Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Doki-HUN1978 #6380 üzenetére
boltban
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Doki-HUN1978 #6376 üzenetére
Ahogy tapasztaltam, az Rfactor kicsit nehezebb, és jobb a fizikája, a Race07-ben másképp vannak a segítségek, pl. látszik az úttartás, és hogy hanyasba vedd a kanyart..stb.
Szinte majdnem ugyanaz, de ha választanom kell, RFACTOR, mivel most is azzal nyomom. -
Sziszifeca
őstag
Hát részemről is befejeződött a PHWTCC!
Sajnálom azokat az embereket, akiknek esetleg segítettem volna...(Zodo, JJ...stb) De hát ez van, inkább nálunk megyek 50 körrel többet.
Mivel setupot csináltam, és tesztelni kellett ezért a hotlapsban előre kerültem, de van akinek ez FÁJ! Mi sem így kezdtük azért azt hozzáteszem! De nem akarom hogy a rossz köridője miatt megszégyenítsek valakit..aki azt hitte hogy ő mennyire jó.
Na mind1... lehetne részletezni.. bocsi, de kicsit felment a pumpa bennem is, nem akarom az oldalt emiatt OFF-olni. -
Sziszifeca
őstag
válasz
N€T0X|N #3204 üzenetére
Én mindig szerettem ha valaki megelőz Hotlapsban, mert legalább kell erőlködnöm, hogy lehet még gyorsabbnak lenni. Most N€T0X|N neked meg azért esik rosszul, mert látom sokat szerepelsz a lista elején..
De hiába megyek jól a Hotlapsban, ha versenyen meg nem szerepelek, bár lehet mennék veletek is néha.
Ti mikor szoktatok szérón lenni általában? -
Sziszifeca
őstag
Zodo: Tegnap csapattam kicsit Seattal, meg Cruise-val, adtam JJ-nek is, meg neked is egy setupot. Lépj kapcsolatba JJ-vel, nála van a setup.. és gyakorolj sokat.
Ja, és bocs srácok, ha a Hotlaps első két helyét emiatt elfoglaltam.
-
Sziszifeca
őstag
Megint készült 1 videóm. (pálya: Mid-Ohio)
Akit érdekel, itt megtekintheti:
[VCRC - Mid-Ohio] -
Sziszifeca
őstag
Helló!
Megint csináltam 1 videót a nálunk futott Adelaide pályán.
Akinek van kedve megnézheti itt: -
Sziszifeca
őstag
válasz
raczger #1149 üzenetére
Raczger: Hát megnézném azt a replayt, nem küldenéd át a gyorskörödet?
Ha már szélesítesz, az vágásnak számít, vagyis ha a kocsi 2 belső kereke a rázón kívül esik az már "vágás".
Van még bőven benne?? Na azt hogyan?
Ez nem kötözködésképpen írom, hanem a fair verseny érdekében.
Remélem nem veszed sértésnek. -
Sziszifeca
őstag
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok.
Nemtom Raczger kolléga replay-a milyen, de sztem nézzétek vissza mert több mint valószínű vágott. A belső két keréknek a rázón belül kell lennie elvileg.. Mi ilyenkor automatikusan töröljük a hotlapsból..
Ha esetleg normálisan ment akkor nem szóltam semmit, de eléggé kizárt.
Sry... -
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #599 üzenetére
csináltam 1 próbát, de még lehet jobb is sztem. [
Tednek]
Csak tedd 1080p-be -
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Mint tudjátok én a VCRC ligában versenyezgetek.
Látom, hogy nagyon szeretnétek gyakorolgatni, és gondok vannak néha a szerverrel..stb, nem kiforrott még a dolog teljesen. Meg ugye 8-10 fővel még nem olyan izgalmas a verseny mint 15-20 fővel.
A ligavezetőkkel egyeztettem, és arra jutottunk, mit szólnátok ha csatlakoznátok hozzánk, persze csak szigorúan a szabályok elfogadásával.
Így nem kell kínlódni semmivel, és bármikor lehet a szerverre menni, nincs laggolás, nem dobál le...stb.
Mondjuk nálunk úgy van, hogy egyik héten KTCC, másik héten NAGT verseny indul. Addig gyakorol mindenki, és megpróbálja nagyon megismerni a pályát, és minél jobb időket futni... Így kevesebb a kicsúszás esélye.
Persze sokszor összefutunk a tesztelés alatt, így már a gyakorlásokon is olyan mintha versenyeznénk.. valamint ezt be is lehet állítani.Na nem ragozom tovább, mert lehet nektek nincs is kedvetek hozzá, vagy nektek ez a heti 1 komoly verseny kevés.
Ez nem reklám,hanem segítség nektek, és nekünk meg abból jó hogy lennénk vagy 20-25-en.
Akit érdekel vagy kíváncsi, látogasson el a [www.vcrc.hu]-ra.Mindenesetre én szívesen segítek nektek is ha kérdés merül fel.
Üdv! -
Sziszifeca
őstag
Elkészült legújabb videóm a legutolsó bajnokságon a Monza-i pályán.
A NAGT és a KTCC futama van benne.
Jó nézegetést:
[Sziszifeca_VCRC] -
Sziszifeca
őstag
JJ: a link nem jó amit adtál, de javítottam neked:
[JJ festése] -
Sziszifeca
őstag
Lol!
Na itt az FFB-hez a cucc: [FFB]
Csak az Rfactor könyvtárba kell kitömörítve másolni.
Ezután már érezhető is a különbség.Valamint még ezek vannak beállítva:
JJ: Így nem érzed, de ha mész 1 órás versenyt, vagy akár 15 köröset, akkor a motor élettartama romlik jelentősen. Ha a hűtőt is kicsire veszed, akkor lehet kibírja a kocsi, de veszt a teljesítményéből.
Ezt az irányításos dolgot nem értem.. ki van kapcsolva a segítség? Mondjuk bill-el sose fogsz jó időket menni. -
Sziszifeca
őstag
Valamint én ajánlom mindenkinek a Force Feedback (FFB)-t használni, mert így lehet érezni az autót hogy reagál.
Ha használjátok, akkor küldök 1 linket, amit be kell másolni az Rfactor könyvtárba, és ezek után még jobb lesz. Ha áll az autó nehéz tekerni a kormányt, ahogy gyorsul úgy könnyebb.Dyno: Helló!
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Syrius XIX #496 üzenetére
Jaja abból vannak a videók, úgy vágtam össze őket..
Nem kell rángatni a kormányt... de szivesen megmutatom hogy menjetek, csak most versenyünk voltMinden pályára más beállítás kell..
-
Sziszifeca
őstag
válasz
dzsavermadar #436 üzenetére
A DDS plugin-t is fel kell tenni...
-
Sziszifeca
őstag
Srácok...
Így elég nehéz menni a pályákon hogy kb. 7 perced van megismerni..
Utána meg időmérő..
De hát ha így szeretnétek? Nekem 8
Sokkal élethűbb, ha gyakoroltok(legalább 3-4nap), és utána időmérő és verseny 11-15 körön át(persze ez pálya hossztól függ) és ha vége a versenynek, akkor utána fordított sorrendben ugyanez. Vagy 1 futam boxkiállással, és az kb 30-35 kör.. De ugye ehhez gyakorlat kell...
Ehhez jó lenne egy oldal, ahol kiírja ki milyen időt ment..Megnéztem ma este hogy vezettek... van akinek nem sok kell a gyakorláshoz..
Köszi a futamot.. ha tudok majd felcsatlakozom..
-
Sziszifeca
őstag
Tessék itt az 1.255 magyarítása:
[Magyarítás] -
Sziszifeca
őstag
Látom Ted jól beizzítottalak titeket.
Hidd el ez sokkal másabb mint a Grid...Itt vannak az általam készített videók, akit érdekel nyugodtan nézegetheti milyen is egy jó kis ligában a verseny:
[Videók] -
Sziszifeca
őstag
Akkor csak Hamachi-n keresztül lehet csatlakozni ugye?
Megpróbálok én is felmenni a szerverre, persze ha összejön.
Mikor kezdtek? Én 21:00 körül jutok gép elé, akkor még fent lesz vki? -
Sziszifeca
őstag
válasz
Ted-Mosby #205 üzenetére
Nem 2:04, hanem 2:02:149-es időm van Monzaban
De azért csak gurulok veletek is kicsit, hátha segíthetek nektek valamiben.
Csak link-eket csatolj ide légyszi, hogy mi kell hozzá nektek pontosan.És ha belejöttetek, akkor egyszer csak majd együtt nyomjuk párbajban.
Mit szólsz??
Csak gyakoroljatok-gyakoroljatok.N€T0X|N: Ez jó ötlet.
-
Sziszifeca
őstag
Ha engeditek, én is megyek veletek majd pár kört
Csak írjátok le mikor mentek és melyik mod-ot szedtétek le..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest