Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
Egyszerűen képtelenség beállítani úgy a gamepadet vagy a kormányt, hogy értelmes irányítást kapjon az ember.
Hiába, az NFS széria most sem hazudtolja meg magát, köze nincs az autóknak a reális mozgáshoz.
-
heihachi
addikt
válasz
csavarlazito #31 üzenetére
Mármint hogy Te csúszol be, mert én simán végigvittem bármelyik pályát, anélkül, hogy egyszer is lecsúsztam volna
Szerintem messze a legélethűbb rally játék és ez itt a lényeg.
Én pl az általad említett DIRT-et tartom nullára. 30-al is keresztbe megy a kocsi az aszfalton, tök bnevetséges, de egy powerslideot az istennek nem tudsz összehozni. Egy vicc az a játék, mert a legkevésbé sem ad rallys élménytmod:
Hát ezért jó, hogy van ennyiféle játék a piacon, mindenki megtalálja ami neki tetszik -
heihachi
addikt
válasz
csavarlazito #20 üzenetére
Én még olyan autós játékot nem láttam, ami kicsit is hasonlított volna az IRL vezetéshez. Szóval ezt nem szép dolog felhozni az RBR ellen, mert bármelyik játék ellen felhozható lenne. Amúgy egy MOMO-val már elég jól irányítható a cucc.
-
heihachi
addikt
válasz
venember83 #9 üzenetére
Biztos nagyon kemény és életszerű lesz, ha PSP-re meg konzolokra készül.
Attól, hogy konzolokra készül, még lehet életszerű és jó játék, lásd Forza Motorsport 2, GT sorozat, és a Race Pro is várhatóan ez a kategória. Nem mondom, hogy GTR2 szintű szimulációk, de nem is GRID szintű arcade játékok.
Az sokkal inkább kizáró tényező, hogy NFS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini-ITX
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest