Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz N€T0X|N #3277 üzenetére

hát az ziher hogy a bömössel nem kell így rázókövezni :D ..már a Roggia-ban sem, de az Ascari-ban absz. másként kell menni, mert úgy befordítja az elejét mint a sicc.
    A bömössel jóval táncolósabb a 2:03-s idő...éppen most toltam be alá, azt hittem a motorfék megfogja tekerni a hátsó kerék körül féktávon, de szinte teljesen észrevehetetlen volt...fel is nyomtam maxra, és kipróbáltam...így csúsztam be 2:03-ra.

• Ventur@

senior tag

válasz N€T0X|N #3277 üzenetére

Köszöntem a videót, de meg mondom őszintén azért kellene a zsombooré, mivel ő bill-es. Kormányos időhöz nehéz viszonyítanom a bill-es időmet :B .

Egyéként végignézve, csont ugyanolyan fokozaton veszek minden kanyart, ahogy a videón is látszik. Az tény, hogy ugye bill-el vagy satufék van, vagy nyélgáz. Köztes lehetőség nincs. Szóval ezzel is sokat veszítek, ezt aláírom, de nem hiszem el h kb. 2mp-vel rosszabb best lapot megyek, mint zsomboor, holott múlthéten a ringen bill-esek között én voltam az egyedüli aki 2:00 alá bement (nem nagyképűségből írtam!). Ráadásul Monza az egyik kedvenc pályám. Minden autós játékban - amiben csak benne van - az első ez a pálya amire kimegyek és megnézem milyen a játék. Tudom a ring is más meg Monza is, de hát akkor is. Nem tudom, mi a francért nem tudok egy normális kört összedobni. Tiszta szégyen :D . Össze-vissza állítgattam már, azt a tetves rizsrakétát, de valami mindíg nem okés. Fene enné meg :O :D .

Ui:
    Videóhoz még: Azért 0:39-nél az a vágás eléggé cinkes :D . Ha ezt vasárnap játszod be simán mész a sor végére, aminek én roppant mód örülnék :DDD .

Új hozzászólás Aktív témák