- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS notebook topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
(#3196) N€T0X|N: Sikerült letölteni nekem is és nem kellett gmail fiókra bemenni, szóval nekem tetszetős a dolog
. Jobb mint a data.hu a maga 60 kb/s-ével
.
(#3205) zsomboor: Ettől még jobban elszomordta, hogy te is kormányra váltasz a következő szezonra
.
Eskü fontolóra veszem, hogy következőn nem is jelentkezem, mert minek. Teljesen esélytelen vagyok bill-el. Ez a ringen is kijött. Gyorsköröm még azt mondom, hogy bill.-hez képest nem is volt rossz, de futamon túrót nem értem el. 7.-ként indultam 9. lettem. Mityú úgy ment el mellettem, mint a huzat. Motort is csak vagy 2 körön át tudtam tartani.Néztem a monzai idődet. Közelében sem vagyok a best lapodhoz, pedig nem két kanyart mentem már ott sem. Szóval most szomorú vagyok
.
(#3207) Sziszifeca: Gyere csak nyugodtan szerverre és b*sz oda a Pro Extremes-eknek (Logitech-esek is kaphatnak a szájukra természetesen), mert kicsit nagy az arcuk
(istenem, de szeretem a lelki terrort alkalmazni, ha már a pályán csak tölteléknek vagyok jó
)
Egy kérdésem lenne: Reg. nélkül nem lehet tőletek letölteni a kTCC-s modot
? Mert nekem nagyon tetszenek, hogy ilyen jó kis orrtolós verdákkal csapattok és kipróbálnám, hogy mégis milyen. Regelni meg nem akarok, csak azért, hogy a modot letöltsem. Ha megoldható köszöntem, ha nem nem. Nem dráma
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest