Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- Powerbank topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- iPad topik
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Ehhh. ez a dolguk, minnel jobban lehuzni az embert.
A balesetem masnapjan rohant a no /hazhoz!!!/ hogy irjam ala ezt+azt es akkor a szenvedesert/kenyelmetlensegert majd kapok 500 dollart! Nah mondom lof*szt a seggedbe, felhivtam az ugyvedem, mondta ne irjak ala semmit. Vegul csak $3500 lett a vigaszdij. Gondoltak leszek olyan nyomorult, hogy rogton alairkalok nekik mindent mielott begyujtok nemi infot is, hogy hogy is megy ez. Volt pofajuk kirohanni masnap, hogy nehogy legyen idom ugyveddel beszelni. Persze miutan felvilagositottak, hogy ennel sokkal tobb jar, mar mindjart nem volt ilyen surgos.
Ma mikor felhivtam oket, hogy mivan mar a kocsi araval, valahogy nemhogy hazhoz szaladni nem volt kedvuk, de me beszelgetni se nagyon a manager jelenlete nelkul. Szoval elkocsikaztam 35 merfoldet a lakasomtol a masik varosban levo irodajukig es erre hebegnek-habognak, meg a pofambavagjak, hogy a $350-os Pioneer-em erteke az elmult 1 honapban $325-ot csokkent /merthogy $25 dollart ert szerintuk./
Na mind1, ok tudjak. Ha harc akkor legyen harc...
Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest