Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• runner 125

nagyúr

válasz Jakab66[hun] #108081 üzenetére

Csak a kedvedért nyitottam meg a többi képet. :D
    Ahogy megláttam a műszerfal körüli fehér színt, én már azonnal dobtam volna. Bár gyakorlatilag az azon 1 kép alapján leszűrt véleményem a többi fotó csak igazolta.
    Lehet nekem vannak egyedi és túlon túl magas igényeim, de az ilyen agyonfújt, agyonmatricázott, barkácsmotorokat én élből számításba sem venném. Nyilván csúszás miatt kapott új fényt. Az akksi takaró műanyagja is félbe van törve az ülés alatt, nem is értem miért.

Meg ez a mindentfújjunkakkomále elv kb arra emlékeztet, mint amikor falun úgy fújnak lemezfelnit, h a gumit nem szerelik le, de még csak le sem maszkolják... látszik h minden műanyag ótvarul kifakulva körülötte, elhanyagolva, de az iszonyú fontos volt, h az egyébként nyers, műszerfal körüli műanyagot is fehérben lássa. Hozzáteszem arról pár év és lejön a festék. Nyers, gyárilag "zsíros" műanyagot bármivel csiszol, alapoz az ember, a fújt festéket soha nem fogja tartósan megtartani.

Noh meg oké, h a blokkját nehéz kinyírni, de ez a gyártás elei példány, 2003-ból. 16 éves.. azért 4k euro (1,3M) szerintem pofátlanul magas ár érte.

Gyári motort keress! Gyári színben, gyári állapotban. Olyat, mint az ezüst volt, csak ABS-szel.

Új hozzászólás Aktív témák