Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD FX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Volt már párszor szó róla, hogy Dodor és én nem vagyunk néhány dologban egy véleményen (néhányban meg igen, lásd az egykerekezős videóját is belinkeltem), de szinte biztos, hogy soha senkinek nem fogom ajánlani a képzéseit, ahol közúton oktat, ráadásul annyi pénzért, mintha kibérelné Kakucsot. A tavalyi malőrje is, ahol összetörte magát, az sem úgy volt, ahogy a videóiban mondja, nekem van szerencsém(?) ismerni a másik motoros történetét is. De még Ő maga is bevallotta, hogy nekiálltak versenyezni, és ez az én szememben már elég gáz, a videói alatti állandó felháborodásáról és sértődéséről már nem is beszélve. Ettől még lehet zseniális oktató (nem hiszem), és felőlem bárki ajánlhatja, de én nem fogom.
Azt nem mondom, hogy nem fogok egyszer elmenni egy oktatására, mert olyan hülye vagyok, hogy úgy szeretek véleményt alkotni, hogy azt magam is megtapasztaltam, de eddig még nem vitt rá a lélek, de szerencsére van elég más oktató, akihez mehetek.
Hát kb. így kell nem félre érteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Motoros topic
- Diablo IV
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest