Hirdetés
- Hobby elektronika
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Hagy duhongjek egy kicsit. MOCSKOS SZEMET BIZTOSITOK!

$2500-al kevesebbet akarnak fizetni a kocsimert mint amennyibe kerult. Mikor meghallottam a telefonba, ugy elkurtam hogy szarratort. Lehiggadtam. Bementem az irodaba. Vegignezegettem a dokumentumban, hogy hogyan jott ki nekik ez az osszeg. Es akkor megint sikerult felbaszniuk a pumpat. Ezt a Cd-lejatszomat a rohadt allatok $25-re becsulik Bővebben: link![[kép] [kép]](http://www.800stereo.com/Merchant2/graphics/00000001/dehp8500.jpg)
Az en altalam beepitett DVD-lejatszott LCD-kijelzovel csak ugy ''kifelejtettek'' az ertekbecslesbol.
A tobbit nem is szeretnem ragozni mert csak megint felbaszom magam.
Meg en bukjak 2500-at, mikor egy hulye picsa nekem jon, szarra tori a kocsim, en szetkurom a fejem a belso-berendezesben, es meg lehuznak $2500-dollarral. NAH Miutan ezt elmondtam a hulye biztositos picsanak, akkor basztam rajuk az ajtot es hivtam az ugyvedem. Nem erdekel ha pereskedek 2 evig, akkor is leperelem roluk a gatyajukat is
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Robotporszívók
- Hobby elektronika
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- darkFlash Shadow Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest