- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- UHD filmek lejátszása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
válasz
- = Zk = - #1863 üzenetére
én billentyűzettel játszom
a létező összes segítséget bekapcsoltam, így már lehet élvezhetően játszani, de még mindig nehezebb egy fokkal az előző nfs-ektől, vagy akár a gridtől
eleinte szokni kell, utána már ki lehet kapcsolni pár dolgot (pl. a fékezés-rásegítés kifejezetten idegesítő), de szvsz kipörgésgátló nélkül teljesen esélytelen, mert rögtön keresztbe áll a kocsidriftről annyit, hogy az a pontszám, ami kell a győzelemhez, simán teljesíthető, még több is, de miután megkaptam a csillagokat/pénzt a driftes versenyért, akkor lássam legközelebb, amikor a hátam közepét...
(mondjuk én az összes eddigi nfs-ben is utáltam a driftet) -
dudika10
veterán
válasz
Jelentem billel játszom mindenféle segítség nélkül.
Hát mit is mondjak, igen idegtépő. Főleg a tömegversenyek. Az 5. próbálkozás után átmegyek elmebetegbe és roncsderbit játszom.Drift?! Lehetetlen.
szerk: billentyűzettel ki milyen időt ment és milyen autóval nordschleifen?
-
Free04
tag
válasz
Én billel próbáltam a driftet kb 4x, de az első kanyarnál kipördültem állandóan, onnantól kezdve meg csak kínszenvedés volt az egész. Rá is hagytam.Majd ha lesz kormány hozzá,akkor megint ránézek.
-
Mariann294
őstag
válasz
Én is billről nyomom és teljesen jó.Szerintem a kormányrásegitést kapcsold alacsonyra és akkor már telejesen jól kezelhető lesz.
Amúgy ITT tartok.
Az a lambo a háttérben eszméletlen jól megy!Tapad mint állat és mindenkit aláz,és eddig ennek van a legjobb hangja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest