- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
válasz
- = Zk = - #1863 üzenetére
én billentyűzettel játszom
a létező összes segítséget bekapcsoltam, így már lehet élvezhetően játszani, de még mindig nehezebb egy fokkal az előző nfs-ektől, vagy akár a gridtől
eleinte szokni kell, utána már ki lehet kapcsolni pár dolgot (pl. a fékezés-rásegítés kifejezetten idegesítő), de szvsz kipörgésgátló nélkül teljesen esélytelen, mert rögtön keresztbe áll a kocsidriftről annyit, hogy az a pontszám, ami kell a győzelemhez, simán teljesíthető, még több is, de miután megkaptam a csillagokat/pénzt a driftes versenyért, akkor lássam legközelebb, amikor a hátam közepét...
(mondjuk én az összes eddigi nfs-ben is utáltam a driftet) -
dudika10
veterán
válasz
Jelentem billel játszom mindenféle segítség nélkül.
Hát mit is mondjak, igen idegtépő. Főleg a tömegversenyek. Az 5. próbálkozás után átmegyek elmebetegbe és roncsderbit játszom.Drift?! Lehetetlen.
szerk: billentyűzettel ki milyen időt ment és milyen autóval nordschleifen?
-
Free04
tag
válasz
Én billel próbáltam a driftet kb 4x, de az első kanyarnál kipördültem állandóan, onnantól kezdve meg csak kínszenvedés volt az egész. Rá is hagytam.Majd ha lesz kormány hozzá,akkor megint ránézek.
-
Mariann294
őstag
válasz
Én is billről nyomom és teljesen jó.Szerintem a kormányrásegitést kapcsold alacsonyra és akkor már telejesen jól kezelhető lesz.
Amúgy ITT tartok.
Az a lambo a háttérben eszméletlen jól megy!Tapad mint állat és mindenkit aláz,és eddig ennek van a legjobb hangja!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nyaralás topik
- Motoros topic
- Suzuki topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő