Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacus

őstag

válasz dellfanboy #155296 üzenetére

nekem a pálya v. cross motorozás (mondom nekem), nem motorozás, illetve ezen motoroknak nem is ismerem a bejáratását. Utcai motoroknál, hacsak nem valami hasalós kényelmetlen motorról van szó, aminél a tulajok 80 km után picsogva szállnak le, hogy sok, mert ennyit nem szoktak menni egy nap, simán teljesíthető 2 nap alatt, feltéve, hogy lelkes valaki. Nekem több ismerősöm is van, akik már átvételkor leegyeztették, hogy mikorra vihetik az 1000-es szervízre.

4 éve vettük nejem autóját, ott is 1000.es első szerviz (Vitara), azonnal kértem az időpontot, 3 - 4 nap múlva volt a legkorábbi, de már túl is futottuk az 1000-t ennyi idő alatt.

Nekem egy Mátra (kis)kör több mint 300 km, ha nincs Heves vármegyei matricám, de a Pest vármegyét még pályázom... (21,23, 25, 24-es út), többször motoroztunk ennél bővebbet. Nekem 2 nap egész biztosan elég lenne a bejáratáshoz, de legyen igazad bővítsük 4 napra. Azt el sem tudom képzelni, hogy nekem - megfelelő idő esetén - ennél több idő kelljen 1000 km-hez. (ezeknél a Mátra kis köröknél még egy 3 óra fürdőzés is bele szokott férni ugyanis. Bükkszék, Egerszalók, Bogács, Demjén jó helyek)

Új hozzászólás Aktív témák