- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rxmiss
aktív tag
válasz
Crabface #64680 üzenetére
a maglev nyert, toronymagasan
siman megtaplalva oket egy venticsatlakozorol max fordulaton a delta volt messze a legkellemesebb hangu es legcsendesebb.
kiszedtem a yate loon-t, levagtam ma madzagjat (mert a delta csatlakozok nelkul es nagyon rovid kivezetesekkel erkezett), raforrasztottam a y.l. drotjat a deltara, kapott szepen zsugorcsovet, visszavezettem ugyanott, ahol az eredeti ment. a venticsavarokat is le kellett cserelnem, a delta a szokasos onmetszo venticsavarral ment fel, mint amiket pl a 12cm-es hazventikhez is hasznalunk.
csend van! hatalmas kulonbseg h a ryzen 3950x+nv4060lp kombo igy mar szinte hangtalan uresjaratban, mig eddig a 8345L tapventije folyton zajongott, egy eleg kellemetlen hangszinnel. most boldogsag vanszoval ha valaki hangosnak talalja az enhance enp-8345l tapot, a gyogyir a delta AUB0412VD-00.
innen volt az otlet:[caselabs]
-
mpierre
veterán
válasz
TurboK0 #64895 üzenetére
Itx. Ez asztalon lesz, mint a pink gépecske, nem az asztal alatt. Árdzsibí nem lesz, így megnézem, hogy mutat a Bequiet sfx power 3-mal az Ophion 7l.
De már kialakult a dizájn, már csak be kell szerezgetni szép lassan.
Amúgy HA-ról én is pukkantottam már corsair sfx 450-et. Eddig vagy 2-3-at. Sőt a htpc-be is HA-s táp lakik.
-
TurboK0
tag
válasz
mpierre #64863 üzenetére
Nem tudom hogy mostanság hogyan van de aprón régebben szinten minden héten volt 30-40e körül vagy seasonic gold vagy corsair gold/platinum sfx táp. Ha épp nem volt akkor max 1 hét alatt felkerült egy új. Mondjuk legutóbb kb fél éve néztem, azóta már próbáltam seasonic goldot és corsair platinumot is (az utóbbi csak kb. 1%-al volt hatékonyabb, viszont bónusz hogy SFX volt és nem SFX-L, illetve fűzött drótokkal jött ami hihetetlen nagy segítség egy sff házban).
persze ezek mind feketék, de én úgy vagyok vele hogy marhára nem számít, asztal alatt hogy milyen színű a dobozon belül a táp.
emlékeim szerint viszont elég sokáig volt hirdetve egy hófehér Lian Li is. -
HookR
addikt
Bár az angol hivatalos oldalon csak az SGFX650-W / SGFX850-W van listázva, a kínain ott a többi is:
Gold:
- ThermalRight TGFX550-W - [link]
- ThermalRight TGFX650-W - [link]
- ThermalRight TGFX750-W - [link]
- ThermalRight TGFX850-W - [link]Platinum:
- ThermalRight TPFX650-W - [link]
- ThermalRight TPFX750-W - [link]
- ThermalRight TPFX850-W - [link] -
Pista0001
addikt
Ja, nekem nem szempont a fehérség, magát a típust egyáltalán nem ismertem.
Egy angol webshopban találtam, úgy tűnik, kb 120€ szallítva a 650-es (a fehér, azt dobta ki a kereső) Franciaországba. Rendes gyártótól az ekkorák már szinte ritkák, ha van is, k.va drága, 150€+... Tavaly (vagy tavalyelőtt?) vettem akciósan SF450-et, sajnos csak 1-et. Nem gondoltam, hogy az lesz, ami lett...
-
HookR
addikt
válasz
Pista0001 #64889 üzenetére
Ez a fehér SFX táp trend...
- Segotep GM650W SFX 80 Plus Gold - extremepc.co.nz
- Metalfish SFX-600W - nztech.co.nz...olyasmi lehet, mint egyes környékeken a teniszpálya. - [kép]
Ha nincs, nem hogy a szomszédok nem vesznek komolyan, de még a kóbor kutyák is lepössentenek. -
-
Pista0001
addikt
válasz
vtommy #64885 üzenetére
A full réz változatokkal amúgy az a bajom, hogy elég drágák, annyi plusszt árban nekem nem érnek, amit esetlegesen hoznak teljesítményben.
Nekem nagyobb előny, ha az egyéb komponenseket is lehet hűteni kicsit, ebből a szempontból lehet jobb az AXP100. A gyári leírás szerint olyan a ventirögzítés, hogy 120as (tehát akár 120-as rögítési pontú 140-es is?) venti is szerelhető rá, ami a mini-ITX lap elég nagy részét lefedi már, kapna huzatot az m.2 és a memória is. Nem utolsó sorban pedig jó eséllyel beférne a Chieftec IX-be MK-35DV-vel (gyári magasabb fedél).
Most AXP90-X36 van az 5600G-n IX-03-ban, ennél az 22 mm-rel magasabb, ez 15 mm vastag 120-as ventivel 23 mm-re módosulna. Az X36 és a normál fedél között van most kb 5 mm, az MK-35DV 22 mm-rel magasabb, tehát maradna az AXP100-zal még 4 mm, ami bőven jó. Még a végén szereznem kell még eg MK-35DV-t...
Na jó, rágugliztam az AXP100-ra... Európában nincs, aliról 110 usd a réz, simát nem találtam... Mégse kell MK-35DV-t keresnem... Egyelőre...
-
válasz
Pista0001 #64883 üzenetére
Köszi a helyesbítést, összemostam a kettő nevét.
AXP100-ak mióta vannak? Nem rémlenek régebbről. Abból is van full réz.
Nézegettem én is őket, nekem nagyon tetszik az AXP100 full copper, kicsit hajaz a black ridge-re, de több helyen is olvastam, hogy nem igazán hoz többet, mint egy X53 pl, mivel jelentősen keskenyebbek a lamellák.
Illetve, egy helyen még azt is kiemelték, hogy a hűtőmag (talán így nevezik), ami felfekszik az IHS-re kisebb, nem a téglalap alakú, mint pl az X53/47 kombón, így más a hőfelvétel is.
Source-t sajna nem tudok, többnyire az SFF subredditen érdemes rákeresni ezekre a hűtőkre és van egy csomó tapasztalat/teszt. -
Francia91
veterán
-
flashpointer
őstag
válasz
vtommy #64877 üzenetére
Nemtudom, en a nemet piacrol vasarolok, aquatuning, alphacool, aquacomputer, amazon, mindfacory, ezek valamelyikeben mindig van az amit pont kineztem, csak azert halad lassan mert hiaba megvan hozza minden nincs tul sok idom ra. Egyelore egy 360-as kulso radi lesz hozza aztan majd meglatjuk hogy milyen hangja van vele.
#64881 viperabácsi
gigabyte 4090 egy alphacool blokkal, sajnos akkora az egesz egyseg igy is hogy ennel kisebb hazba bele sem fer (160mm magassaga kb kizarja 95%ban a hagyomanyos elrendezesu hazakat..)ugyhogy vicc hogy vizhutessel nem fer el kisebb terfogatba mint ez a 15 liter... az FE verzio, na az kiraly ebbol a szempontbol, viszont sose cserelnem le a mostanit mert evek ota az egyetlem kartyam ami _egyaltalan_ nem Coil whineol ugyhogy vagy a 7000es szeriaig szamolok vele
-
viperabácsi
addikt
válasz
flashpointer #64876 üzenetére
Hi !
Milyen VGA megy bele ? -
HookR
addikt
válasz
mpierre #64863 üzenetére
Hogy milyen áron vannak nem tudom, de ezeket lesd meg:
- Asus ROG Loki SFX-L 850W Platinum White Edition - [link]
- Cooler Master V SFX széria (750/850/1100/1300W) - [link]
- FSP Dagger Pro ATX3.0 (PCIe5.0) 850W White - [link]
- Lian Li SP750 / SP850
- Gamemax GS-650G WH / GS-750G WH / GS-850G WH -
zolika15
tag
válasz
vtommy #64875 üzenetére
Amazon.de-ről nagyon egyszerű x47 full coppert venni 3-4 nap alatt itt is van, nekem is az van formd-ben jelenleg, volt black ridge is előtte, de valóban nincs nagy változás. Black Ridge nagyon jól működik 120x15 ventivel viszont nekem zajossá válik 1200rpm felett és ebben az esetben sokkal kisebb a mozgástered kártyaméretben is.
-
válasz
flashpointer #64876 üzenetére
Mennyi idő, mire egy ilyen ITX custom loophoz minden apróságot, fittinget stb összevadászol a magyar piacról?
Bármikor megcsapott a szél, hogy ilyen projektbe kellene kezdeni, azonnal eltántorodtam a beszerezhetetlen cuccoktól. A levegős setuphoz is alig tudom mindig megvenni az általam kiszemelt dolgokat. -
flashpointer
őstag
Kozben epulget tovabb, elozo projekthez kepest annyi hely van benne hogy mar pazarlas (de cserebe nagyon kellemes szerelgetni is) VGA meg 5mm hosszabb is lehetett volna
-
Ha már szó volt az AXP90-X47-ről, éppen most rendeltem egy full copper verziót az e-kikötőből. Először le fogom tesztelni a 10600k-val, hogyan teljesít a black ridge helyett. Több forumon azt írták, hogy jobb, ezt nagyon nehezen akarom elhinni, tekintve, hogy a black ridge felülete jelentősen nagyobb. (Erről rakok majd tesztet, ha érdekel valakit.)
Az egész EU-ban 2db volt egy francia eladónál. Ez is hiánycikk? Érdekes, mert X57 sok boltnál van itthon is..
#64859sb - X57-et itthon is tudsz venni, az X47 minimálisan alacsonyabb profilú. A külföldi ITX topikokban most ez az aircool szent grál, a formD subredditen pl kizárólag ezzel hűtik a 7800X3D és 9800X3D-ket, ha levegős konfigról van szó.
Szerintem bőven jó vagy egy X57-el is, nekem viszont feltétlenül X47 kellett, mert a FormD-ba 3 slotos VGA-val csak az tuszkolható be.
-
-
HUN_Sector
őstag
válasz
mpierre #64863 üzenetére
Én 2 éve nem találtam, így elengedtem a dolgot. Azaz lett volna egy prémium kategóriás 50 körül, de a felhasználói tesztek alapján a ventilátora helikopter.
Tényleg a legegyszerűbb, ha veszel egy fehér matt aeroszol sprayt, leszeded a burkolatot (ugrik a gari!) és a fémet lefújod pár rétegben. A fólia lehet megpúposodna a hőhatástól, meg a venti kivágásnál nem lenne szép.
-
sb
veterán
válasz
HUN_Sector #64862 üzenetére
-
mpierre
veterán
Tényleg se égen, se földön nem kapni értelmes áron fehér - vagy ez olyan nagy elvárás
- SFX tápot? A végén fóliázok egy feketét, fehérre, vagy szürkére.
-
sb
veterán
Amazonon szembe jött APX90-X53 full réz hűtő. Bár most elvagyok a kisebb gépben egy (nagyobb cpu-ra méretezett) rézmagos gyári hűtővel, a nagyobb gépben meg kimaxolt torony van, lehet, hogy később kéne valami hasonló, jobb low profile megoldás.
Van más ami jobb, ajánlottabb ilyesmi méretben és árban?
Visszanézve láttam, hogy többeknél is megfordult valamelyik változat, gondolom akkor a jobbak között van. -
TurboK0
tag
Nézz rá az odroid h4 sorozatra. 4 vinyót bír és jobb a proci mint az n100. Annyi bibije van hogy nincs hozzá rendes ház, csak ilyen lapra szerelt akármi, viszont lehet hozzá kapni ITX toldót amivel elméletben már sokkal kompatibilisebb lehet. Egyedül arra kell figyelni hogy a mellékelt HDD kábelek rövidek. Max 4 vinyót kezel, van rajta gyárilag 2x 2.5GbE (Intel!), eMMC, és egy m.2 slot (amire lehet tenni 4x1GbE toldót).
-
sasNAXO
aktív tag
Én a nemre szavazok.
Összes ITX előtti háznál amivel dolgom volt, úgy kellett becsavarni a távtartókat alaplapfüggően, és rémlik mintha egyszer nem lett volna egy helyen lyuk az alaplapon.
Tovább bonyolítja a kérdésedet, hogy mATX-re kérdeztél, és ha mondjuk megnézed pl. az asrock mATX lapjait (javaslom minden második képet nagyban nézni): H310M-HDV, H410M-HDV, H610M-HDV, H610M-AC...akkor azt fogod látni, hogy nagyon nem egységes az mATX szabvány (bár utóbbi 1-2 évben mintha nagyon rámentek volna a gyártók arra, hogy a maximum méretet kihasználják).Szerk.: Ja igen és ali-n lehet kapni műanyag talpas távtartót, nekem van onnan.
-
Pista0001
addikt
Annó volt olyan, hogy ahol lyuk volt az alaplapon, ott nem volt hely a házon, és fordítva is...
Amúgy mostanában nem szereltem mATX-et házba. Brand MT és SFF gépem van, amiknek szabványos(nak tűnő) kialakításuk van, de nem szedtem szét egyiket sem. DIY mATX házból bontottam alaplapot, de nem figyeltem ilyen részletekre, a ház ment a kukába, az alaplap a polcra, amúgy kb 15 éve volt dolgom a mérettel.
-
Hanok
senior tag
válasz
Crabface #64842 üzenetére
Jól néz ki, amúgy ezzel a TR hűtővel ha lenne egy hosszabb VGA akkor beleférne? Vagy ütközne a radival?
#64843AxBattler:
Ha van 3D nyomtatási lehetőség még lehet kulturáltabbá tenni a dolgokat...Mondjuk nekem gyanús hogy az alsó képen hogy fér be egy 25 vastag venti...amikor ezt csináltam pont azt számolgattam hogy sehogy sem tudnék oda berakni egy ilyet..De úgy látszik hogy vannak még csodák...vagy az a táp valahogy el van mókolva a gyári átalakítóhoz képest. -
sasNAXO
aktív tag
Asszem a feketék az atx szabvány lyukak:
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fd/ATX_ITX_AT_Motherboard_Compatible_Dimensions.svg
Elmúlt 4-5 évben nem volt (m)ATX a kezemben, úgyhogy nem tudok pontosan válaszolni. -
Crabface
senior tag
Sikerult osszerakni a konfigot. Rettenetesen ki volt minden centizve (lap, vga, hutorol ne is beszeljuk... mar feszultek a haz hossztartoi amikor bezsufolodott minden ), de a vegeredmeny meggyozo.
-
Pista0001
addikt
Volt régen távtartóból talpas változat, biztos manapság is lehet szerezni. 2-3 darabom van eltéve, akár ilyenhez is jó lehet.
A mATX méret minden, csak nem szabványos. A 3 bővítőhelyes kártyák szélessége sem egységes, a 2 slotosoké is széles tartományban mozog, a mélységükről ne is beszéljünk... A furatokból is talán csak az a 4 volt fix, ami a mini-ITX-en is van, a többi össze-vissza volt sokszor, szóval ezek a talpas távtartók többször is kellettek már, ha az alaplap és a ház gyártója nem ugyanúgy gondolta.
-
sb
veterán
válasz
HUN_Sector #64825 üzenetére
Valószínű... remélem legalábbis, hogy nem a cpu/imc ennyire gyenge.
Alapból mióta bekerült a memvezérlő a prociba nem igazán függött a laptól a ramfreki, vagy legalábbis nem ennyire. Van 10k-s A320-am is amiben ugyanúgy megy szépen a 3200-4000-es sáv DDR4-el. (És a poén az, hogy amilyen tiltásokkal kijött anno az A320, jó pár le is került róla).
De nyilván azért továbbra is a lapon keresztül van összedrótozva a cpu és a ram, szóval nem független tőle teljesen.Hamarosan kiderül.
@AiRLAC
Nálam is így ment 10 éve többféle gép is. Nem volt velük gond. A távtartó azért nem árt, meg nyilván így sem esek neki csatikat erőből, ellentartás nélkül benyomkodni a lapba, de az szerencsére nincs is sokszor. Lehet rá figyelni. -
válasz
Crabface #64832 üzenetére
Hát ez szemre nem egy Asrock N100M hátulja (N100-nak nincs ilyen aláfogatása az tuti
), meg a weboldalán sem látszik ilyesmi de lehet hogy tévedek.
Szerk: ja értem hogy a tiéd ilyen, rendben, az a fenti az nem
Kemény az alsó borítás, noice! -
Ha fizikailag belefér (és a burkolatot is rá lehet tenni ezután
) akkor az alá a két luk alá lehet tenni két alaplapi távtartót (a régi klasszikus műanyag vagy két réz anya-anya, esetleg fűrész és anya-apa változat is jó. Ügyesebbek fúrhatnak lyukat és menetet is bele ;) ).
-
sb
veterán
válasz
HUN_Sector #64822 üzenetére
2x16 Viper Venom 7000 (nem 7200, rosszul írtam) és 2x24 Viper Elite 6000 van itthon.
Itt más gondok vannak, 6000-en 5-ből 4x bios resetig jutottam, fekete képernyő, se kép, se hang bekapcsolásra. Állítgatva sikerült belőni a 6000-et, de szerintem ez sem lenne atomstabil ha végigtesztelném (játék ugye nincs is nálam).
Asszem még 5600-on is volt hasonló necces indulás előtte. Ezt vastagon tudnia kell mindkét ramnak, CPU-n nem volt OC, igazából az IMC-n sem, gear2-ben is kipróbáltam. Feszeket megküldve is.
Ez nem instabilitás, itt vmi kompatibilitási gond van még szvsz.Két gép van/lesz. A kis szerverben tök mindegy mi lesz, lehet oda marad is az A620. A normál gépben meg csak kíváncsiság az egész. Ha csak simán nem bírna többet akkor hagynám, max addig nézem ameddig időm engedi. De így azért izgat mert valami más nem klappol. Lapcsere meg amúgy is lesz, mert így volt tervben... csak az A620 anno gyorsabban megvolt mint a B650.
Kb. ez volt a netes tesztekben is, felette alig gyorsul már, gpu terén is. Minden másnak meg jobb egy gear1 6200-6400 alacsony időzítéssel. -
HUN_Sector
őstag
-
sasNAXO
aktív tag
Nem kimondottan ITX, de azt írtad proxmox/linux, ha lehet akkor intel legyen az integrált hálókártya, nekem volt amikor fejfájást okozott a realtek.
#64805 AiRLAC:
Én jelenleg Ryzen 1600 AF (~2600) proci mellett szívok 3200MHz-en, van egy tartalék szerverbe szánt DDR4 ami gyárilag is tud 3200-at, na az megy vele, de Corsair 2x8 és Crucial 2x8 sem megy XMP 3200-on a proci mellett.Amúgy régen a Ryzen 2700 procim szintén nem bírta stabilan a 3000MHz-et, bár én 2x16GB rammal használtam volna anno, 2x8GB ramokkal egyáltalán nem volt probléma amikor később teszteltem más miatt...
-
kutga
félisten
Elrontottam a linkeket. Erről mi a vélemény?
ASROCK N100M
8GB 3200MHz DDR4 RAM G.Skill Aegis CL16
Samsung 850 EVO 120GB SATA3 2,5" az oprendszernek (már megvan)
4 TB Western Digital Purple HDD 3,5" SATA3 az adatoknak (már megvan)
KOLINK SateliteTápegység kell még bele, ha jól sejtem, illetve ebbe úgy látom teljes magas bővítő kártya passzol, a lan kártyából is kell másik.
-
kutga
félisten
válasz
viperabácsi #64810 üzenetére
Van ennek a lapnak viszont egy testvére, 'rendes' 24 pines ATX tápcsatlakozóval. Ehhez nyilván kell majd táp, viszont úgy látom éppen belefér egy olcsó Kolink Satellite házba mondjuk.
ASROCK N100M
22.6 cm x 17.8 cmSATELLITE
Up to 22.6cm x 18cm -
sb
veterán
válasz
AiRLAC #64805 üzenetére
Én a Ryzen 1-et a tapasztalatok alapján kihagytam emiatt, de a 2xxx-től nekem kellemes meglepetés volt. Bármilyen random noname/oem ramot tettem mellé, szinte mindig ment a tuning. 2600X/2700-on még talán ilyen 2400@3000 körüli beállítások voltak, utána pedig APU-ra váltottam (4650G, 5600G) és onnantól meg 4000-es ramfreki alatt nem jártam soha.
4200-4400 ment 1:1-ben.
szerk: Ezzel szemben most AM5-ön lóf** van. Expo 6000 bekapcs és el se indul a gép. Manuálisan állítgattam ezt-azt, így most megy kb. de mondjuk van másik kit is amivel ugyanez a műsor és az 7200-as ram.
Időm nem volt rá, meg egyelőre A620-on vagyok, de itt áll a fiókban a B650 is 1 hónapja, majd lassan bekerül és meglátom azzal jobb-e a helyzet. (cpu, imc ügyben nincs sok köze hozzá, de azért mégiscsak számít a lap is).
-
kutga
félisten
Kicsit utánanéztem. Ebben a videóban 5.15-től arról beszél, hogy a 4 pines sata power connector csak 2A-t tud szolgáltatni, ami nem biztos, hogy elég lesz a két meghajtónak. Tehát ha jól értem vagy 1 hdd és m2, vagy csak sata ssd konfiguráció működhet. Nyugodtan javítsatok ki, ha tévedek.
-
kutga
félisten
-
Szia,
Ennél az alaplapnál én is kíváncsi lennék, hogy a merevlemez tápellátását mennyire tudja stabilan tartani, egyáltalán képes-e azt elindítani, mivel onnan kap áramot. Az alaplap tartozékai között van egy 2 ágú SATA tápkábel, amit közvetlenül az alaplapra kell csatlakoztatni. -
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Szeretnék összerakni egy kis média szervert otthonra, Linux/Proxmox alapokon, lehetőleg passzív hűtésű cpu-val, minél kisebb, minél halkabb házban.
Tárhely már megvan, kellene hozzá alaplap, memória, ház és táp. Úgy látom, integrált cpu-s lapokból nincs túl nagy választék, így ez lenne az elképzelés:
ASRock N100DC-ITX
8GB 3200MHz DDR4 RAM G.Skill Aegis CL16
Samsung 850 EVO 120GB SATA3 2,5" az oprendszernek (már megvan)
4 TB Western Digital Purple HDD 3,5" SATA3 az adatoknak (már megvan)
Intel Pro/1000 kétportos gigabit ethernet PCIe kártyaAmiben segítséget szeretnék kérni, hogy milyen házba lenne érdemes ezt bepakolni, illetve milyen és mekkora külső tápegység kellene ehhez a konfighoz? Van itthon 65 és 80 wattos külső tápom is, a csatlakozó átmérőben viszont nem vagyok biztos.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
tlac
nagyúr
válasz
Patice #64797 üzenetére
RAM és a VGA párosa nem kompatibilis….
Minden jól ment, amíg nem indítottam el bármilyen játékot, aztán random kidobált a játékokból. Volt, hogy csak kidobott, volt fagyás, néha BSOD.És egy reddites hsz.-ben lett meg a tipp, hogy próbáljam ki másik RAM-mal.
ram és vga kompatibilitás, huh?
a leírásból annyi jön le, hogy a ramod nem ment stabilan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest