Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
berigazek #165885 üzenetére
Figyi. Igen jók ezek a cseh Primek, de ott abból kettő van.
Van a sima Prim és a Prim manufaktura.
Azért ott vannan már 30ezer ejrós darabkák is. Van a simákból is tetszetős, de nem minden áron.
Szerintem a hazai piac és a hazai tudat tartja őket ott, sehol sincsenek ilyen áron egy jobb svájci órához képest.
Nekem is tetszik pár órájuk, de nincs az a pénz amiért megvennék egyet sem. -
von toth
tag
válasz
phranxinatra #165872 üzenetére
SZerintem itthon, ezek a 30-40 ezres hamisítványok, ami a paletta 99.9%-át lefedi , a hozzáértőknél azonnal leveri a biztosítékot, profi hamisítványokért meg nem fizet senki, mert ennyi erőből vesz egy másik márka középkategóriát, de azt sem teszi mert a zsírparasztnak elég ha rá van írva, hogy Rolex, lehetőleg ne ksz-szel.
Gazdagabb országban el tudom képzelni, hogy megéri ilyeneket futtatni, mert van rá kereslet, de Hungaryban elég a műanyag hátlapos álkronográf leeső mutatóval.
-
válasz
yodamastah #165877 üzenetére
Szep kis ora!
Tipust megkerdezhetem?
-
C0RVUS
tag
Militánsabb érdeklődésűeknek mókás csemege: [link]
-
csabulaxi
senior tag
-
csabulaxi
senior tag
Vajon mi limitált ezen a szerkezeten? Movement - Limited Edition, Eco-Drive E168
-
-
von toth
tag
Omega po 39'5
-
oba
addikt
válasz
5-ös kezelő #165850 üzenetére
Nyálat csorgatok
Nagyon tetszik a Rodina, csak nehezen tudom rávenni magam hogy 100-150 USD -t költsek egy China Made órára. De azért nem vetettem még el teljesen. Csak keresgélek még... hátha. -
oba
addikt
-
ricsik
őstag
válasz
alphaville #165840 üzenetére
És mért van a kép tükrözve? Mégsem eredeti?
-
boogie84
veterán
válasz
Tusuka #165819 üzenetére
Én innen vettem. Frankó! StrapsCo Vintage Distressed Edge Canvas Denim Watch Band Strap w/ Pre-V Buckle
-
-
Kija
aktív tag
Ez vajon eredeti?
STURMANSKIE -
WiZARD
addikt
válasz
von toth #165827 üzenetére
Sok órából van nagyon profi hamisítvány. Ha nem üveg a hátlap (pl SMPc, AP RO Diver), akkor referencia nélkül nehéz ezeket kiszúrni. Önmagában azt hogy a lume fehérebb-szürkébb és hasonlókat nem lehet felismerni, stb.
(#165829) Sungoo: ránézésből - hátlapját nézd meg
-
von toth
tag
válasz
phranxinatra #165821 üzenetére
Persze megvannak ezek az árulkodó jelek, amiket a kínaiak sosem fognak tudni hamisítani. Dátumtárcsa színe, co-axial anyaga, szerkezete, csat polírozottsága fém minősége.
Mondjuk tegyük hozzá, én még profi hamisítványt nem láttam.
-
Macyke82
tag
válasz
gipsztigris #165797 üzenetére
Nagyon patent a Raceteimer blau chronójuk, nálam sajna a titán tok rossz pont és igazán lehetne a "segge" is zafír ásványüveg helyett, ami viszont mellette szól a Tudor "ellenében", hogy ez nem DD modulos hanem ETA 7750. Ettől függetlenül azonban nem kérdés, hogy hosszú távon melyik a jobb óra.
-
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #165804 üzenetére
Semmi probléma, nagyon szívesen megmutatom az OP-t
-
7s26c
őstag
válasz
5-ös kezelő #165805 üzenetére
Azt nem tudom, de az első verzió szimpibb
-
5-ös kezelő
senior tag
Szajkó áremelés tovább gyűrűzött Égboltra. A múltkor linkelt kis 5-ös, amivel szemeztem, 56-ról felment 65 dodóra. Azért ez még elmegy.
-
ronin s8
senior tag
válasz
Tulku #165787 üzenetére
Nehéz ügy ez a hamisítás dolog... Miközben ma már szinte mindent lemásolnak a kínaiak, azért egy dátumos Rolex nem megy olyan könnyen, de ahhoz igen, hogy a gyanútlan vásárlókat megtévessze.
Én már nem vennék Tissot-t, Unitas-os, ETA-s Panerai-t, az biztos. Rolex tokok, számlapok, szíjak 98%-ra is sikeredhetnek, de nagyító alatt azért még van különbség.
Ha a szerkezetben is eltűnik, onnantól én leszek a kínai hamisíványok első számú propagátora... -
squir
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #165809 üzenetére
A legózást sose szerettem...😐
Csakis az 1. -
fagyalllo
őstag
válasz
1. első tagmondat
-
alphaville
aktív tag
válasz
Miért kell világkörüli útra vinni a szeretőt, ha tíz perc sétára van a lakásom?
Röviden: 1. -
WiZARD
addikt
válasz
1.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
phranxinatra #165804 üzenetére
Nem terhelném feleslegesen egyelőre. Priviben ráírok majd, ha nem titkos a forrása. Újat vennék mindenképp.
Mi a véleményetek, melyik a gazdaságosabb? 1. Eladni a Fortis PP-t, és venni egy Spacematicot, vagy 2. Venni Spacematic tokot, és átépíttetni a szervizben a /kiválóan működő és igen pontos / PP belsejével? -
phranxinatra
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #165803 üzenetére
Vagy igyatok meg Macyikével egy kávét valahol, és akkor megmutatja az övét. Nem kell feszengeni, nyugodtan lehet próbálgatni, megforgatni természetes fényben. Remélem, nem sértődik meg, hogy nem a saját f@szommal verem a csalánt.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
phranxinatra #165798 üzenetére
Ebben bíztam titokban. Most már muszáj lesz megnéznem élőben is, talán nem néznek ki az üzletből. WDL-be simán beengedtek, pedig látták rajtam/mondtam is nekik, h pillanatnyilag nem szándékozom vásárolni, csupán nézelődnék. Akkor talán a butikba is beengednek. Nem kell majd sokat nézelődnöm, alig van olyan modell, ami szóba jöhet. A vétel mellett szólhat még az is, h az önkéntes nyugdíjból kivehetem a hozamot adómentesen - nem tetszik, h offshore haverok lettek az új tulajdonosok az MKB-nál. Inkább én tapsolom el, mint ezek.
Köszi az infókat, ha döntöttem, kérni fogom a beszerzési forrásokat tőled és Macykétól is. Végül is 99-ben elköltöttem majdnem ennyit mocira, mai áron pariban lennének kb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest