Hirdetés
Aktív témák
-
duracell89
senior tag
válasz
duracell89
üzenetére
Jéééééézusom, de hülye vagyok. Rossz tárhelyre töltöttem a frissített oldalt.

Nah, MOST lett frissítve. Erről kérnék véleményt, bocsi.
-
duracell89
senior tag
válasz
duracell89
üzenetére
Nah, frissítettem elég nagyot. Ötleteket várok, mit rakjak még ki?

HihetetLAN, hogy mikor csak ugy játszom, vagy netezem, jut eszembe egy-két progi, de ha arra koncentrálok, hogy ''Na, mi kéne még?'', nem ugrik be semmi.
Ti miket hiányoltok?
Aki nem tudja miről van szó, annak link az aláírásomban.
-
duracell89
senior tag
Amúgy én is most vágattam le, csak nekem olyan volt mint mist Esmein-nek.
Ilyenre sikerült: Bővebben: link. (nem rohog, ez ilyen tesómhirtelenberontottaszobabaéslekapott kép, raadasul jo szar, es meglepett a pofam
nah mind1). -
duracell89
senior tag
Bővebben: link 
Durva mod, plazmagömb a házban. -
duracell89
senior tag
Nah, bazmeg valami van itt is, mert másoltam egy 4GB-os ISO-t (termeszetesen házi video), és qrvára elkezdett kerregni, meg vonyítani az egyik vinyó (egyenlőre nem tudom, hogy melyik, mert egyikről másoltam másikra), és azóta különböző programok elszállnak így: Bővebben: link. (BSplayer, winamp, mirc+nnscript). Kb. 5perce csinálja. Restartolok.
-
duracell89
senior tag
Hát az első olyan élményem, hogy gép első pöccre hibátLANul faszán ment, az Asusfan-nál volt kb. 1,5 hete. Új 939 konfigja 3000+ Venice procival (2600 alapfeszen
), Asus nF4+SLI lappal, meg egy 6600GT-vel. Odaértünk hozzá a cuccokkal, összetoltuk gyorsan, elsőre beboot. Fel a wint, fel a cuccokat, fel a gameket. Első fagyás akkor volt, mikor proci 2700-on ment, és felbasztuk az egekbe a VGA-t.
Azt visszavette kicsit, és megy...egyszer lenne nekem ilyen.
Én.. akármikor gépet veszek, biztosra vehetem, hogy két hétig gari után fogok járni, vagy egyszerűen dobhatok ki valamit a gecibe. Nah, mindegy, jobb lenne, ha a gépek alkatrészei fémkockák lennének, amit egymásra teszünk és megy. Bár, akkor nekem ledőlne a torony (meg neked is Márk.
). -
duracell89
senior tag
Emberek, népek!
Unatkoztam, ezért összedobtam egy kis oldalt, amin a (nekem
) legfontosabb driverek, kodekek, tesztprogik vannak. Egyenlőre a tartalma minimális, de bővítem folyamatosan. Miközben ezeket a sorokat írom, eszembe jutott, hogy Cpu-z mifaszér nincs rajta?
Gyorsan fel is tolom.
Nah szóval az oldal itt van: Bővebben: link ,címe: http://legfontosabbak.tx.hu .
Légyszíves írjatok valami véleményt, meg hogy mit rakjak még ki.
Üdv, én.
Aktív témák
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Gyönyörű iPhone 14 128GB Kék - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).

) legfontosabb driverek, kodekek, tesztprogik vannak. Egyenlőre a tartalma minimális, de bővítem folyamatosan. Miközben ezeket a sorokat írom, eszembe jutott, hogy Cpu-z mifaszér nincs rajta?