Evo-NXT, a Wilson® hivatalos WNBA kosárlabdáiban használt prémium kompozit anyag. Fehér, cserélhető szíjjalC
serélhető mechanizmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi a heveder könnyű cseréjét speciális szerszámok használata nélkül. A kialakítás rugalmas és kényelmes viselet különféle alkalmakraAz NBA és a WNBA hivatalos időmérőjeként Tissot biztosítja a lövések óráját, így a 24-es szám szerepel a forgó előlapon, jelezve a 24 másodperces kosárlabda-lövés óraidejétA hátlapon egy WNBA Wilson® kosárlabda dizájn található, melyben Tissot, Wilson® és WNBA látható. -
csabulaxi
senior tag
https://www.seikowatches.com/jp-ja/products/5sports/sbsa269
Új órakollekció a WNBA és a kosárlabda rajongók számára
A TISSOT SEASTAR Wilson® WNBA Powermatic 80 és a TISSOT SEASTAR Wilson® WNBA Quartz a szenvedélyes kosárlabda-rajongók számára készült kollekciók szerte a világon, egyedülálló tulajdonságokkal. -
RetroAnalóg
kezdő
A Le Temps óramárkáról mi a véleményetek, tapasztalataitok? Mennyire jók? Nem ismerem ezt a gyártót.
-
No.01
addikt
válasz
rbalint88 #271184 üzenetére
Nyilvan en vartam sokat a dologtol. (Moomswatch ugyanez. Sot ott a csalodas nekem lenyegesen nagyobb volt eloben. Igaz az ara is kevesebb mint a fele)
Mindig remenykedem, h lesz vegre megint egy jo Casiom ami nem is bumbszli es a napi szinten is vallahato meg az en kis csuklomon is...
...erre azt latom, h az irany az nagyon szembemegy azzal amit en keresek. Legalabbis az uj "X design" mondhatni, h egyedi es tarsai, de azok a tokfulek...A Sinn jo
Kollegamnak van es imadja. Alig karcolodik pedig o nem egy vigyazos fajta.
Anno (tavaly vagy tan mar tavaly elott) irtam nekik. Mondtak, h keszulnek uj kisebb modellekkel is. Allitolag tervben van a quartz valtozat es a nagyobb jarastartaleku automata is... de ezekbol azota sem lett semmi. -
rbalint88
addikt
válasz
No.01 #271182 üzenetére
En se erzem gaznak a szijat, szepen megmunkalt szemekbol van, ami csaloka lehet a minosegerzetet illetoen, hogy a belso rugos stift miatt nagyobb a jateka, de ez a kenyelemben pont segit, nem feszul ugy meg a kezeden.
Mondjuk a Moonwatch szijaban is van kis jatekossag, aztan annak a kidolgozasara se szoktak panaszkodni[kép]
-
No.01
addikt
válasz
tboldi #271181 üzenetére
Ertem en (bar en mar vagy 2 eve keresem a one and only-t) de eloben nekem akkoris csalodas volt. Az ora szep es jo (legalabbis amig a dobozbol kivettek es csilli-villi) de a szij es a csatt finoman szolva sem erte meg az 500EUR-t (mar ha jol emlekszme az arra)
Pedig mikor mentem ott volt a zsebemben a penz...
Azota mar tobbszor emeltem a keretet, de oram meg mondog nincs. Eloban sajna a legtobb azert csalodas meg 4000EUR-n innen is -
tboldi
nagyúr
válasz
No.01 #271180 üzenetére
Számomra nem elsődleges szempont, hogy megéri-e, ha az volna, nem vettem volna meg GMW-B5000MB-1ER-t a GW-B5600BC-1BER után. Megvan-e a vonzalom vagy sem, ennyi, nem vagyok tudatos vásárló. És ha az anyagi lehetőségeim pillanatnyilag nem engedik, akkor várok és/vagy gyűjtök még.
-
tboldi
nagyúr
Mindenkinek:
Ja, összességében tetszik nekem is (és passzolna az autóm belsejéhez
), de valamiért nincs meg az az ellenállhatatlan "kell" érzés, magam sem tudom az okát. Már többször töröltem és visszatettem a wishlistemre.
De nem tartom kizártnak, hogy ha felpróbálnék egy prémiumabb kivitelt, annak már nem tudnék ellenállni.
-
Subby8
csendes tag
G-Shockból sosem elég
-
zoarden
tag
válasz
speedimi #271149 üzenetére
#271151 SOAD19 válasza általánosságban igaz, de Jomashop esetén nem ezt mutatja a gyakorlat.
Legutóbb ahogy itt illusztrálja - #271160 Memmaao
tapasztalata van meg frissen,
de ha Jomashopra keresel a topicban és kicsit többet olvasgatsz, azt fogod látni hogy többek tapasztalata korábbról egybeesik azzal amit Memmaao írt neked most válaszul. -
tboldi
nagyúr
válasz
Memmaao #271167 üzenetére
Mixtape-es DW-5610MT-t nem tervezel venni?
-
Sajnos fixen nem jön hozzánk a Casioak manga. A Time Center oldalán már nincs is fent rendelhetőként. Kénytelen voltam 🙈 eBay ről venni egyet.
-
petipetya
nagyúr
válasz
bigmasterg #271155 üzenetére
Patinával is tetszett, de így pozitív értelemben megváltozott
-
pulutodurumo
őstag
válasz
bigmasterg #271164 üzenetére
Én az ilyen bajokra vettem egy kis ultrahangos mosót. Mondjuk abba komplett órát rakni nem egészséges.
-
bigmasterg
addikt
válasz
Memmaao #271161 üzenetére
Köszi
Alapvetően ha hordom nem érződik (hátlap ezeknél nem réz), viszont ha sokat piszkálja az ember, pl mint most tisztításnál, akkor utána réz szagú lesz a keze. De a San Martin is ilyen, meg gondolom az összes bronz óra.Szerk.: mondjuk van pár full réz szíjas óra, orisnak is van. Ott jobban érződhet.
pulutodurumo:
YouTube alapján csináltam,
de feleségem jobban otthon van kémiában:
A szódabikarbóna lúgos só, ami a citromsavval reakcióba lép, széndioxid szabadul fel, ami mechanikusan is segít eltávolítani a szennyeződéseket. (Pl ujjlenyomatokat, ha zsír van rajta stb)
A citromsav pedig a fém felületén lévő rézkarbonáttal és rézoxiddal lép reakcióba és oldja fel ezeket.A citromsav is elég lenne magában, de a szódabikarbóna gyorsítja a folyamatot.
-
dzsi23
addikt
válasz
Szuper, most már foltosodhat!
-
pulutodurumo
őstag
válasz
bigmasterg #271159 üzenetére
Azért pezseg, mert a citromsav elreagál a szódabikarbónával. Utóbbi ugyanis lúgos kémhatású. Ezért nem is értem, miért keverik össze az emberek. A kettő semlegesíti egymást.
-
válasz
bigmasterg #271159 üzenetére
Na, így patina mentesen ez uber király! És.most majd hozzád fog öregedni! Erősen bronz "szaga" van?
-
válasz
speedimi #271149 üzenetére
Szia! Válaszd ki a pre payed duty szállítást és jóval kedvezőbb lesz, mint a vételár és posta + 30%.
Nem tudom, hogy mi alapján számol a Jomashop, de itt van az én órám esete. A pre payed duty szállítás bőven nem volt 30%, N 1.3 lett így a szorzó, még csak a 27% magyar áfát sem érte el és egy forintot nem kellett fizetnem átvétel során.
-
Veron
addikt
válasz
Mivel vitted fel a citromsavat?
-
Fudybumm
újonc
Sziasztok! Sokat gondolkodtam az Orient Star órákon és mivel - a nekem tetszők - többsége már nem a legolcsóbb kategória, kénytelen vagyok átgondolni a később felmerülő gondokat is. Lehet kis hazánkban olyan órásokat találni, akik a svájci szerkezetek mellett egy (nemSeiko)japán/Orient werket is vállalnak szervízre? (Itt a későbbi, már nem garanciás időkre gondolok)
-
Hasaggymeg
veterán
Ma megérkezett órám, köszönöm mindenkinek a segítséget, viszlát a következő óravásárláskor.
-
speedimi
csendes tag
Sziasztok,
jomashop.com-on kinéztem egy órát, Citizen.Rákerestem itt a fórumba a témára, valaki irta hogy elvileg eredetiek a cuccok ás szállitanak Mo-ra is. Valakinek van velük tapasztalata? Mennyi lesz a vám és az áfa? 167$ lenne az óra.
-
dzsi23
addikt
válasz
Kbali #271147 üzenetére
Csak vicceltem, tudom, hogy mire és kire gondoltál.
Azért dicsértem kicsit a Tissot-t, mert indokolatlanul sok savazást kap a trollok miatt, és kicsit ellensúlyozni akartam.Amúgy pár éve még nekem sem volt a szívem csücske, de azóta járt nálam több Tissot óra is, és megváltozott a véleményem, teljesen rendben vannak, megkedveltem a márkát... de nyilván a helyén kell kezelni, és csak a kategóriatársaihoz hasnolítani.
-
dzsi23
addikt
válasz
TechN7ne #271140 üzenetére
Igazából nem te vagy az első, aki lehúzza a PRX szíját, de mindkettőtöknek az volt a problémája, hogy vékony és könnyű, aminek semmi köze a minőséghez. Illetve van, de inkább pozitív értelemben, mert az nem hátrány, ha valamit vékonyabb és könnyebb kivitelben meg tudnak csinálni, miközben ugyanúgy masszív, kényelmes, jó a tapintása, szép a felületkezelése, hibátlanok az illesztései, és a PRX szíjára ez mind igaz, az egyik legjobb, amit 200k huf alatt fogtam. Az, hogy a nehezebb szíjakat szereted, amiben több anyag van, teljesen szubjektív, én pl. jobban szeretem a vékonyabbakat.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
TechN7ne #271140 üzenetére
Bocsánat csak kifutottam az időből.
A felsorolt nem jó fémszíjasok között a gond ,hogy nagy százalékban a fémszíj széle nem polírozott hanem szálcsiszolt ,egyedül a régebbi PRC200 lenne jó de annak meg a tok fülei nem tömörszemes.Sima Tissot Supersport is a rosszabbak közé tartozik polírozás tekintetében ,ő még kimaradt.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
dzsi23 #271136 üzenetére
Hülyeség volt általánosítanom mert sajnos nem mindegyik Tissot-nak van nagyon jó minőségű fémszíja.
Érdekes a régi PR100-as kiadás mert a drágább szériákra is ráver fémszíj tekintetében (T101.410.44.061.00).Sorolom ami nem jobb nála:
Tissot Everytime
Tissot Classic Dream
Tissot új PR100
Tissot PRX
Tissot Chrono Xl
Tissot Supersport Chrono
Tissot Gentleman
Tissot PRC200Ami esélyes ,hogy jó vagy minimum olyan jó:
Tissot Carson Premium
Tissot PR516Szerk.
Ezek mind 250k alatti órák kvarc kiadásban ,feljebb nem nézelődtem az adott márkából.
Automata változatok ezekből a szériákból mind ugyanaz a kiszerelés bőven 250k felett. -
Veron
addikt
válasz
bigmasterg #271133 üzenetére
nagyon frankó, a 120 órás werk 4 Hz-en parádés.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Szép óra
-
dzsi23
addikt
válasz
"Sötétkék szilikon is jó lehet ahogy néztem, csak oda curved springbar kell"
Pedig úgy tűnik, kényelmesen elfér a bőr, és szűkösen a gumi is elférne, de lehet, hogy csalóka a hátlapi fotó. Jól néz ki ezzel is.
Kbali #271135:
Amúgy elég jól meg vannak csinálva a Tissot-k, csak nem milliós GS-ekhez kellene hasonlítani, az nyilván hülyeség.Na meg nem kellene erőltetniük a műanyag alkatrészeket a szerkezetben, de annak nincs köze a külső megmunkaláshoz.
-
Kbali
nagyúr
válasz
bigmasterg #271130 üzenetére
Pedig tudhatnád, hogy Tissot-ón kívül minden más kuka
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Szép ez. Ha egyszer kevés órám lesz, egy Diver 65 esélyes.
-
bigmasterg
addikt
válasz
dzsi23 #271132 üzenetére
Jelenleg erre hajlok, hogy megpróbáljam visszaállítani. Jobban bejön egységes lünettával.
Max előtte kipróbálom a sanmartinon, bár arról meg pont nem szeretném leszedni.Amúgy finom szerkezet, már ahogy az ember tekeri ki a korona zárat érződik hogy minőségi a kidolgozás nagyon szépen siklik, visszafele is erőlködés nélkül kap rá. Az Omegánál éreztem ilyet (vagy még picit jobbat, de nyilván itt már pszichés dolgok is bejátszhatnak).
Gyári rugalmas szíjával kicsit magasnak éreztem. Amúgy érdekes cucc, nem pont olyan mint a cns paratrooper, teljes loop, nem lehet teljesen széjjel nyitni. Mondjuk így legalább tuti nem esik le.
Szóval kicsit magasnak éreztem, így reggel melóba menet előtt gyorsan ráraktam egy kénzél lévő barna bőrre.
Sötétkék szilikon is jó lehet ahogy néztem, csak oda curved springbar kell, azzal most nem volt időm szórakozni.
-
dzsi23
addikt
válasz
Szép fogás volt!
Én visszaállítanám a gyári állapotot. Végül is egy idegentől vetted, nincs értelme meghagyni a hordási nyomokat. Persze, még jó áron sem egy olcsó óra, szóval csak óvatosan kísérleteznék vele.
-
@mriya@
őstag
válasz
Szerintem patinásodik az majd tovább, ne piszkáld!
Esetleg menj vele gyógyvízbe, uszodába!
Mi az ezüst ékszereink elszíneződésére csodálkoztunk rá anno a Sportuszodában, és a Császárban. 😃 -
bigmasterg
addikt
válasz
djeperto #271125 üzenetére
Áh ezt elrontottam, véletlenül mást vettem ma délután.
Így jár az ember, ha össze-vissza licitál.401-es szerkezet, 120 óra járás tartalék 4Hz mellett, cosc-nál 2 sec-el szigorúbb pontosság (-3, +5), 10 év szerviz intervallum.
Autópálya pihenőben készült gyors fotók:
Elgondolkoztam hogy patinát szedjem-e le róla, hogy utána szépen, az én hordási szokásaimnak megfelelően tudjon újra kialakulni.Illetve egy sötétbarna vagy sötét kék bőr szíj is megérhet egy próbát.
Ez meg első mérés, egy pozícióban, simán hátán, majd hordassal kiderül mit tud.
-
oba
addikt
válasz
pulutodurumo #271128 üzenetére
Pont a csat miatt keresi a szíjat
A gyári szíját valahova elkeverte egy költözésnél amikor épp más szíjat hordott az órával. Szép arany színű, logós pillangócsat volt.
-
petipetya
nagyúr
válasz
momcrew #271118 üzenetére
Itt nem volt olyan kijelzős mikroszkóp, ami tetszene. Viszont szabályoztam már NH35-öt nagyítóval és a teló kameráján keresztül is, ez utóbbi a tripodon való rezgéstől eltekintve sokkal kényelmesebb volt. Szóval jó az irány, csak hangyán kvül azért egy óra is férjen be a lencsék alá. Köszi még egyszer.
-
oba
addikt
Nagybátyám szeretne ehhez a Doxa 355.30 órához gyári bőr szíjat venni. A gugli nem segített, de lehet csak rosszul kérdezem. Be lehet még ehhez szerezni valahol gyári szíjat?
-
válasz
bigmasterg #271124 üzenetére
minimum
-
bigmasterg
addikt
Most akkor Tissot PR100-at kell venni?
-
eldoble
aktív tag
válasz
Veron #271121 üzenetére
Azért mert már gyerekkorod óta nézed az órákat, nézed a kirakatban, a magazinokban, mások kezén, és ezek befolyásolnak, ezekkel keveredik a saját ízlésed, és mivel az említett befolyások 100% ban irányítják az ízlésed már évek óta, így nagy befolyással van ránk, írtam kb a 80%-ot.
Eleve csak a gyártott órákból tudsz válogatni, már az is egy terelés, befolyásolás.
Eléd raknának most 100 órát, hogy válaszd ki a neked tetsző 20-at, kiválasztanád, de, ha mondjuk máig egy olyan helyen éltél volna, ahol nem láttál volna soha egy karórát, teljesen másik 20-at választanál. -
Veron
addikt
válasz
eldoble #271120 üzenetére
Miért származna a 80%-a külső befolyásból?
Egy része természetesen származhat, ha valami érzést társítasz az órához a marketinganyagok alapján. Ez esetben a "tetszik" valamekkora része egy vélt életérzést tartalmaz. Ilyenek főleg a prémiumtermékek, amelyek erre játszanak rá.
De ha meglátsz egy órát a saját szemeddel egy steril környezetben, és megtetszik (a színe, formája, arányai stb.), az miért lenne külső befolyás eredménye? -
eldoble
aktív tag
válasz
dzsi23 #271099 üzenetére
Amikor azt mondod/mondjuk, hogy "de nekem ez tetszik ..." akkor annak a tetszik-nek a kb. 80%-a már külső befolyásból származik ...
(Az ugye más eset, ha azt mondod, nekem ez kényelmes, nekem pont ennek a tudása kell, stb,. de a "tetszik" az nem ilyen ...)
(És pont ezért is van, hogy ma ez tetszik, két hónap múlva meg ez már nem tetszik.) -
momcrew
tag
válasz
petipetya #271090 üzenetére
Nem tudom mire szeretnéd használni, nekem van 3x nagyítású szemüvegre csíptethető nagyítóm, de én azt nem tudom használni, mert kb 5 másodperc után már nem látok messzire.
Nálunk, a cégnél van egy ilyen, nem tudom milyenek, amik fele ennyibe kerülnek, de ha munkához vagy hosszútávra kell, akkor én ezt ajánlom. Memóriakártyára fényképez, videót vesz fel, világít, saját kijelző, a nagyító minden hátrányát nélkülözi. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Swatchboy75 #271112 üzenetére
Nincs mit, remélem működni fog. Nekem is volt órám, aminek az üvege belülről kissé maszatos volt. Nemrég vettem gyurmát (ki sem vettem még a csomagolásból), de már elfelejtettem, melyik órám volt. És ahogy romlik a szemem, egyre kevésbé zavar...
- Vmelyik olcsó óra lehetett, amelyikbe bele mertem piszkálni. Amiket mostanában veszek (NH automaták, japán kvarcok), azokhoz meg nem kell hozzányúlni szerencsére, max. némi szabályozás v elemcsere - így nem taperolom össze.
-
dzsi23
addikt
válasz
TechN7ne #271110 üzenetére
Valami nagyon félremente nálad... én egyáltalán nem akarlak lejáratni, nem is ismerlek, és remélem, hogy soha nem is foglak, semmi érdekem nem lenne a lejáratásodban.
"a Japan órák a királyok"
Ezt én mondtam?
Emlékszem, hogy egy konkrét japán órát, egész pontosan egy open-heart Orientet az "egekig magasztaltam" (és azóta is tartom a véleményem), de ilyen általánosítás nem rémlik (persze, simán megtörténhetett, én is mondok néha hülyeséget
). Olyat mondhattam, hogy ár-érték arányban többet nyújtanak a japánok, és az olcsóbb kategóriákban változtasabbak és érdekesebbek, mint a svájciak. Viszont ahhoz az Orienthez hasonló jókat mondtam a PRX-ről is, azt is leírtam többször is, hogy a te PR100-ad is bejön (az nem az óra hibája, hogy pont hozzád került), és nálam is járt egy másik PR100, amivel nagyon elégedett voltam, és szintén csak jókat írtam róla.
Mellesleg nincs is már japán órám (egy 20 éve ajándékba kapott Q&Q Superioron kívül), ellenben van svájci, orosz, kínai, + microbrand órák innen-onnan... akkor miért mondanám, hogy a japán órák a királyak?"kínai topikban meg nem győzöd vásárolni a sok “svájci” másolatot kuponokkal"
Ez így igaz, jó mókának tartom, és nem is kerül sokba.
De azt tegyük hozzá, hogy nem csak svájci, hanem japán, német és egyéb homage-ok is becsúsznak, + vannak köztük egyedi dizájnok is. És tök jól megférnek a drágább óráim mellett. Viszont a legtöbb homage órám eredetije milliós tétel, így most nem igazán témába vágó, mert sem te, sem én nem veszünk millós órákat.
-
hdanesz
őstag
válasz
hdanesz #271093 üzenetére
Úgy döntöttem holnap megnézem ezt az órát személyesen.
Ha nem túlságosan bazári, akkor szerintem benevezek rá. A szíjat viszont tuti lecserélem.
Fekete bőrre gondoltam vagy esetleg narancssárgára. Sajnos nem látom a leírásban milyen széles szíj kell rá...majd a helyszínen kiderül. Néztem ilyet:Ebben van némi narancssárga is....csak szilikon sajnos. Valami hasonló bőrrel jobb lenne.
Ez meg már talán túlzás : (bár lehet nyárra jó)
Nektek esetleg van tipp milyen szíjjat nézzek hozzá? Ami illene hozzá. -
Swatchboy75
csendes újonc
válasz
5-ös kezelő #271111 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget holnap meg is veszem 👍
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Swatchboy75 #271109 üzenetére
Én gyurmát használnék (Radiko?), de Alin is van hasonló pár száz forintért - még nem próbáltam ki.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
dzsi23 #271108 üzenetére
Itt egybe meg is válaszoltam saját magam ,és azt is választottam ami nekem tetszik (nyilván nem ti ajánlottátok).
Keresgélj még ,hátha sikeres lesz a lejárató hadműveleted.
Te sem vagy semmi ,itt a Japan órák a királyok ,kínai topikban meg nem győzöd vásárolni a sok “svájci” másolatot kuponokkal.
-
Swatchboy75
csendes újonc
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket.
A karórám számlapján az indexek egy két részen ujjlenyomatosak.
Mivel tudnám ezeknek a indexeknek a fényes részét megtisztítani,hogy mind egyformán ragyogjon?
Előre is köszi a segítséget -
dzsi23
addikt
válasz
TechN7ne #271106 üzenetére
"nekem itt 1x se mondta meg senki ,hogy pont melyik órát vegyem"
[video]
Amúgy sosem mondjuk meg senkinek sem, hogy melyik órát vegye, csak iránymutatást adunk, mindenkinek a saját kezében van a döntés. Csak más nem bizonygatja, hogy milyen f@szagyerek, és mekkora szakértő lett hirtelen a semmiből... -
dzsi23
addikt
válasz
TechN7ne #271101 üzenetére
"Az ember meg rég nem magának vesz órát ha másoktól kér tanácsot."
Uhh, ugye te is érzed, hogy ez hülyeség? Mellesleg te is tanácsért jöttél ide, vagyis az elméleted szerint nem magadnak veszed. Ráadásul másoknak akarsz villogni vele. Hagyjuk...
"A márkák értékeivel is tisztában vagyok ,tudom mibe érdemes “befektetni”."
Igne-igen, persze, mind tanulhatnánk tőled... -
TechN7ne
nagyúr
válasz
dzsi23 #271099 üzenetére
Magamnak veszem “értéket” ,mivel az óra egy férfi egyetlen ékszere általánosságban.
Az ember meg rég nem magának vesz órát ha másoktól kér tanácsot.
Van egy saját izlésem ,elképzelésem és az szerint választok.
+ A márkák értékeivel is tisztában vagyok ,tudom mibe érdemes “befektetni”.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest