Hirdetés
- VR topik
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Vicces azért hogy néha mit produkál a fizika. Murci vs Gallardot mentem és mikor ő volt elől, akkor egyszerűen nekimentem hátulról és úgy felökleltem, hogy átrepült a fejem felett. Mintha 50kg lenne a kocsi

Másik, múltkor elindult a verseny. Eltelt 2 mp és megadta nekem ,hogy elhúztam 5 mpre
Közben ott loholt mögöttem.
Amúgy ezek a car battle dolgok néha sandítanak. 3mpre lehagyom az ellent, aztán egyszercsak ott van mögöttem és mivel annyira intelligens, hogy az ideális ívről nem tud leszakadni, én nekem meg véletlen a rohadt fégrásegítés be volt kapcsolva úgy belémjött, hogy kirepültem a picsbe a sóderágyba (sokszor csinálják).
Amúgy nem tudom megfigyeltétek e, de külső nézetből vezethetetlen az autó billentyűzettel. Nagyrész úgy szoktam játszani az autós játékokat és csak mostanában próbálom a belső nézetet. Úgy érzem, mintha ezt a játékot csak a belső nézetre optimalizálták volna és ezt nem csak a külső nézet vezethetetlnesége miatt mondom, hanem azért is, mert kívülről durván leesik az fps szint. Ennyire azért nem kellene szívnia az erőforrást.
ui.:Még mindig idegőrlő amennyit tölt...
Új hozzászólás Aktív témák
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell 3410 i5-10310u 8Gb ram 256Gb NVMe, számla, garancia, Magyar bill
- iPad 9 Wifi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo drón szett - Garancia, Care Refresh, PL Filter
- Jackson elektromos gitár
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest