Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
Csípem a mutatókat ennek a Seiko-nak
-
squir
aktív tag
Kvazy, spet, axod!
Gratulálok, végre igazi Vintage darabok a fórumon!😊 mindenki az újdonságokkal van elfoglalva, pedig egy-egy ilyen újjászületés az igazi csoda. Most én is várok egyet, de még kb egy hónap, mire kész...
-
A seiko skx007-nel mitol fugg az, hogy milyen femszij van rajt? Nezegetem a neten es ket kulonbozo szijjal talalni.
-
Spet
addikt
válasz
Sanyi.mTs #164687 üzenetére
Szerviz 25k, üveg 5k, tömítések 3-4k, tokfelújítást az ?-em de majd gonzi kijavít ő sokkal jobban ért ezekhez, én meg csak a váltott üzenetéből emeltem át az árakat.
Utóbbi pár hónapban le voltak terhelve, illetve posta sem volt a toppon, így a leadási időtől számítva 1-1,5 hónap óra állapotától illetve alkatrész berendeléstől függően.
-
Sanyi.mTs
addikt
van valakinek tapasztalata citizen f150-nel? (CC3005-51E vagy CC3000-54L)
-
válasz
jaffa 2843 #164681 üzenetére
-
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy minimalista órák terén milyen opciók vannak jelenleg?
Ami fontos lenne:
- minimalista dizájn (nagyon max egy dátum kijelzés lehet rajta)
- jó minőségű bőr szíj
- lapos ház (ingujj, stb. alá könnyen beférjen)Árban max 60-at szánnék rá, ha nagyon muszáj, de inkább olcsóbb legyen.
Valami ilyesmire gondoltam, csak nem DW fronton.
-
Spet
addikt
Kibuktam a szerkesztési időből, én is bedobom közösbe a nagy felbontású képeket az előtte-utána állapotról.
-
axod
tag
Sziasztok! Elkészült az én Seiko-m is
Köszönöm a tippet g0n21 fórumtársnak és a segítséget és folyamatos tájékoztatást kvazy fórumtársnak! Maximálisan elégedett voltam a szervizzel, nagyon segítőkészek és korrektek voltak!
-
mlado
csendes tag
Sziasztok!Véleményetek érdekelne egy órával kapcsolatban.Nem nagyon beszéltetek róla,ahogy rákerestem.A feleségem nézte ki nekem ajándékba,de inkább rákérdezett.Érdekelne ennyiért ajánlott e,megéri az árát?Ajánlhattok mást is esetleg,de az automata nem játszik,nem hordom annyit naponta.Még egy dolog,maga az óra tetszik,de a szij nem annyira hogy fényes.Illene hozzá esetleg vmi hasitott bőr féle?Köszönöm
https://www.otto.hu/d-10046836354-citizen-radiovezerelt-karora-cb0010-02e.html#artnr=431622-170 -
soultrapp
senior tag
Hello!
Orient ray 2 ès mako 2 között van valami lényeges különbség??,,,mert az árban van kis különbség!
-
Tulku
veterán
válasz
alphaville #164643 üzenetére
"Az üresség forma és a forma üresség..."
(Szív szútra) -
Bulova mellett van másik 262Khz-es szerkezetet beépítő márka? Olyan akinek azért van valami neve is az órapiacon.
-
@mriya@
őstag
válasz
Tiszteletes #164636 üzenetére
Van mechanikus karórám, és több ébresztőórám is.
Szeretem őket, de való igaz, hogy napközben kvarcot hordok. -
Sungoo
addikt
válasz
alphaville #164643 üzenetére
Na, ebből töltsél nekem is...
-
alphaville
aktív tag
Ha megpróbáljuk felfogható, tehát metafizikán innen tartani a lélek-és időfogalmat, rá kell döbbennünk; nincs valóságos lélek, se idő. Mire gondolok? A lélek nem más, mint az elme magasabb szintű vetülete, a tudattól független mechanizmusa az agy kémiájának. S mi az idő? Nos, ez nehezebb kérdéskör. Itt kétféle tézist különböztetek meg! Az ember alkotta mesterséges idősíkot, amely lehet objektív és szubjektív időfogalom, valamint a természet belső fizikai öntörvényszerűségét. Ez utóbbi fennállt az ember megjelenése előtt is, mint az anyagi világ megkerülhetetlen ok-oksági összefüggése. Tehát az idő nem más, mint anyag, amelyet felfedezett a tudomány...
-
TimeCenter
tag
Z14:
1. Eco-Drive dupla naptáros szerkezet - 6 hónap járástartalékkal, zafír kristályüveg, nemesacél tok, WR100
2. Eco-Drive naptáros szerkezet - 6 hónap járástartalékkal, zafír kristályüveg, nemesacél tok, WR100
3. Eco-Drive naptáros szerkezet - 6 hónap járástartalékkal, kristályüveg, retro nemesacél tok, WR
4. Eco-Drive naptáros szerkezet - 8 hónap járástartalékkal, zafír kristályüveg, SUPER TITANIUM tok, WR100
5. Eco-Drive rádiójel vezérelt szerkezet - 2 év járástartalékkal, teljesen automatikus naptár, világidő, zafír kristályüveg, nemesacél tok, WR100
-
Z14
csendes újonc
Sziasztok!
Milyen karórát ajánlotok 100 ezer alatt 16/F? Elegánsabb féle legyen inkább, mert általában inget+farmert hordok. A szíja lehet bőr vagy fém is.
-
7s26c
őstag
válasz
azert-mert #164631 üzenetére
A kézzel húzós, másodperc stoppos mindig jobb választás
-
azert-mert
újonc
http://www.tutuora.hu/orient/eu07008d.html
http://www.tutuora.hu/orient/fm03002w.html
http://www.tutuora.hu/orient/er0200fd.html
http://www.tutuora.hu/orient/dw08003w.html
Ez a négy szimpatikus. külsőre ezek tetszenek nagyon. -
7s26c
őstag
válasz
azert-mert #164628 üzenetére
Melyikre gondolsz? Nekem több is van, szeretem őket. Az ásványi üveges könnyebben karcolodik mint pl. a zafír de nekem még mindegyik hibátlan eddig
-
azert-mert
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Óravásárlás elött állok. Szeretnék automata szerkezetes órát venni, és van Orient- ből ami tetszik és számomra megfizethető, de nem találok komolyabb infókat róla. tudom, hogy órák között mérve nem egy "nagy összeg" (de nekem az) kb 50 és 100.000 Forint között van a keret. Nem vagyok hozzáértő, ha esetleg van valami tippetek még ebben az árkategóriában, azt is köszönöm. Fém tok, fém szíj, automata szerkezet, min 41 mm átmérő, kevés szín a számlapon. ezek az igényeim. De főleg az orient érdekelne, mert találtam szépet. mennyire tartós, sérülékeny, megbízható, stb... ?
mindennapi viseletre. (azért automata, mert szerintem az órának "lelke" lesz tőle. fontos, hogy egy valaki által megtervezett bonyolult mechanikai szerkezet legyen benne, ami "magától él"!)Köszi a válaszokat!
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
berigazek #164625 üzenetére
Mechanikus habverő...
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Lenne egy furcsa kérdésem egy Tissot PRS 516 órával kapcsolatban.
Az órát levettem és ahogy leraktam, az asztalon lévő pici gombmágnes rátapadt az óra hátuljára. Azóta a stopper mutatók nem állnak vissza helyesen "0"-ra.... (Alaphelyzetbe vissza tudnak állni, csak nem oda állnak, ahova kellene...)
Az lenne a kérdésem, hogy ez végérvényesen hazavághatta ezt a funkciót, vagy az ilyesmi azért javítható?
-
TaylorPro
addikt
válasz
Tiszteletes #164616 üzenetére
Nem tudtam rátenni a szíjat mert az első szem nem illeszkedett. Azon kellett igazítani ezzel oldottam meg.
-
Sanyi.mTs
addikt
kinéztem egy bulova órát, ami sajnos nem zafír üveggel van. TC oldalán a CTZ szerviz van megadva hivatalos szerviznek. Cseréltetném az üveget zafírra, de érdekes a szerviz hozzáállása: Vízállóság mérés garancia nélkül a megrendelő felelősségére
-
7s26c
őstag
berigazek tamas ja, életben kell őket tartani
-
TaylorPro
addikt
Tetszik a Nato, de most tettem egy fém szíjat a kis Seiko-ra. Tömör szemes, van is súlya. Köszörűvel muszáj volt igazítani a szíj illesztéken, de nem lett rossz szerintem.
-
7s26c
őstag
válasz
Tiszteletes #164608 üzenetére
Alapból a járástartalék vége felé sietnek a mechanikusok
-
Tiszteletes
aktív tag
Szerkezetek pontossága témához:
Eta C01.211 Szerda reggeltől vasárnap estig olyan 5 sec-et sietett. Szombaton túlórában volt rajtam, estig. Hétfő reggelig a polcon pihent. ~31 órát Hétfő reggel ismét másodpercre egyezett a mellette lévő rádiójel beállítású időjárás állomáshoz képest.Kérdésem, hogy a szerkezet beállításánál ezt a típusú hordási szokást belekalkulálták vagy teljesen véletlen? Inkább azt mondhatjuk, hogy teljesen felhúzott állapotában kicsit siet, míg a lemerüléshez közeli állapotban késik a szerkezet?
-
Spet
addikt
válasz
csabulaxi #164598 üzenetére
Relume-ra gondolsz például? Nincs olyan ember Mo-n, de szerintem a világon is ritka aki gyári minőségben és formában újra tudja alkotni.
Mutatóból csak a perc illetve a stopper gyűjtő volt meg, de azok lettek volna legkisebb tételek. Külföldi csoportban megemlítették, hogy bullhead mutató vannak rajta, ami igencsak kellemes összhatást ad
Masinyiszt-t meg nem kaptam vissza
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest