Új hozzászólás Aktív témák

• Ventur@

senior tag

(#3196) N€T0X|N: Sikerült letölteni nekem is és nem kellett gmail fiókra bemenni, szóval nekem tetszetős a dolog :R . Jobb mint a data.hu a maga 60 kb/s-ével :F .

(#3205) zsomboor: Ettől még jobban elszomordta, hogy te is kormányra váltasz a következő szezonra :O .
    Eskü fontolóra veszem, hogy következőn nem is jelentkezem, mert minek. Teljesen esélytelen vagyok bill-el. Ez a ringen is kijött. Gyorsköröm még azt mondom, hogy bill.-hez képest nem is volt rossz, de futamon túrót nem értem el. 7.-ként indultam 9. lettem. Mityú úgy ment el mellettem, mint a huzat. Motort is csak vagy 2 körön át tudtam tartani.

Néztem a monzai idődet. Közelében sem vagyok a best lapodhoz, pedig nem két kanyart mentem már ott sem. Szóval most szomorú vagyok :O .

(#3207) Sziszifeca: Gyere csak nyugodtan szerverre és b*sz oda a Pro Extremes-eknek (Logitech-esek is kaphatnak a szájukra természetesen), mert kicsit nagy az arcuk ;] (istenem, de szeretem a lelki terrort alkalmazni, ha már a pályán csak tölteléknek vagyok jó :D)

Egy kérdésem lenne: Reg. nélkül nem lehet tőletek letölteni a kTCC-s modot :B ? Mert nekem nagyon tetszenek, hogy ilyen jó kis orrtolós verdákkal csapattok és kipróbálnám, hogy mégis milyen. Regelni meg nem akarok, csak azért, hogy a modot letöltsem. Ha megoldható köszöntem, ha nem nem. Nem dráma :R .

Új hozzászólás Aktív témák