Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
nekem a pálya v. cross motorozás (mondom nekem), nem motorozás, illetve ezen motoroknak nem is ismerem a bejáratását. Utcai motoroknál, hacsak nem valami hasalós kényelmetlen motorról van szó, aminél a tulajok 80 km után picsogva szállnak le, hogy sok, mert ennyit nem szoktak menni egy nap, simán teljesíthető 2 nap alatt, feltéve, hogy lelkes valaki. Nekem több ismerősöm is van, akik már átvételkor leegyeztették, hogy mikorra vihetik az 1000-es szervízre.
4 éve vettük nejem autóját, ott is 1000.es első szerviz (Vitara), azonnal kértem az időpontot, 3 - 4 nap múlva volt a legkorábbi, de már túl is futottuk az 1000-t ennyi idő alatt.
Nekem egy Mátra (kis)kör több mint 300 km, ha nincs Heves vármegyei matricám, de a Pest vármegyét még pályázom... (21,23, 25, 24-es út), többször motoroztunk ennél bővebbet. Nekem 2 nap egész biztosan elég lenne a bejáratáshoz, de legyen igazad bővítsük 4 napra. Azt el sem tudom képzelni, hogy nekem - megfelelő idő esetén - ennél több idő kelljen 1000 km-hez. (ezeknél a Mátra kis köröknél még egy 3 óra fürdőzés is bele szokott férni ugyanis. Bükkszék, Egerszalók, Bogács, Demjén jó helyek)
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest