Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
(#3196) N€T0X|N: Sikerült letölteni nekem is és nem kellett gmail fiókra bemenni, szóval nekem tetszetős a dolog
. Jobb mint a data.hu a maga 60 kb/s-ével
.(#3205) zsomboor: Ettől még jobban elszomordta, hogy te is kormányra váltasz a következő szezonra
.
Eskü fontolóra veszem, hogy következőn nem is jelentkezem, mert minek. Teljesen esélytelen vagyok bill-el. Ez a ringen is kijött. Gyorsköröm még azt mondom, hogy bill.-hez képest nem is volt rossz, de futamon túrót nem értem el. 7.-ként indultam 9. lettem. Mityú úgy ment el mellettem, mint a huzat. Motort is csak vagy 2 körön át tudtam tartani.Néztem a monzai idődet. Közelében sem vagyok a best lapodhoz, pedig nem két kanyart mentem már ott sem. Szóval most szomorú vagyok
.(#3207) Sziszifeca: Gyere csak nyugodtan szerverre és b*sz oda a Pro Extremes-eknek (Logitech-esek is kaphatnak a szájukra természetesen), mert kicsit nagy az arcuk
(istenem, de szeretem a lelki terrort alkalmazni, ha már a pályán csak tölteléknek vagyok jó
)Egy kérdésem lenne: Reg. nélkül nem lehet tőletek letölteni a kTCC-s modot
? Mert nekem nagyon tetszenek, hogy ilyen jó kis orrtolós verdákkal csapattok és kipróbálnám, hogy mégis milyen. Regelni meg nem akarok, csak azért, hogy a modot letöltsem. Ha megoldható köszöntem, ha nem nem. Nem dráma
.
Új hozzászólás Aktív témák
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
. Jobb mint a data.hu a maga 60 kb/s-ével
.
.
(istenem, de szeretem a lelki terrort alkalmazni, ha már a pályán csak tölteléknek vagyok jó
)
? Mert nekem nagyon tetszenek, hogy ilyen jó kis orrtolós verdákkal csapattok és kipróbálnám, hogy mégis milyen. Regelni meg nem akarok, csak azért, hogy a modot letöltsem. Ha megoldható köszöntem, ha nem nem. Nem dráma