Hirdetés
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nervus.v
tag
válasz
Ventur@
üzenetére
Nanehogymár. A húsvéti prémiumot kormányban kapod meg. Komolyan.
Egyébként, hogy megint belepofázzak: szerintem nincs túl nagy gond a segítéssel, nem vérre megy a játék. Egyébként én még akkor is lelkiismeretfurdalást érzek, ha valaki megmutogatja a féktávokat
Ha úgy nyernék meg egy versenyt -erre nincs esély, de tegyük fel-, hogy más setupját használom, nem érezném túl jól magam.
De ha valaki besegít néha a másiknak, azzal nincs semmi gond. Szerintem. -
zsomboor
tag
válasz
Ventur@
üzenetére
Azért még ráér szomorkodni később(ha már mindenképpen ezt akarod tenni
), mert egyelőre csak offline fogom használni amíg nem tanulom meg, majd ha kb. olyan időt megyek mint bill.-el(persze lehet jobb is, nem leszek szomorú
) akkor jöhet a bajnokság...
(+még nincs is itt
) 
-
HorCsa
csendes tag
válasz
Ventur@
üzenetére
Ha a NAGT-re gondolsz, akkor azt le lehet. Mindenki számára elérhető itt a honlapjuk akik készítették. Az rFactor mods menüpont alól mindent le tudsz szedni. Ezzel megyünk minden változtatás nélkül (csak festések vannak sajátok).
A kTCC mod legutolsó verziója már reggel sem elérhető, csak ligatagoknak. Az előzőeknek már úgy is mindegy... de vannak tőletek regelve nálunk, ők oda tudják adni ha elkéred tőlük (de amúgy nagyjából pont ugyan az a tiétek is).Amúgy meg ha ennyire "hülyén jön ki..." ez az egész dolog, hogy segítünk meg ilyenek, akkor van még mindkét ligánkban hely. Segítünk a tagjainknak. Én a részemről befejeztem... ez nálam kiverte a biztosítékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

), mert egyelőre csak offline fogom használni amíg nem tanulom meg, majd ha kb. olyan időt megyek mint bill.-el(persze lehet jobb is, nem leszek szomorú