Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Ehhh. ez a dolguk, minnel jobban lehuzni az embert.
A balesetem masnapjan rohant a no /hazhoz!!!/ hogy irjam ala ezt+azt es akkor a szenvedesert/kenyelmetlensegert majd kapok 500 dollart! Nah mondom lof*szt a seggedbe, felhivtam az ugyvedem, mondta ne irjak ala semmit. Vegul csak $3500 lett a vigaszdij. Gondoltak leszek olyan nyomorult, hogy rogton alairkalok nekik mindent mielott begyujtok nemi infot is, hogy hogy is megy ez. Volt pofajuk kirohanni masnap, hogy nehogy legyen idom ugyveddel beszelni. Persze miutan felvilagositottak, hogy ennel sokkal tobb jar, mar mindjart nem volt ilyen surgos.
Ma mikor felhivtam oket, hogy mivan mar a kocsi araval, valahogy nemhogy hazhoz szaladni nem volt kedvuk, de me beszelgetni se nagyon a manager jelenlete nelkul. Szoval elkocsikaztam 35 merfoldet a lakasomtol a masik varosban levo irodajukig es erre hebegnek-habognak, meg a pofambavagjak, hogy a $350-os Pioneer-em erteke az elmult 1 honapban $325-ot csokkent /merthogy $25 dollart ert szerintuk./
Na mind1, ok tudjak. Ha harc akkor legyen harc...
Aktív témák
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest