Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
Jakab66[hun]
üzenetére
Csak a kedvedért nyitottam meg a többi képet.

Ahogy megláttam a műszerfal körüli fehér színt, én már azonnal dobtam volna. Bár gyakorlatilag az azon 1 kép alapján leszűrt véleményem a többi fotó csak igazolta.
Lehet nekem vannak egyedi és túlon túl magas igényeim, de az ilyen agyonfújt, agyonmatricázott, barkácsmotorokat én élből számításba sem venném. Nyilván csúszás miatt kapott új fényt. Az akksi takaró műanyagja is félbe van törve az ülés alatt, nem is értem miért.
Meg ez a mindentfújjunkakkomále elv kb arra emlékeztet, mint amikor falun úgy fújnak lemezfelnit, h a gumit nem szerelik le, de még csak le sem maszkolják... látszik h minden műanyag ótvarul kifakulva körülötte, elhanyagolva, de az iszonyú fontos volt, h az egyébként nyers, műszerfal körüli műanyagot is fehérben lássa. Hozzáteszem arról pár év és lejön a festék. Nyers, gyárilag "zsíros" műanyagot bármivel csiszol, alapoz az ember, a fújt festéket soha nem fogja tartósan megtartani.
Noh meg oké, h a blokkját nehéz kinyírni, de ez a gyártás elei példány, 2003-ból. 16 éves.. azért 4k euro (1,3M) szerintem pofátlanul magas ár érte.
Gyári motort keress! Gyári színben, gyári állapotban. Olyat, mint az ezüst volt, csak ABS-szel.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Gamer Egér RGB!!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest