Legfrissebb anyagok
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
PROHARDVER! témák
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Hát én meg a Colin Mcrea Rally 2-őt toltam sima playstation-on
igaz ott az X volt a gáz és a négyzet a fék, de az L2 és R2 gombok nem ilyen kallantyúk mint az xbox joyon, amúgy én sokkal jobban kedvelem a ps joy kialakítását, mondjuk lényegében az xbox joy full koppintása a ps-nek csak az analóg más helyen van meg a 4 alap gombnak más az elnevezése.
Meg mint már írtam a logitech chillstream xboxos változata van csak pc-re, a ps3-as az csak ps3-as azért olcsóbb 3000-el, bár nem értem ez mit számít, költségesebb lenne az hogy usb-s a bemenete?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged