- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Nem hozza be a képet
amúgy már láttam képet a ps3-as joyról és így tök ugyanaz mint az első ps-é, azzal a kivétellel hogy az egyik fekete a másik szürke. Az igaz hogy mind a 4 hátsó gomb kiáll egy kicsit, nah mind1 lehet azóta nyomásérzékelősre csinálták, mert régen nem sok játékba kellett használni azokat a gombokat, pláne autós játékba, ott nem azok voltak a gázt és a féket jelentő gombok, de ezt előbb leírtam.
Jah behozta meg most hogy jobban megnéztem azt amit én linkeltem ott is ilyen kallantyús megoldás van, akkor úgy néz ki megváltoztatták a hátsó gombokat a PS3 joyon, ez így már tényleg fasza, csak amiket logitech csinál ps joyból azoknak sima a gomb ott felül
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest