Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
Seiko SNAD49 P1
199,-eur
Ér ennyit?
-
C0RVUS
tag
válasz
KelemenUhr #164578 üzenetére
Meg sem merem kérdezni, hogy mit gyakorolsz te Tatársztánban.
-
Mercutio_
félisten
válasz
KelemenUhr #164578 üzenetére
Grat!
Majd hozhatsz néhány limitált órát hazafelé, előtte persze nézz utána kint mit lehet jó áron eladni -
KelemenUhr
aktív tag
válasz
KelemenUhr #164215 üzenetére
Úgy tűnik, elmarad a project... Az ok egyéni szocprobléma, de annyira ironikus, hogy le kell írnom: ma kaptam a hírt, hogy elnyertem egy pályázatot egy hónapos nyári gyakorlatra az óra szülőhazájába!
Az úttal a top 10-es listámról kihúzhatok egy tételt, a projectet viszont egyelőre jegelnem kell, és hát gondolom, mire rendezem a soraimat, elkapkodják.
No sebaj, max beugrok Dimitrijhez az ottlétem alatt és meggyőzöm, hogy ugyan gyártsanak már megint a szögletesebb tokkal...
-
fagyalllo
őstag
Egy gyönyörű Seiko 6139-7060 felújítása (nagyon azért nem kellett erőlködni vele, nagyon megkímélt példány), már csak a különösen remek fotók miatt is érdemes végiglapozni: [link]
-
g0n21
senior tag
A beszabályozás a pontossagra vonatkozik es a hajszálrugókulccsal állítják. Ami neked kell az a stopper nullazojanal valami hiány/hiba.
Újonnan vagy használtan vetted?
* látom újonnan.
Vidd vissza garanciális javításra.
Es amíg garis az óra, kizárólag ott nyuljatok hozza, ami a szakszerviz. -
Gyuc
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy új Certina ds podium Automatic órát de stopper kismutató nem akar resetelni. Ezt rendbe lehet hozni egy beszabalyozassal?köszi a választ előre is! -
gipsztigris
addikt
válasz
Sungoo #164569 üzenetére
Nem leszel, legalábbis tőlem nem, ugyanis hasonlót gondolok!
Biztosan sok munka, sok tervezés és sok pénz van a projektben, de kérdezem tisztelettel, hogy hol van az leírva, hogy az első száz darabnak fedeznie kell az eddigi összes kiadást?Hogy mindjárt a Steinhart árszintjére kell kapaszkodni, azt nehezen tudom elfogadni!....de biztosan a fiatal törekvő (vagy törtető) menedzserek ezt nálam jobban tudják!
-
squir
aktív tag
válasz
Sungoo #164569 üzenetére
Semmi baj, különbözőek vagyunk.
Én pl a mai napig nem értem, hogy a Citizen Promaster széria 98%-a hogy' a fenébe tesshet az embereknek.
(kiragadott példa volt)
Nekem tetszik a kezdetektől. Hagyományos formavilág, mégis modern, 2mm vastag zafírüveg, szendvics számlap, moduláris tokfelépítés, stb. Jó, különlegesség! -
squir
aktív tag
válasz
excalibur36 #164567 üzenetére
Igen.
Bár az ára még kérdőjel. És azt sem tudom, hogy standard, vagy elabore kategóriás szerkezet kerül bele, Biztosan drágább lesz a Miyota szerkezetesnél, de abban nem vagyok biztos, hogy egy alap ETA tud-e annyival többet nyújtani, mint amennyivel többe fog kerülni. -
rene0619
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg ajánlani valami "lehetőséget" Hirsch szíj beszerzésére bolti ár alatt?
Köszi a segítséget!
-
squir
aktív tag
Egyre jobban mozgatja a fantáziámat, hogy be kellene szereznem egy ilyet
Ötletes kivitel, van stílusa és most már tritium világítás is van rajta.
És persze mégis csak hazai!(az egyetlen, Bexeit most ne számoljuk hozzá, ugye az árak...
)
-
Sungoo
addikt
válasz
alphaville #164548 üzenetére
Basszus, ez a kombó most megfogott....
(#164554) Lauda Elárulod, hogy mi a baj vele? Akár privátban.
-
Kija
aktív tag
válasz
alphaville #164559 üzenetére
Ezt is néztem, sőt mindkettőt próbáltam, de az AT8110-61E szíja sokkal jobb. Kényelmesebb és szebb.
Igaz a másiknál meg a fehér dátum kijelző szebb mint a fekete. -
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Ma voltam bent a WestEnd-ben találtam is egy frankó kis óra boltot ahol 10% engedménnyel megrendeltem és lefoglaltam egy Fossil CH 2565-ös
modelt.
-10.-én megyek is érte. -
Tudnatok ajanlani megbizhato citizen kereskedot, aki nem a timecenter?
-
t_a_m_a_s
addikt
-
Kija
aktív tag
válasz
alphaville #164548 üzenetére
Szép, de én fémszíjasat szeretnék.
-
squir
aktív tag
válasz
berigazek #164539 üzenetére
Amelyik kereskedő/bolt kínálatában egyetlen, bármilyen hamisítványt is meglátok, onnantól kezdve a többit sem nézem meg nála. Azokat sem, amik elvileg eredetiek lennének. Ugyanígy attól az asztaltól is továbblépek, ahol van valami gagyi, nem nézem meg a többit sem, mindegy milyen áron van.
Az a kibuktatható PD chrono pedig tuti hamis, már a képről is. Kár, pedig pofásan néz ki.
Kija: ha quartz akkor ebben az árfekvésben Citizen, Seiko, Bulova, esetleg sportosban Casio, vagy a németektől Junghans. Ár-érték-tudás arányban ezek tudják a legtöbbet nyújtani.
-
berigazek
őstag
-
Kija
aktív tag
válasz
alphaville #164532 üzenetére
Köszi
Akkor hanyagolom...
Qurtzban gondolkodom. Citizent, Doxa-t és Tissot nézegetem olyan 150 ezer körül.
Ebben az árfekvésben mit javasoltok? -
-
berigazek
őstag
válasz
nagynorbi #164535 üzenetére
Én is erre tippelek,mert az óra Eladójától a neten kérdeztem,hogy mi a típusa,2-er is méghozzá,de nem válaszolt....annyit csak,hogy:
,,Gondolom azt sejted hogy ennyiért nem eredeti az óra?"ezt két féle képpen lehet értelmezni...
Félválról válaszol mindig,hagyom a fenébe... (lehet,hogy lopott is,mert semmi nincs hozzá!)
...de valahol a neten egyszer egy órásnál láttam ilyet és most nem találom... -
Szulita28
senior tag
válasz
gipsztigris #164503 üzenetére
Ezeknél miért nem folyamatos a mp-mutató?
-
Kija
aktív tag
Sziasztok!
A Skagen és a Bering quartzok milyen minőségű órák?
Tudom hogy dán és nem svájci vagy japán, de a minimál design amit képviselnek tetszik. -
berigazek
őstag
Srácok segítsetek,nem vagyok PC közelben.Ez a Porsche Design,ETA..Milyen típus és milyen árban lehet?
-
frcsoka
újonc
válasz
5-ös kezelő #164522 üzenetére
Próbáltam,semmi
-
frcsoka
újonc
Sziasztok!Valamiért nem sikerül a koronazárat vissza zárnom.El..asztam a menetet?Ha igen ez javítható?
-
squir
aktív tag
válasz
WiZARD #164504 üzenetére
Ne csábíts!
Elkezdtem nézegetni a neten, hogy milyen üzletek vannak milyen árakkal, de hál' istennek kevésre jutottam (kivétel Rolex-fronton, abból marha sok van).
(azért, ha tudsz linket dobni...)
Gipsztigris: nem nagy varázslat, de annyira nem is egyszerű. Nem kedvelem sehol az ilyen megoldásokat (főleg az integrált szíjakat, vagy az IWC újabb rugós megoldását
), de itt azért el tudnám viselni.
-
C0RVUS
tag
válasz
WiZARD #164490 üzenetére
Úgy hallottam, hogy arrafelé sértés, ha nem alkudozol.
Egy kis "illemtan". -
squir
aktív tag
válasz
gipsztigris #164503 üzenetére
Tudom.
Szépek azok is, de nincs bennük számomra az az izgalom, mint a fenti formában.
Mertek újítani és nagyot húzni.Helyes, ez tetszik!
-
squir
aktív tag
válasz
excalibur36 #164497 üzenetére
Seiko szerviz a Bajcsy-n (nekem még nem volt rossz tapasztalatom velük), vagy Hegyessy Árpád (a címét korábban már írtam neked. Vittem már hozzá BellMatic-ot)
Ha magadnak akarod, amelyik jobban tetszik. Ha javítás (fehér számlapos), akkor a Bajcsy-t javaslom, lehet kell hozzá szerezni alkatrészt, vagy donort, náluk esélyesebb.
Wizard: ott a pont, jó fotó!
(indulsz haza?)
berigazek: de gyönyörű!
Ez már formaterv a javából (és szerkezet)!
Az árát megkérik érte, de jogosan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest