Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TimeCenter
tag
válasz Marv1988 #120858 üzenetére
Marv1988:
Klasszikusan elegáns modellek:
TISSOT LE LOCLE AUTOMATIC
TISSOT T-ONE AUTOMATIC
TISSOT VISODATE AUTOMATICKicsit sportosabb órák:
CITIZEN ECO-DRIVE RADIO CONTROLLED
CITIZEN ECO-DRIVE RADIO CONTROLLED
BULOVA PRECISIONIST WILTON -
resool
aktív tag
-
vadászcsiga
félisten
-
-
Mercutio_
félisten
-
-
-
Lavie
tag
válasz Marv1988 #119206 üzenetére
Láttad már ezeket élőben? Mert én amondó vagyok, hogy ezeket a szögletes órákat meg kell nézni, próbálni, egész más képet alkot, mint képen. Túl KOCKÁzatos látatlanban. Azért mondom, mert nekem is tetszik a forma, meg is néztem néhányat ami fotón tetszett, boltban már egyáltalán nem. Mindezt annak tükrében, hogy valamelyest elfogult vagyok a márka iránt.
[ Szerkesztve ]
-
Wg5113
aktív tag
válasz Marv1988 #118287 üzenetére
Az enyém volt valamikor.Cserével került hozzám és egy idő után szintén cserével került máshoz.Ha jól emlékszem Eta 2824 ketyeg benne,inca ütésbitosítással és TOP minőségűvel.Nagyon pontosan járt ,nagyon szép tényleg egy kuriózum.Nem nagyon láttam rajta az időt ezért nem maradt nálam.Az árát nagyon megéri.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Marv1988 #117930 üzenetére
Ne aggódj, csak 45-ös. Az én 17-es csuklómon is elfért, de tény, h Alphának a kezén jobban mutat. Nekem 4 szemet ki kellett venni a szíjból, neki kellett az összes... A Beastről nincs képem csuklón.
Bucsher : Harry 2003 Kft.-nél találsz jó bőrt olcsón. Vagy M1ó, Csiga készít hozzá, ha elnyűtted a gyárit. Én is félretettem a gyári bőrt, bár nem akarom eladni PP-t. Sztem egy bőr Nato semmilyen órához nem passzol, de ízlések és pofonok.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Marv1988 #117865 üzenetére
Mindkettő van. Személyes vélemény : Szerkezet egyformán jó, mp stoppos, kézzel húzható. M-Force talán masszívabb tokozású, és zafíros. Tokfül lyukas mindkettőnél /srp/. Nagyobb kézre való inkább az Orient. Furcsa lehet a balos korona /9-esnél/. A bordó gyönyörű a sárga mutatókkal. Nekem kisebb kezem van, ezért nekem a Monster jobban bejön - szépen csuklóra simuló, szebb tokozás. Hardlex eddig nem karcolódott, elég védett helyen van. Könnyebb és dupla naptáras, másiknál viszont jó a járástartalék-kijelzés. Mindkettővel jól jársz, Orient viszont jóval drágább. Dönteni neked kell.
Picur27 : Eredetinek látszanak , gari nem érvényesíthető, legfeljebb visszaküldheted. Szemet kiszedni házilag is egyszerű, de bármelyik órás képes rá, ha nem bízol magadban. Többnyire átcsúsznak a sima ajánlott levelek.
SipőczGábor : Volt több Lorus, változó minőség. Seiko szerkezet van benne, ha jól tudom. Néhány évet biztosan kibírnak. Amelyik nálam haldoklik, 8 éves, de tisztítás után valszeg megint tökéletes lenne. Esetleg komplett szerkezet-csere, de nem akarok rá költeni, nem hordok kvarcot általában.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Babarnew
tag
válasz Marv1988 #117865 üzenetére
először nem árt tisztázni, régi avagy új Monster ...? más szerkezet, kézzel is húzható az új stb ja és melyik m-force
M-Force ami nekem volt (2o11) egyébként jóval nagyobb, masszívabb, járástartalék kijelzője van, zafírüveges (!), speckó 23-as szíj szélesség , viszont fúrt füles kivitel ezért könnyebb a csere...
Monster filigránabb, talán stílusosabb, ikonikus darab régi nem húzható koronáról, 2o-as standard szíj csatlakozás, csak hardlex üveg...most nagyjából ennyi jut eszembe, már egyik sincsen
[ Szerkesztve ]
-
krain
tag
-
g0n21
senior tag
válasz Marv1988 #117487 üzenetére
felmész a posta italia-ra, most voltam, és az értékbiztosított küldemény sem több 50 EUR-nál.
Megírod neki, hogy ezt megnézted, túl magas a postaköltség, ha nem enged belőle, akkor elengeded.
Én is ezt csinálom amúgy ebay-en, 35 fontos postaköltséggel hirdetem a dolgaim. Ha valakinek nem tetszik, szól, és engedek belőle. De eddig senki nem szólt be emiatt. Ennyivel olcsóbb az óraKronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Mercutio_
félisten
válasz Marv1988 #117460 üzenetére
Kézen fotózva lenne korrekt az összehasonlítás, így előnnyel indul a bőr.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
condy
senior tag
válasz Marv1988 #116341 üzenetére
Kacérkodtam egy időben a beépítésekkel, de mindig két dolog tartott vissza.
1. Ilyen óra gyakorlatilag nincs. (Pozitívum lehet, ha arra gondolsz, hogy ez az egyetlen, de engem mindig visszahúzott. Leszámítva persze azt az esetet, ha pl. M1ó-t megkérem, hogy készítsen egyet, de az az én szám íze szerint lesz összerakva.)
2. Rázkódásvédelem. Ha nem hozzáértő emberke végzi a beépítést, és nem figyel oda mindenre, az gondokat okozhat a későbbiek folyamán. (Itt azért nem arról van szó, hogy kiveszem a merevlemezt a gépből és rakok helyére egy másikat.)De természetesen ezt is lehet jól csinálni. Nem egy szakit tudnék említeni aki már bizonyított.
Tőlük minden további nélkül vennék."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest