Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
válasz
rustysaw #270798 üzenetére
Nem vagyok szakértő, de szerintem ilyen búvár jellegű órát (ezekkel a paraméterekkel) nehéz lesz találni ennyiért.
A Casio Duro lehetne befutó...de abban nincs világos számlappal rendelkező ha jól tudom. Illetve 44m-es átmérőjű a tokja.A Citizen búvárok jók lehetnének méretre de árban fölötte vannak.
-
rustysaw
csendes tag
Tudnátok az alábbi kritériumiokkal órát ajánlani?
- búvár jellegű (tehát valami hasonló lünettás/számlapos)
- 50-100 m vízállóság
- quartz szerkezet (esetleg napevő, ha belefér)
- fehér vagy világos számlap
- 40-42 mm-es tok
- acél tok, kristály üveg
- ár max. 50-60 ezer
- Citizen, Casio, vagy hasonló normálisabb márka (noname kínai és divatmárka nem)Ilyesmi is lehet pl. bár nem búvár, viszon sajnos nagy.
-
Ki miben töltötte a gyereknapot?
Én ebben:
-
dzsi23
addikt
válasz
hdanesz #270794 üzenetére
Nem mindenhova szállítanak ingyen. Kipróbáltam, és pl. Lettország és Litvánia ingyenes, Magyarország és Románia nem. De írhatsz nekik egy üzit, hivatkozva az általuk megadott információkra, esetleg kérhetsz egy 15 dolláros kupont, ami fedezi a szállítást, aztán vagy összejön, vagy nem.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok!
Valaki rendelt már a La Minutia oldalról?
Van egy ilyen felirat kitéve a weboldalukon, hogy minden karóra rendelést ingyen szállítanak....de ha kosárba pakolom az órát...akkor már be is rittyent 15 eurot a szállításra.Ha jól sejtem akkor lett weboldalról/cégről van szó.
-
HUNMazsi
csendes tag
Sziasztok!
Seiko Speedtimer (ssc819p1) órám fém szíját szerettem volna otthon beállítani magamra és sikeresen elhagytam az egyik - a szemeket összetartó - pin (magyarul nem tudom a megnevezését, talán stift?) "szűkítőjét".
Nem tudom ilyet hol tudnék utólagosan beszerezni? Sajnos csak odáig jutottam, hogy ennek a neve angolul talán: pin and collar. Vagy nem is muszáj ilyen fajta pin-t vennem hozzá, más fajtával is kompatibilis lehet?
A segítséget előre is köszönöm! -
válasz
sherlock82 #270782 üzenetére
Fülöp névnap, gyereknap. Húzós ez a nap nekem. Gyerekből is van itthon 3. 🙈😅
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #270779 üzenetére
Nemrég voltam Lanzarote szigeten. Fél szemmel nézegettem az emberek kezén az őrákat, de semmi említésre méltó időmérőt nem láttam. Egyedül hazafelé, az ottani reptéren, egy másodpilóta csuklőján lévő órán akadt meg a szemem - talán egy Breitling lehetett rajta, a szebbik fajtából - de nem tudtam jobban meglesni.
Én a Citizen búváromat vittem ki, de sajnos ezúttal nem tudtam megfürdetni az őceánban, mert folyamatosan úton voltunk.Citizen az óceánnál.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fattyu #270762 üzenetére
1. Nem értek hozzá, 2. Érdekes, mert telóra normális reklámok jönnek csak - talán azért, mert ott csak zenéket keresek.
Családi eseményen voltam, nagy társaság, és a kutya nem nézte, milyen óra van a kezemen. Igaz a vélekedés, h magunk örömére vegyünk órát, ne másoknak akarjunk megfelelni. -
Churpik
tag
Acéltokos az is. Modivo-n van minden változata.
-
válasz
St3ven #270769 üzenetére
Szerintem meg pont a zöldes- sárgás a jobb. Annyi mostanában a.sima szürke LCD panel, full unalmas. Sokat dob rajta, ha van színe, és ez a zöldes jól is áll neki. Régebben sokkal jobb színek voltak. Ma max pár limitált kap szint.
Kíváncsi lennék az adidas original órákra. Régen volt több is nekem, azok is Timex gyartmanyuak voltak. -
St3ven
addikt
Kösz mindenkinek! Ezt a zöldes vonalat szoknia kell a szemnek.
Láttam a tiédet is hdanesz, de akkor ezek szerint a hivatalos honlap képeinek sem lehet hinni, mert ott szürke a számlap:
https://timex.eu/products/timex-t80-steel-36mm-stainless-steel-bracelet-watch-tw2v74300 -
dzsi23
addikt
Amúgy Adidas néven is futnak Timex digik.
Bár kicsit bugyuta az alsó felirat.
-
St3ven
addikt
Ennél a Timex T80-nál melyik lehet a valós számlapszín, a zöldessárgás vagy a szürkés?
Ugyanaz a cikkszám, mégis eltér a képeken:https://timex.eu/products/timex-t80-steel-36mm-stainless-steel-bracelet-watch-tw2v74200
https://www.timestore.hu/timex-tw2v74200u8Nem teljesen mindegy, mi kerül elő a dobozból végül, mert ha szürkés, az egyértelműen jobb szerintem, mit a zöldessárgás.
-
fattyu
veterán
válasz
5-ös kezelő #270760 üzenetére
miért nincs?
yt én telefonon nem vagyok hajlandó megnyitni emiatt... csak gép ahol ublock origin ghostery popublocker és yz adblock is fut -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
SOAD19 #270758 üzenetére
Ne is mondd. Nincs reklámblokkolóm, tízperces órás tartalmú jutyúb alatt kétpercenként jön ugyanaz az ordas hazugság, háborúval való rémisztgetés. És ezt milliókat kereső reklám-szakemberek készítik. Pont ellenkező hatást érnek el, még a bemondót is elkívánom a jó ***-ba, a megbízóival és a jutyúb tulajdonosaival együtt. James Cameron megint mehet le a lécért (South Park).
-
i400
senior tag
válasz
5-ös kezelő #270757 üzenetére
"Nem vehetünk meg mindent, ami megtetszik."
De igény vóna' rá!! -
SOAD19
addikt
válasz
5-ös kezelő #270757 üzenetére
"Nem vehetünk meg mindent, ami megtetszik."
Ezt elmondhatnád a hazai neres "elitnek" is. Bocs, nem tudtam kihagyni.
-
hdanesz
őstag
válasz
Memmaao #270754 üzenetére
Ott azért nem kérdeztem meg, mert az egyik fórumtárs írta...ha megérkezik a T80... tegyem fel nyugodtan a Casio topic-ba...megfér.
Milyen Sims Ss? Ha a T80 SS-re gondolsz, akkor a bezel.hu-n vettem. Most ha jól látom 28625ft.
@andrew01: Talán ez a legvisszafogottabb jelenlegi óráim közül...
-
andrew01
tag
válasz
hdanesz #270753 üzenetére
Ezt az elfér dolgot sosem értem eme topikban... a kezeden óra van, ez pedig "óra topik". Meg ha már evolúcióról elmélkedés is elfér...
Lila után egy arany-zöld kombó?! Megnézném a legsterilebb órádNagy feeling, ha még túl is szárnyalja az elképzelést egy ketyegő, viseld örömmel! : )
tboldi, Memmaao - nehezen állt el a kacagásom... szerintem az év gegje.
-
hdanesz
őstag
Ma megérkezett a kis fém digi Timex-em. Remélem elfér itt. Nagyon boldog vagyok. Még jobb és szebb mint amire számítottam.
-
NATO vagy tropical?
-
sherlock82
senior tag
válasz
bigmasterg #270740 üzenetére
De megfelel, : )
Te milyet ajánlanál nekem ? -
bigmasterg
addikt
válasz
sherlock82 #270732 üzenetére
-
m3tr0
őstag
Sziasztok,
szeretnék egy gumiszíjat a Tag Heuer Aquaracerre és a gyári oldalon a lyukak távolságára 21,5 mm-t írnak, akkor ide milyen széles szíjat keressek?
-
Churpik
tag
válasz
sherlock82 #270732 üzenetére
150000 Ft felett (400$) van a GBD-H1000 és a GBD-H2000 - ha egyáltalán lehet kapni valahol őket itthon.
-
sherlock82
senior tag
Nektek van a látókörötökben olyan casio óra amibe beépített gps van, és nem kell telefon a gps kapcsolat létesítéséhez ? 100.000 Ft körüli összegig kb.
-
dzsi23
addikt
válasz
Memmaao #270726 üzenetére
Ez tényleg szép, a hátlapi minta is bejön.
Mennyire kényelmes? Nem érződik bufláknak? Hasonlónak tűnnek az arányai, mint a PRX-emnek, de azzal is az az egyetlen problémám, hogy a tok nem keskenyedik eléggé, emiatt túl széles a szíj. Pedig nagyon szeretem, és brutál jól össze van rakva, csak a többi órám után felvéve, kicsit Herkulesnek érzem magam benne.
-
válasz
SOAD19 #270727 üzenetére
Az eredeti pulsar, aminaz első digitális óra volt, így működött. Roger Moore is megnyomja a filmben. Ebben hybrid kijelző van. Van egy transzflektiv LCD, amit minél jobban süt a nap, annál jobban látható. Bent sötétben meg gombnyomásra oled. Szóval ez folyamatosan mutatja az időt és így 5 évet megy el egy elemmel.
-
Ma megjött a Jomashop-ról a Hamilton psr American classic órám. Tényleg nem kellett semmi pluszt fizetni a pre payed DHL express delivery után. És jóval 30% alatt jött ki, olcsóbb volt, mintha utólag vámkezelik.
Az óra álomszép. Imádom. -
Veron
addikt
válasz
bigmasterg #270724 üzenetére
Ez a heritage line nem az elegance.
Szerintem A fekete egyáltalán nem otromba szilikonon.
Sok OP és DJ-t látni szilikonom, naton és nem néznek ki rosszul. -
Veron
addikt
Én vagyok az egyetlen aki szerint a sbgx263 jól néz ki narancs szilikonon?
-
lenox
veterán
-
-
Churpik
tag
Jody friss ajánlásai.
The best value watches of 2024, for $50, $100, $300, and $500
-
@mriya@
őstag
6 hónap vs 5 év 😱
-
Veron
addikt
válasz
eldoble #270707 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, hogy az átlag csuklóméret nem változik az idő függvényében. Ahogyan pl. az átlagmagasság is változiik.
Bár én is valószínűnek tartom, hogy az átmérőnövekedés hátterében inkább divat, esetleg gyártástechnológiai ok húzódik meg, semmint evolúciókövető megfontolások. -
andrew01
tag
Na valami jobb amin lehet csámcsogni, SBGH343G.
Élőben is szépcsupán a dupla letörés a tokfül végén, az nem jött be (tényleg), csak ezért hagytam ott
-
andrew01
tag
válasz
eldoble #270707 üzenetére
Így van, a lényeg, hogy pejoratív jelzőket teljesen értelmetlen felhozni.
Ma már hál'ég minden méret előfordul a kínálatban! Ezek a "36mm"-esek nekem Bud Spenceren is tetszettekde ez ugye megint szubjektív.
Egyébként pont a Timex, ami kínál 34mm modellt is férfiaknak, de 48mm-eset is. -
eldoble
aktív tag
válasz
andrew01 #270706 üzenetére
Ez, persze igaz, de arra is érdemes emlékezni, hogy az átlag férfi csukló méret 30 éve is annyi volt mint ma, akkor mégis 36mm-es órákat gyártottak férfiaknak, ma meg már zömében 42mm -ket, ... ez a divat, de ezt nem kötelező követni, meg nem is kell, hogy egy szakmai fórumon ez érv legyen pozitív vagy negatív irányba.
-
andrew01
tag
Aki bármely átmérőjű órát kifogásol, bármely irányba - emlékeztetném, hogy vannak ám eltérések csuklóméretben
Nem hinném, hogy egy szumósnak és egy zsokénak ugyanúgy állna két egyforma méretű óra
Hogy ne ilyen szélsőséget mondjak, anno az egyetemen a balomon egy nagyobb darab egyén ült falmászó hobbival (bitang alkarral), jobbomon egy kerékpár fan nádszál legény. Egy óra átmérőre rásütni valamit nem túl bölcs, mert elég relatív... az egyéni ízlésről már nem is beszélve. -
andrew01
tag
válasz
Memmaao #270681 üzenetére
Való igaz, sok modelljük, sőt a legtöbb modelljük jó áron hozza amit kell... a digik pláne, az analógoknál már találtam, ami szúrta a szemem pl. egyes Q Timex reissue darab a gagyi küllemű és szőrtépő szíjával.
Többnyire az automaták és a kiemelt modellek jártak a fejemben, amit elfelejtettem leírni. Eu-s oldalukra olykor felnézek és sokszor futok bele 3atm-be vagy mineral glassba, és a mechanikus szerkezet sincs sokszor nevén nevezve, ám az áruk, khm...
Anno pl. a Giorgio Galli S1 tetszett, de a 41mm túlzó volt, ám kíváncsiságból kutattam a tapasztalatokat vele - több olyan képet is láttam, amely betört zafírt prezentált. Aztán kijött a 38mm-es változata, ott pedig tokhiba fordult elő. Az új S2 pedig majd ezer ojró.
Kedvelem amúgy a márkát - kreatívak, termékenyek és a repertoár igen heterogén, van is egy egyszerűbb darabom Indigloval, 4 éve teszi is a dolgát, csak kicsit hangosan ketyeg -
eldoble
aktív tag
válasz
Memmaao #270703 üzenetére
Itt a vastagság kompenzál (meg jelentősen csal a fénykép!), ha ezek tényleg csak 36mm-k, ha én a vékony, 36mm-es Roameremet feltenném (igaz, már nem tudom, mert már a szíjból szemeket vettem ki), az tényleg női órának látszana a kezemen, pedig anno az egyértelműen férfi karóra volt.
-
eldoble
aktív tag
válasz
fagyalllo #270696 üzenetére
Azért azt el kell ismerni, hogy a mai divat, hogy a nőknek most 38-40mm-es órákat gyártanak és azt is hordják.
Én pl. a 38mm-es Roameremet már nem venném fel, tényleg olyan, mintha női óra lenne a kezemen, a feleségemnek adtam és ő amikor ezüst színt akar hordani felveszi.
(Igaz, a felhúzós, régi, 36mm-es Oriosa-t szoktam felvenni.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest