- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laychi
veterán
válasz
hoffman_ #62796 üzenetére
Ez full atx ház.
#62795Crabface
Ez lehet egy klónja: [Intertech IM-1] Kicsit hosszabb már, 391mm
Még ezt nézegettem egyébként, csak ez zárt plexis oldalt és felül.
[Itek QBO 8 EVO] -
HUN_Sector
őstag
Na, a Minineo S300-ra (8 liter) ráeresztettem egy fhd shootert max felbontáson (metro exodus), ha már jó 30 fok van alaphangon a szobában.
A 65 wattos 11700f fogyasztása felment 125 wattra. (tehát közel kétszeres)
Ez 90 fokos cpu peaket okozott, egyébként 80 fok körül áll be a hőmérséklet. Zakatolt szegény noctua venti. Thermalright axp-47-full + noctua slim 92mm-es venti + gallium
A 4060 peak 85 c fok volt a gpu-nak. Egyébként hűvös levegőt tolt ki. 125,45 watt-ot szívott le. Itt már power-temperature és voltage limitbe ütközött.
A gigabyte z590 vision d itx lapban a két m2 ssd 55C és 69C fok csúcsértéket mutatott
Ezek fényében nem hiszem hogy ebben a házban lehet tovább csökkenteni a hőfokokat, szóval értékelés: a 4060 gigabyte csendes, kiváló hűtésű és halk kártya.
A thermalright réz hűtője low profile zárt mesh gépben erőlködik a hűtéssel, de ekkora méretben még megy neki.Ennek ellenére a Jonsbo T6 izgat, hogy 120-as vízhűtéssel hogy szerepelne az üvegpanel mögött. Közben még egy APU chopin projektet is gyűjtögetek össze.
A körülményekhez képst jó. De még jobbat akarok. És ez bosszant
-
sff-cucc
csendes tag
válasz
Crabface #62765 üzenetére
Tenyleg, vajon lenne hely egy flex-atx tapnak a front-venti es az alaplap kozott leteve? Vagy fent a HDD foglalatnal. Ha igen, akkor hatalmas hely szabadulna fel az sfx-tap helyen orias hutoknek.
A regi tap foglalat helyen keresztul szivhatna be a levegot es fujna a front-venti iranyaba ami kifele lapatolna a tap es a videokartya hojevel egyutt. -
hoffman_
nagyúr
válasz
laychi #62790 üzenetére
a legkisebb ház, saját tapasztalat alapján legalábbis, mATX laphoz a Metallic Gear Neo volt sokáig, ebből a v2 kiadás is phaseout, de még talán el lehet érni. az említett Sama, ahogy látom, trónfosztotta mostanában.
-
Pista0001
addikt
válasz
laychi #62793 üzenetére
Aham. Hát, attól van bőven kisebb.
Továbbra is tartom, hogy nem ismerem annyira a piacot, egy másik Jonsbo a D31 jut eszembe. Modern, szép ház, sok opcióval (rácsos, rács nélküli, extra kijelzős, üveges, stb). Esélyes, hogy nem a legkisebb, viszont nekem kompromisszum mentesnek tűnik.
-
laychi
veterán
válasz
Pista0001 #62791 üzenetére
Carbide SPEC-06 RGB Tempered Glass Case — Black (corsair.com)
Korábban egy FULL ATX alaplap volt.
ASUS z390 Prime A és 8700K, ezek cserélve lettek tavaly.
És mivel az ASrock B760M PG Riptide lapban van külső órajel generátor és nonk procit is lehet OC-zni ezáltal, ezért esett rá a választás. Allcore 5100MHz-en ketyeg benne a gyárilag allcore 4GHz-es proci.
Csak most jutottam el oda, hogy downsizingra adjam a fejem -
flashpointer
őstag
válasz
laychi #62788 üzenetére
legfokepp a tap es vga miatt kerdeztem, ez egy fullsize matx konfig, tap miatt nem erdemes a legkisebbre loni kiveve ha lecserelned valami sfx-re, ekkora vga huto sem nagyon fog beferni sehova ahol a meret a prio ugyhogy valaminek mennie kell amugy csak az ilyen asus ap201 meg hasonlok (pl jonsbo d30) johetnek szoba
-
laychi
veterán
válasz
Pista0001 #62789 üzenetére
c6-nál korlátozott a cpu hűtő mérete, illetve a meglévő alkatrészekből szeretném kisebbre átépíteni a rendszert.
Tehát csak házat szeretnék cserélni.
Opciónak ott van az említett Jonsbo z20, csak nézem ezt a DeepCoolt.
Kicsit kisebb lenne, ha beleférne és olcsóbb is.
Ezért kérdeztem, hátha van vele tapasztalat, valakinek van e.És, hogy magam idézzem
"Kis méretű házakban ti vagytok toppon, ezért tettem fel itt a kérdést.
Bocsi mégegyszer az OFF-ért"Felteszem a kérdést milyen házat vegyek topikban is, hátha tud valaki segíteni, de itt is fogok figyelni, hátha jön válasz.
-
Pista0001
addikt
válasz
laychi #62788 üzenetére
Az alaplap miatt volt kérdés (ha az volt, amire gondolsz
). Ez egy "full" mATX alaplap, azaz 24,4×24,4-es. Mini-ITX házból ritka, amibe ekkora is befér, sőt, gyanítom, hogy nincs is ilyen. A 2+ slotos vga-k miatt van több technikailag mini-ITX ház, amibe beférnek csonka mATX lapok (~20 centi mélység, ~22,5 centi szélesség).
Annyira nem ismerem a mATX piacot, Jonsbo C6-ot szoktak itt emlegetni, mint legkisebb mATX ház.
-
laychi
veterán
válasz
flashpointer #62787 üzenetére
Mihez lesz/lenne? -ez lett volna a kérdés?
Ha igen:
Alaplap: Asrock B760M PG Riptide - mATX
CPU: Intel i5 12400F
CPU hűtő: Thermalright Peerless Assassin 120
RAM: 2x16GB Team T-Force DELTA RGB DDR5
VGA: Geforce RTX 3060 Ti FE
Táp: Corsair CX 550m- ATX non modular
SSD: Jelenleg hagyományos SATA SSD van, de nvme-re cserélhető.Kis méretű házakban ti vagytok toppon, ezért tettem fel itt a kérdést.
Bocsi mégegyszer az OFF-ért -
laychi
veterán
Sziasztok.
Kicsit off a kérdésem.
Van valakinek esetleg DeepCool CH160 háza?
ITX ház, de vajon beleférne egy mATX alaplap?
Hasonló méretű(kicsit magasabb és hosszabb ház a Jonsbo z20 mATX-es)Esetleg hasonló méretű házak lennének még, amikben elfér mATX alaplap?
-
TurboK0
tag
Jonsbo C6 is tökéletesen jó lenne ezzel a téglával, csak lehetne 2-3 centivel magasabb/szélesebb/hosszabb és jobban szerelhető. A MM C26/C28 pont a szerelhetőségben van fényévekkel előbbre, csak kár hogy pont nem jó a mérete számomra (30cm hosszú bőven elég lenne, ebben a kategóriában már bőven van jó videókártya is).
-
MPeter87
őstag
Sziasztok,
Sajna valami lett a kis Deskmini 110-emmel. Egyik nap kikapcsoltam, rendben leallt, viszont azota semmit nem csinal a bekapcs gombra. Esetleg valaki meg tudna szanni egy kolcson tappal hozza vagy megnezhetnenk az en tapommal egy masik gepet? Bp 13 es vonzaskorzete elonyben, ha meg egyaltalan akad valakinek ilyen.
-
Hanok
senior tag
-
TurboK0
tag
Jó tudni hogy minőségi cucc.
Sajnos nekem pont nem jó, a C24/C25 ITX, a C26-ba csak 130mm hűtő fér, a C28 meg túl hosszú hogy a polcon elférjen. Pedig szerelhetőségben és hűtésben úgy néz ki hogy pont tökéletes lenne, tápot lehet minden irányba csavarni, és van elég venti slot minden oldalán.Ha a C26 olyan széles lenne mint a C28, akkor tökéletes lenne még az ára ellenére is.
-
Hanok
senior tag
válasz
phulee #62775 üzenetére
C25-ről nehéz max kinai fórumokon vagy a BiliBili-n mert ez kizárólag belpiacra szánt termék és méret. Ugye úgy van hogy a C24 ITX a C26 MATX. De mivel a C25 ugyanaz magasságban mint a C24 ezért kétlem hogy belemenne. Ez a verzió azért készült hogy a 4070-es kártyák egy része beleférjen és ne azon a pár milin múljon. Igen sajnos borsos az ára mire ideér..
-
Hanok
senior tag
válasz
Grave_444 #62773 üzenetére
Igen az úgy nekem is tetszene, van pár MOD itt ott a neten ami hasonlóan felépített. Viszont azért ebben a szélességben azt megoldani hogy a VGA is meg a táp kábelei is kulturáltan elférjenek már egy kicsit nehézkesebb. Nem megoldhatatlan de nem is szép megoldás.
Sajnos hasonlót felépítést csak nagyobb házakban tudtak eddig megcsinálni. Nekem például az sg-15 teljesen bejönne mert ötvözi azt ami itt hiányzik de milyen áron...
Majdnem 20 liter.. Sajnos ahogy haladunk előre az időben annál nehezebb lesz ebben a házban kihűteni az újdonságokat toronyhűtő nélkül..
-
rxmiss
tag
válasz
sasNAXO #62769 üzenetére
ugy
a deepcool ch160-ban is 3 slotos hely van. es bar szerelheto atx tappal is, de ugy limitalja a kartyahosszt. szoval sfx-szel jobb. es mivel hatalmas procihutes is belefer es jol is szellozik, eleg nagy 'energiasurusegu' itx epitheto bele, bar el kell ismernem mar majdnem uatx meret.
-
-
sasNAXO
aktív tag
Köszi! Akkor jól láttam, a mini-fit (molex?, asszem 4.2mm, ez a standard pc) csati helyet micro-fit csati lett (asszem 3.0mm, ilyen van pl. a Gigabyte RTX 3xxx kártyákban belül), macera lesz egyedi kábelezni.
Ráadásul nincs már kis teljesítményű verzió, szerintem az jó volt, hogy volt.
Mondjuk hogy 10% terhelésnél 90% hatékony a 750-es, az azért szép dolog... -
Hanok
senior tag
válasz
TurboK0 #62743 üzenetére
Én vettem egy C25-öt nagy nehézségek árán, mert ugye ezt semelyik shopban nem lehet kapni. Csak 0.3 literrel nagyobb mint a C24 cserébe belefér 250mm pluszos VGA.
A terv az volt hogy a 4070-el átköltözöm bele csak aztán anyagi dolgok miatt most nem tudom megtartani.C25 - 249mm x 258mm x 160mm, cpu hűtő max 130mm, vga max 254mm, ITX
Sajnos a szerelésig nem jutottam el de kibontva a dobozból nagyon szép az anyaghasználat igazán minőségi élőben azt adja amit egy ilyen árfekvésű háztól el lehet várni. Amúgy maga a ház még nem is lenne drága szerintem de a mérete miatt a több mint 25k-s szállítás az azért tud fájdalmas lenni.
Meg egy másfél két hónap mire hajóval ideér.
-
sasNAXO
aktív tag
Hoppá mi jött szembe: Corsair SF Series (2024) 1000 Watt Fully Modular 80 PLUS Platinum PCIe 5.1 SFX PSU A corsair honlapján nem találom még.
-
TurboK0
tag
válasz
AxBattler #62749 üzenetére
Én ugyanígy vagyok a Scythe Setsugen 2-vel (RX480-al még jó, Vega56-ra nem volt az). Nagy hibája az ilyen hűtőknek, hogy a VRM és a memória nem kap elégséges hűtést. Meg ha egy modern kártyánál közel rakják a memóriát a GPU-hoz, hogy egy vashoz érintkezzen minden, akkor még csak öntapadós bordák sem férnek el rajta.
Manapság lehet jobb eredményt érsz el ha a gyári bordára felpattintasz egy nagyobb ventit, már ahol a borda felülete elég sima ehhez.
-
Kicsit offos a kérdésem... mi a véleményetek erről a Csifi házról? [link] Viszonylag kicsi és kompakt mATX ház. Ami tetszik benne az az, hogy elfér benne egy toronyhűtő és hosszabb VGA-kat is befogad.
-
phulee
tag
-
válasz
HUN_Sector #62753 üzenetére
Ebből ugye volt mATX verzió is?
-
Vigneau
félisten
válasz
HUN_Sector #62753 üzenetére
Azt várom én is...
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Mivel a Jonsbo C6-ot már csak feketében látom, ismét felmerült a kérdés, hogy ezt a konfigot milyen házikóba tudnám belerakni, ami lehetőleg a legkisebb?
-
Vigneau
félisten
válasz
AxBattler #62749 üzenetére
Elvileg minden legyártatható, csak némi méricskélés és szaki kell hozzá.
-
Mclovin
senior tag
válasz
phulee #62723 üzenetére
így van, nem a Dual-t ajánlottam, hanem arra akartam ráerősíteni, hogy egyventis hűtéssel is élhető lehet egy 4070 simán. Nekem így UV-val 61-62-63C max a temp, hotspot is bőven 80C alatt (SSUPD Mesh). Venti meg néma kb. bios által belőtt min értéken teker (persze CW az van
).
-
TurboK0
tag
Nagyon jól néz ki, sajnos csak azt nem értem hogy miért úgy csinálják hogy minden házban 1 dolgot jobban oldanak meg, 2-t meg rosszabbul. Itt pl. végre akkora a "mesh" kivitelezés hogy minden luk egyszerre csavar tartó is (az áthelyezhető tartóból ítélve legalább), és tettek rá egy szép előlapot, cserébe üveg oldallapos, és fejjel lefelé van elfordítva.
Akkor most arra van kitalálva hogy asztalon jól mutasson, vagy a gépet belül jobban lásd?
A videokártya által lefelé kifújt forró levegő meg visszaáramlik felfelé?De tisztelet nekik hogy kísérleteznek, a Jonsbo és talán a Silverstone az egyetlen akik nem csak mindig ugyanazt az elrendezést adják ki újra és újra.
Más: Mechanic Master gépházat próbált már valaki? Nagyon igényesnek, szerelhetőnek és kompaktnak tűnik mindegyik, rengeteg opcióval és venti/hdd/ssd slottal, atx/sfx-et is kezel állítva, hosszába, megdöntve, és lehet rendelni üveg és/vagy mesh oldallappal is... de csak kínából elérhető, és sajnos baromi drága (+ rengeteg a postadíj).
Van náluk:
C24 - 249mm x 249mm x 160mm, cpu hűtő max 130mm, vga max 245mm, ITX
C26 - 315mm x 160mm x 265mm, cpu hűtő max 130mm, vga max 310mm, mATX
C28 - 342mm x 185mm x 284mm, cpu hűtő max 162mm, vga max 335mm, mATX
C34 - 342mm x 185mm x 342mm, cpu hűtő max 162mm, vga max 335mm, ATXA videót érdemes megnézni, hogy mennyire szerelhető:
https://www.aliexpress.com/item/1005001960478079.htmlIlyet mért nem tudnak kiadni a nagyobb márkák?
-
Jonsbo T6 Black / Silver gyári oldal
Végre a hivatalos oldalakon is megjelent a modell; számomra az újdonság erejével hat, hogy a tápot külön lemezzel választják el a többi hardvertő dual chamber dizájnnal, mint pl. a C3 Plus-ban. Kábeleket el lehet ott rejteni, és SFX táp esetében talán egy 2x 2.5" meghajtó keret is elférhet a ház elejében!A belső elrendezés először nem tetszett, a Chieftec álló ITX házaira hasonlított, nem túl hatékony légáramlással a VGA felől - azonban itt a hátsó 120mm-es ventivel, és a perforált előlappal valszeg ' nem lesz gond a hőfokokkal! Előre ráadásul szerelhetünk egy plusz légkavarót 120-140mm méretben!
A fogantyú a tetején tetszőlegesen áthelyezhető, leszerelhető. VGA-ból maximum 215mm hosszú példányokat fogad, CPU hűtőből pedig max. 160mm magasakat.
Áráról nincs infóm, azonban érdemes megjegyezni, hogy C6 mATX házhoz képest elenyésző a méretkülönbség, nem biztos hogy megéri ITX vonalon :
C6: 202mm(W) * 266mm(D) * 295mm(H)
T6: 185mm(W) * 223mm(D) * 332mm(H) -
Igen, most olvasgatom az EVO-s tapasztalatokat, nem egy jól sikerült hűtés.
#62738 A.Winston
Ja, a régi hűtők nem értek hozzá a vRAM chipekhez, külön borda ragadt rájuk.
Mondjuk ahányféleképpen el lehet helyezni a memóriát a PCB-n, meg is értem, nem tudtak volna univerzális kialakítást tervezni.
1-1 nagyobb full réz süni talán elvinné a GDDR6-os modulokat is... de igazad van, jobb ha a gyártók saját bordáját moddolja az egyszeri júzer.
Noctua venti, Gelid paszta, réz lapok a vRAM-ra, stb. -
A.Winston
tag
válasz
AxBattler #62715 üzenetére
Ezek emlekeim szerint anno csak gpu-t hutottek. VRM, ram ilyen ragaszthato sunokkel operalt, ami valoszinu nem annyira jo mai szinten mar.
Bar vizes vonalon FC blokkokat kifaragjak kismillio custom designra, de azok jellemzoen joval dragabb kartyakra lonek. Custom legnek ketlem lenne megfelelo kereslete. Gyarilag is jol teljesitenek es a rengeteg variacio lefedi az egyedi igenyeket is..Olyasmit lattam viszont, hogy pl valaki a rovidebb 4070 hutot rakta 70TS-re, de meg ott is azonos gyarto ellene kellett faragni valamennyit.
-
TurboK0
tag
válasz
HUN_Sector #62731 üzenetére
3060TI-nek pont most néztem utána, 190-210W között van attól függ melyik modell. 20ms felugrás van 250W-ra, de ilyesmi van minden más kártyánál.
-
phulee
tag
válasz
HUN_Sector #62731 üzenetére
Van olyan program ami megközelítőleg pontosan méri a gép fogyasztását? Rendes wattmérőm nincs, de szívesen megnézném, hogy a 4060 Ti mennyit fogyaszt.
-
HookR
addikt
Nem tudom, hogy 40x0 szériában változtattak-e a hűtésen, de némileg árnyalnám a képet: Volt egy Zotac Gaming RTX 3060 Ti Twin Edge LHR-em (ZT-A30610E-10MLHR), de amellett, hogy a csendesség vádjával biztos nem merném illetni, a sima változat még 0 RPM módot sem tudott (csak az OC). Lett volna bütykölt BIOS garanciavesztéssel, de inkább UV-t és egyedi venti profilt alkalmazva megtámogattam egy 120x25mm-es ventivel, így relatíve csendes tudott maradni terhelve is. Örültem, amikor kikerült a gépből, mert újra csend lett.
-
Hanok
senior tag
válasz
AxBattler #62728 üzenetére
Egyébként valószínűleg én is azt választanám ha befér, de szerintem itt már nincsenek nagy csodák, pár fok max. Egyébként a topikjában az EVO-nak van pár tulaja, sokan fontolgatták a visszaküldést, illetve vissza is küldték mert elég hangos és meleg is. Persze lehet hogy nem is mindenki feszegeti a határokat ilyen esetben az UV-val..
-
phulee
tag
válasz
HUN_Sector #62726 üzenetére
A Zotac-ot tudom, hogy jó, de most ez a Gainward jött szembe elég jó áron. Egyelőre ez is elég csendes és hűvös, majd azért kap egy kis törődést.
-
Hanok
senior tag
-
phulee
tag
-
válasz
Pista0001 #62717 üzenetére
Nyilván nem kizárólag egy gyártó határozta meg a piacot, Raijintek Morpheus-ból még az előző generációs kártyákhoz érkeztek új bordák, de csak RTX3080-tól, RX6800-tól fölfelé, és 254mm hosszúságban.
Nem SFX kategória, pedig lenne benne potenciál.#62719 Mclovin
Milyen hosszú? 26cm? Az már sok.
RTX 4070 SUPER 12GB DUAL EVO 23cm hosszú, és 2.5 slot széles... közelít, de még mindig nem 18-19cm.#62721 Pista0001
Ja. Arctic-nak voltak 1 ventis modelljei, Zalman-nak egy átszabott procihűtője, illetve az ősidőkben Thermaltake-nek egy kis full réz bordája. De kábé ennyire emlékszem az SFF vonalból. -
sasNAXO
aktív tag
Formd T1 tulajdonosoknak: Van újra Type-C előlapi kábel (V2.1 és V2.5 házakhoz), itt:
T1 - Front IO USB-C Cable – NCASE (ncased.com)
Kb. 10.000 forint szállítással. -
válasz
Crabface #62712 üzenetére
Nem rossz, de az a 2 slot széles hűtés nem tűnik valami acélosnak, jobb lenne egy Asus-féle 3 slot-os borda. Igazából a legtöbb 4070-es PCB alatta van a 200mm-nek, szóval akármelyik gyártó előállhatna egy kompakt modellel.
Azt sem értem, miért áldozott le az utángyártott, 3rd party VGA coolereknek... igen, rád nézek, Arctic Cooling!
-
Crabface
senior tag
-
phulee
tag
válasz
HUN_Sector #62710 üzenetére
Pontosan, furán néz ki nélküle. Megszoktuk ezeket a beburkolt kártyákat. Régen más volt, de ma már az esztétika, a letisztultság vagy kinek ízlése szerint a feltűnőség is szempont lett. De ez nyilván egyéni.
-
phulee
tag
Megjött közben a Gainward RTX 4060 Ti Pegasus OC 8GB.
Alapjáraton a kártya teljesen passzív, 37 fokot mutat a fancontrol. Kalibrálás során közel 3800-ra ment fel a fordulatszám, ott azért már van hangja rendesen. Nagyjából 40% (1400) alatt gyakorlatilag semmi hangja sincs.Amúgy meglepően masszív kártya, annak ellenére hogy nincs blackplate, ami fura. Lehet keresek vmi 3rd party megoldást erre, vagy nyomtattatni kellene valahol. Rövid, 170 mm hosszú, de vastag és érződik, hogy van benne anyag. Még szokjuk egymást, minden alap beállításon van. Ha érdekes vki számára, akkor szívesen csinálok esetleg teszteket.
-
mpierre
veterán
válasz
HUN_Sector #62704 üzenetére
Ja hogy bordára.
Pavlovi reflex a radiátor és a vízhűtés kapcsolata...
Szokásos Thermalright megoldás. 3D nyomtatott lehet a tuti. Az x47-re 120-as fog nálam kerülni ilyen rögzítővel: [link]
-
hegegabi80
addikt
válasz
Esetleg ebből valamelyik? két féle is van 92-es ventihez.
Én is akarok majd amúgy rendelni. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
Egyébként érdekes kérdéskör, nem biztos hogy jobb az X47 + Noctua A9 PWM mint egy X53 + A9x14 HS-PWM. Elméletileg csendesebb.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
mpierre #62702 üzenetére
Cpu radiátor, , sima 90*90-es réz, 92*92-es dlim ventivel. Mivel nincs benne csavarmenet, két acèldróttal van felakasztva rá a venti.
Mint itt az 53 mm magasnál is (ugyanez van a 47mm-nél is)
[link]
Mivel a slim noctuámnál a 25mm-es vastagságú több levegőt mozgat meg, azt lenne jó valahogy felapplikálni -
sasNAXO
aktív tag
válasz
HUN_Sector #62701 üzenetére
Talán ez működhet, bár eredetileg X53-hoz van:
Thermalright AXP90-X53 Fan Bracket by skizzlemoney - ThingiverseMás - ha van elvetemült, aki szeretne csinálni 1 slot-os RTX A2000 kártyát, még rendelhető (borsos áron): Nvidia RTX A2000 single slot cooler | n3rdware
-
mpierre
veterán
válasz
HUN_Sector #62701 üzenetére
Mit értesz venti akasztó alatt? Mekkora radi? 1×92, 2×92....
-
HUN_Sector
őstag
Létezik 92x92x25 mm venti akasztó radiátorhoz? Csak slim ventikhez talalok (14-15mm) A kézügyességem meg nincs meg acéldrót hajtogatáshoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- War Thunder - MMO Combat Game
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged