Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Írtam volna tovább, csak lefagyott a gépem. Szóval boldog szülinapot.
Szegény gépem reggel bebootolt egyszer, majd kifagyott. Mondom magamban: ''anyád'' Kapcsolnám be, de már a bios-nál kifagy. Mondom magamban: ''az anyád'' Lehúzom a tápot, majd visszadugom és végül bekapcs. Megírtam az előbbi hsz-emet, elküldtem és abban a minutumban fagyott. Mondom magamban: ''a k*rv@ anyád'' Gép kikapcs. Bekapcs. Négyszer végigmegy a csík a Windows töltésekor, majd lefagy. Megpróbálom mégegyszer, de itt már egyszer se tudott végigmenni a csík. Megpróbálom mégegyszer, de itt már el se indult a csík. Ekkorra már kikerült a videókártyám, a hangkártyám, a memóriák, sata winyó, de a cd meghajtók még rajta voltak. De akkor mi a rossz, ha nem a vga, ram, hangkari, sata? Hát lehet az alaplap vagy a winyó vagy valamelyik meghajtó. Ácsi! Akkor húzzuk le dvd-írót, a cd-írót és a mobil-racket. Megnyomom a bekapcs gombot, s lőn világosság feláll a rendszer. Itt már nem csak magamban mondtam, hanem jó hangosan, hogy: ''a jó k*rv@ anyád!''
Most az következik, hogy visszapakolom a vga-t, a ram-ot, a hangkarit és a sata winyót, de a meghajtókat nem dugom vissza. Abban az esetben, ha így is sikerült elindítani a Windowst, szépen lassan, egyenként visszadugom a mobil-racket, dvd-írót és cd-írót. Ha rájövök, hogy melyik a tettes, kegyetlen leszek vele.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest