Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
villamos
őstag
Ha jól értem, akkor ez a barebone X300 -as?
Az gondot okozhat, hogy ezt a lapot kifejezetten ehhez a házhoz tervezték. Bár feltehetőleg bele lehet passzírozni másik házba is, de az előlapi dolgokat nem biztos hogy fogod tudni használni.
Az különösen finom, hogy egy ilyen tenyérnyi méretű házikóba képesek voltak egy ATX táppot belepasszírozni, igazán ügyes!Ettől megszabadulni, és építeni egy ITX -et, de az nem lenne túl olcsó.
vagy: találtam egy mod kísérletet hozzá: [link]
Kivágta az elején a lemezeket, rácsokat tett rá, és belerakott két ventit.Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
lsc
nagyúr
válasz HUN_Sector #64196 üzenetére
20 fölé nem nagyon mennék /ha muszáj igen/, az asszony miatt lehet a teraszon alszom így is a kutyákkal.
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
Üdv srácok, megjött a stalker 2 megjöttek a gondjaim. Ugye ilyen [link] házam van, nem tudom rendesen hűteni az5600gt-t és a 6600xt-t. Tudnátok ajánlani házat amibe átköltözhetnék /ha lehet azt sem tudom de itx lap gondolom szabványos/. Nem kellene túl nagy, üveg oldallap sem kell, hűthető legyen illetve nem lenne baj ha az előlapi usb-k nagyja megmaradna. A tápom atx-es ez is lényeg. Később nem kizárt izmosabb és főleg hosszabb videokártya.
Az élet kegyetlen .
-
sb
veterán
válasz HUN_Sector #64193 üzenetére
A stabilitás azért rendszerfüggő, lehet stabil 7-8000-en is.
Viszont a tesztek alapján 6000 felett már alig van gyorsulás valóban, nem érdemes rá extrában költeni, max ha alig van felára.@tippm86
Lefelé se nagyon érdemes menni frekiben mert nem nagyon lesz tőle olcsóbb a ram.
Nem játszok így lehet, hogy nem teljesen pontos de szvsz a gpu erejéhez (és ahhoz illőbb régebbi játékokhoz) 4GB vram elég, így a 16GB is elég lehet szvsz, általános célra is. De ez már az a szint amit azért túl lehet lépni, figyelni kell rá. De bőven benne is lehet maradni általános használattal.
A 32 meg általánosra még elég overkill minimáls játékkal.
Esetleg a kettő között DDR5-ből vannak 24GB-os kitek is ha szóba jöhet. -
HUN_Sector
őstag
válasz tippm86 #64192 üzenetére
Ne annak higgy, hanem a teszteknek. 8700g-m van, tudom miről beszélek.
6400 felett windowsban jó de játékokban instabil, ellenben 6400-on megkapod játékokban a legjobb fps mennyiséget, afelett max 1-2 fps csapódik már csak hozzá, kisimul a képzeletbeli görbe.
6200 alatt azonban exponenciálisan hanyatlik a teljesítmény.Nekem 7000mhz cl32-es dual channel ramok vannak a gépben, ez van 6400mhz-re belőve sok tesztelés után és atomstabil baldurs gate 3 alatt fhd highon. (Simán bírja az igpu)
-
tippm86
tag
válasz HUN_Sector #64191 üzenetére
Ezt találtam a hivatalos AMD oldalon:
-
félisten
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
tippm86
tag
Most 4600G-m van és néha hétvégén Diablo 4-el játszom és kicsit kevés.
Néztem youtube-on hogy 8600G-n sokkal jobban megy.
Amúgy hétköznap esténként általános felhasználás, hétvégente néha játék.
Egyenlőre videókártya nem kellene, majd ha a 8600G nem lenne elég.
Most találtam meg hogy létezik DeskMeet X600 amibe később lehetne videókártyát is tenni. -
tippm86
tag
válasz HUN_Sector #64179 üzenetére
Szeretnék itx-et, de nem minden áron. Már nézegettem a használt itx alaplapokat is. Nekem csak a Hdmi a lényeg semmi más.
[ Szerkesztve ]
-
tippm86
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy 8600G-s konfigot venni, de nem tudok dönteni.
Vegyek egy Deskmimi X600-at vagy egy olcsó alapalot és ramot?
Deskmini-m soha nem volt és nem tudom mennyire tartós.
Van aki használ Deskmini-t évek óta? -
rxmiss
tag
válasz Crabface #64165 üzenetére
hat lassuk csak... biztosan olcso lesz meg flex-szel is vannak pl 4.3l es azalatti hazak pl aliexpress-en, szoval biztosan megoldhato akkor is, ha nem magad tervezed/gyartod.
A07 Mini ITX
M100 mini (single slot!)
LLW v40 itx (ez talan a legigeretesebb hdplex-hez, egyebkent is valami varazslatos sajat tappal ajanlgatjak)az a24-v5-ben (ami kb 5 liter) 'lotyog' a hdplex250 es hutobol is befer akar a 67mm magas is, szoval lehetne belole faragni
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz FireKeeper #64175 üzenetére
+1
Meshlicious: ITX
Meshroom S (+S V2): ITX, m-ATX, ATX -
FireKeeper
nagyúr
válasz flashpointer #64174 üzenetére
azért a meshi nagyon kompromisszumos ATX lappal.
illetve, a Meshlicious-be tudtommal csak ITX-et tudsz tenni, a Meshroom az ATX kompatibilis.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
flashpointer
őstag
válasz hegegabi80 #64173 üzenetére
-
hegegabi80
addikt
válasz flashpointer #64171 üzenetére
Na de hogy fér el benne atx lap? Tápot hová teszem?
-
hegegabi80
addikt
válasz HUN_Sector #64168 üzenetére
Nem az IO rész egyforma mindegyik lapon. Legalább is nekem korábban nem tűnt fel, hogy nagyobb lenne.
Lefelé megoldható a támaszték, előre már necces, de max 20-21 cm széles lap férhet bele szerintem.
Nálam volt már többször is úgy benne úgy alaplap, hogy nem volt mindenhol támaszték, és eddig nem volt gond vele.
Max a 24 pines tápkábel rádugásnál kell alátámasztani kézzel a lapot, hogy ne törjön el.De jó lesz az, megoldom valahogy. Jön a tél kell valamivel foglalatoskodni. Bár ezt a gépházat inkább még későbbre tervezem, addigra meg lehet olcsóbbak lesznek az itx lapok. Jah vagy mégsem.
-
flashpointer
őstag
válasz hegegabi80 #64164 üzenetére
Hat a ssupd meshlicious haz pont erre van kitalalva, sfx tapegyseggel atx-lap is befer es joval kisebb mint a VR3 mikozben ugyanolyan layout.
-
flashpointer
őstag
Inkabb egy G es X nelkuli verzio pl 7600, nem fogyaszt sokat, igp is letilthato es undervoltolni is lehet F-es teljesitmenyre (ugyanannyi fogyasztassal), ha meg keves lenne akkor csak egy kattintas es nemis dragabb.
Ha nem surgos megvennem a konfigot videokari nelkul es megvarnam az otos szeriat ami egy honap mulva bemutatkozik, 4070 utodja meg valamikor kb tavasszal, vagy mindent tavasszal mert akkor jonnek az uj ryzen B chipsetes mitx alaplapok (amikor nem kulomboznek semmiben az altalad linkeltttol majd de megis ujabb -
HUN_Sector
őstag
bár ez utóbbi nem biztos... fene tudja.
-
HUN_Sector
őstag
válasz hegegabi80 #64167 üzenetére
Ha nem támasztod alá a távtartókkal a lapot, ott simán lesz repedés, vagy törés (ha zárlat talán nem is). Nem viccből vannak.
Függőleges helyzetben so-so.Az IO rész viszont nagyobb az MATX-nél nem?
[ Szerkesztve ]
-
hegegabi80
addikt
válasz HUN_Sector #64166 üzenetére
Elvileg nem szegecselt, hanem csavaros, azokat ki lehet szedni. Sőt nekem nem is kell, mert nvme lesz csak a lapon.
A fix távtartót miért kellene áthelyezni?
A lap maradna helyén, csak előre és lefelé lenne nagyobb a lap.
A gyári riser kábel van furán átfűzve és meghatva a vga-hoz, de nekem az saját lenne benne.Valahol neten láttam, hogy a középen lévő tálcán alul vágtak egy másuk ablakot és azon volt átvezetve a riser kábel.
-
HUN_Sector
őstag
válasz hegegabi80 #64164 üzenetére
Fixek a távtartó helyek és nincs alternatív kifúrva.
Új furatokat kell készítened, akkor valószínű belefér. Bár nincs neki(k) lemez, ahova tehetnéd őket.
talán le kell venned azt az ssd tartó fémfület, ami ha szegecselt, az nehezebb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Crabface
senior tag
Nálam továbbra is motoszkál a Hdplex gondolat... Hogyan lehetne 4 liter alá bemenni vele? Itx lap, l9i, lp RAM, 4060 Solo (de lehet lp is, sőt...)
"If you don't look back when you're walking away from your car, you bought the wrong one."
-
hegegabi80
addikt
Üdv.
Úja agymenés jött rám Jonsbo VR3 házzal kapcsolatban, természetesen még nincs megvéve.
Szerintetek ha sfx tápot tennék bele, amit pl. teljesen letennék a ház aljára, akkor kisebb matx lap beleférne. Nyilván az elejében nem lenne csak venti.
Vagy esetleg még fektetve teszem teszem be a tápot, nyilván ehhez vágni kell a házat, igaz akkor rövidebb vga megy bele csak.Lehet riser kábel lenne a legrizikósabb benne.
-
sb
veterán
válasz Vigneau #64152 üzenetére
Én is keresgéltem ilyesmit anno, az a gond, hogy legtöbbször vastagabb a nyakrész mint a bal/jobbos kábeleknél. Itt van pl. felfelé mutató kábel is de ránézésre ez is elég magas. Toldókból 90 fokosat inkább lehet talán alacsonyabb méretűt találni.
Vagy van itt egy extra (és drága) megoldás is, de nem tudom ez mennyire jó. Ez csak úgy szembe jött anno.
-
-
emiki6
veterán
Egyetértek abban, hogy az igp nagyon jól tud jönni, volt haver akit megmentett, hogy volt a gépében, mikor meghalt a VGA-ja és én is jártam már úgy (aztán volt APU-s időszakom is).
Viszont arra, hogy milyen procit veszek nem lesz hatással, hogy van e benne igp, mert az x3d-kben nincs.
Mindenesetre én is legalább 7600-at lőnék a 7500f helyett akkor már. Amennyit rá kell költeni egy am5-ös configra, nem azon a 10k-n fog múlni.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
zso79
őstag
Mindenkinek köszi, megfontolom.
Más: tudom nem mini, de fekete Lian Li A3 beszerezhető itthon valahol?
-
Vigneau
félisten
Én meg épp leálltam az iGPU-s CPU-król. Az i5-10400-at követte egy i3-10105F és egy i3-10100F (családi géppark). Szerencsére mostanra már van kéznél plusz VGA, ha megszorulnék.
Ráadásul 8400F-et vettem a napokban, a héten rakom össze a konfigot. Muris lesz bő másfél évtized után visszaváltani AMD CPU-ra. S939-es Athlon dolgozott nálam utoljára a piros oldalról.
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
válasz emiki6 #64154 üzenetére
Nagyon aranyos vagy, hogy Te is nekiálltál agyalni az agymenésemen.
Anno a HDMI kábelen kellett így csiszolnom tűreszelővel, hogy be tudjam dugni a VGA-ba. A Kolink Satellite igazából nem volt vészes, ellenben a Cooler Master Elite 110 azért szépen megizzasztott.
Bevallom, nem gondoltam volna, hogy ennyire meg fog engem is tréfálni ez a méretbeli különbség. Egyelőre megvárom, mit mond roger.smith is a témában. Anno Ő oldotta meg az EVGA deshroud problémám is. Az már megint más tészta, hogy nem lett jobb vele a helyzet. De legalább bütyköltünk.
-
emiki6
veterán
válasz Vigneau #64124 üzenetére
Mostmár én is sokat gondolkoztam ezen. Az én ötletem az, hogy fogsz egy mezei tápkábelt és késsel lefaragod a csatlakozó kábel oldali részéről a felesleget (az erek szigetelése lehetőleg ne sérüljön). Utána az ereket már bármely irányba hajthatod.
A másik meg hogyha az aljazba illeszkedő rész túl hosszú, akkor talán abból is lehet faragni.Persze utána méretre vágod és teszel rá egy lengőaljzatot, hogy hosszabbítóvá váljon a mezei tápkábel.
Bevallom, mostmár érdekel, hogy ez mennyire lenne jó ötlet, akár meg is próbálhatnék csinálni neked egyet.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
HookR
addikt
Én személy szerint már nem vennék iGPU nélküli procit. Akármikor (pl. dVGA cserénél, hibakeresésnél, garanciális ügyintézésnél... stb.) jól jöhet, hogy van mire támaszkodni dVGA hiányában is. Gondolom a költségvetés kordában tartása okán esett a választás a 7500F-re, de én a helyedben megfontolnám a 7600(/7600X)-et is.
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
Vigneau
félisten
válasz Pista0001 #64151 üzenetére
Gondoltam rá roger.smith jóvoltából is, de:
1) Ha vastag a törőnyak, akkor ugyanott vagyok.
2) Egyelőre próbálom nem beáldozni az esztétikát.
3) Az Asszony gépe, mondanom kell tovább...?Szóval agyalok még. De szerencsére itt van nekem még a CM Elite 110 buhera projekt is, úgyhogy nem unatkozom.
-
Vigneau
félisten
válasz Pista0001 #64149 üzenetére
Bocsánat, lehet nem voltam egyértelmű...
A tápot is 180°-kal elforgatnám, hogy rajta keresztül kihúzzam a meleg levegőt oldalra. Jelenleg a ventilátora előre néz, a forgatással azonban a ház belsejébe kerülne, azonos irányban a CPU hűtő ventilátoraival. A PSU forgatásával a csatlakozója alulra kerülne, ahol a jelenlegi kábel nem fér el, mert beakadna a háza aljába.
[ Szerkesztve ]
-
-
Vigneau
félisten
válasz Pista0001 #64147 üzenetére
Azt sajnos igen. Még 8 év van rá...
A kialakítása miatt talán egy lapos Left Angle verzió azonban még jó lehet, ha nem ér rá a kapcsolóra.
TomiLi:
Ezt kellene megfordítanom. Akkor alulra kerülne a csatlakozó:[ Szerkesztve ]
-
zso79
őstag
Sziasztok,
ezen az elképzelésen változtatnátok valamit?
AMD Ryzen 5 7500F
GIGABYTE B650I AX
DEEPCOOL CH170 Digital
ASUS PRIME-RTX4070S-O12G PRIME
KINGSTON FURY 32GB Beast EXPO DDR5 6000MHz CL30 KIT
FSP Dagger Pro 650W
DEEPCOOL AK400 Zero Dark PlusFontos szempont lenne a minél kisebb zaj
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
TomiLi
addikt
válasz Vigneau #64140 üzenetére
Oh! Nem te vagy a vak, hanem én a figyelmetlen!
Az a baj az Up Angle-lel, hogy akárhol kerestem (ahogy te is) mind magasabbak, mint a left/right.
Ennél az eladónál van mindenféle kialakítású, és még méretezve is vannak a vezetékek.
Ahogy nézem az UP Angle-nek (T5) a kiálló része 24,5mm! Ránézésre ugyanaz, mint a Tiéd.
Néztem házakat is, de ott inkább a Left/Right az alapfelszerelés. Az Asus AP201-nél van Up angle, de az szintén olyan magas, mint a Tiéd. (ránézésre)
Ilyen kéne Neked (?), de ezt csak pár oldalon találtam meg, amik vagy nem szolgálnak ki magánszemélyeket és/vagy nagyon messze vannak. Ráadásul nem is látom, hogy mi a másik vége a vezetéknek. (YC-12L-2 néven fut és csak 4,5mm-rel alacsonyabb, mint amit fentebb linkeltem aliexpressről)[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
TomiLi
addikt
válasz Vigneau #64138 üzenetére
Nekem is az szokott a problémám lenni, hogy tudom mit akarok, de nem tudom milyen elnevezéssel keressem...
De amit linkeltem, az akár jó is lehetne Neked? Eddig rendeltem már vagy 5db-ot, nekem mind megérkezett rendben. Jó minőségű, nincs vele probléma, napi használatban van kettő is.Bogyorisz
-
Vigneau
félisten
válasz TomiLi #64137 üzenetére
Igen, nekem a 30cm-es verzió a jó. Korábban néztem ott is körbe, de akkor épp nem volt semmi érdemleges. No meg az sem mindegy, milyen néven futtatom a keresést...
Anno így találtam meg:
internal 90° angled power cord extension cable
Végül is, magyarul sem hangzik rosszul:
belső, 90°-os szögben döntött tápkábel hosszabbító kábel
-
HookR
addikt
Nem emlékszem, hogy lett volna és a kereső sem adott rá találatot:
================================================
Meshless Design MD280 és MD280 Pro hivatalos oldalak - MD280 / MD280 Pro
- Youtube: Linus Tech Tips / Gamer Nexus / Devyn Johnston
- 165 x 249 x 370 mm (15,2l)[ Szerkesztve ]
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
sb
veterán
válasz Pista0001 #64129 üzenetére
Nem ismertem de most rákerestem. Így viszont nem látom sok létjogosultságát.
Egy 8600G/760M még játékban is hasonló. AV1 is van, fogyasztásban pedig ha nem gaming a cél akkor - főleg mITX-ben - amennyire lehet szvsz jobb lefelé célozni. Ez meg 80W, míg az APu szumma annyit eszik. Comupterbase teszt szerint idle is 20W. Szerintem ez így elég sok hendikepp mITX-ben gondolkodva. -
sb
veterán
válasz Pista0001 #64111 üzenetére
Ennyi fantáziám nekem is volt.
Úgy értem, hogy nem hemzsegnek ilyen kábelek - főleg olcsón és hosszabb kivitelben - a boltokban. Ezért kérdeztem, hátha van tipp hol érdemes szétnézni spec. igényekkel.@Talon1111
Köszi, szerintem 30-asom van most és annál kéne hosszabb. Elsőre a toldást inkább kerülném, de így hirtelen rákeresve a klasszik ezres árban az 1-2 szokásos kisebbet találtam, 3-5-15k-t meg mégsem adnék ilyen kábelért.Lehet, hogy egyszerűbb megoldásra marad a toldás... vagy megnézem hogy tudom átrakni a tápot.
-
-
Talon1111
csendes tag
-
mpierre
veterán
válasz HUN_Sector #64128 üzenetére
Ez így van.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mpierre
veterán
válasz sff-cucc #64120 üzenetére
Vga-ként - már ha nincs játékra való igény - megfelelő, de azért vannak gondjai a sztorinak. Gyaníthatóan driver, bár voltak olyan olvasmányaim is, ahol a hardveres megvalósítás - gyártótól függően - szenved problémáktól. Már ha igény a 10 bit és két gép van kötve a monitorra kvm switch nélkül, mint nálam. [link]
Pista0001: A TPU-nál található vga sorrendet szerint az RX 6400 alatt teljesít, de van benne AV1.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Vigneau
félisten
A táp megfordítása miatt megjött az utángyártott (Up Angle) 90°-os belső tápkábelem a Kolink Satellite-hoz. Ami a szépséghibája, hogy durván nagyobb a feje a gyárihoz képest. Így nem bírom feltenni a ház oldalát.
Balra az új, jobbra a gyári, így már elég szembeötlő a különbség. Tud valaki esetleg kisebb fejű verzióról, ami pont a gyárira hajaz? A Kolink disztribútortól már kérdeztem, ők viszont csak a Right Angle verzióval szerelik.Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Crabface
senior tag
válasz sff-cucc #64119 üzenetére
Nekem a 600w VK ventije erősen nyekereg... Búgó csapágy hangja van alapjáraton. Van egy másik amiben noctua venti van annak még direktben van kötve a ventije és olyan szelzaj van mint a reptéren... Lehet mégis passzív megoldás kell.
"If you don't look back when you're walking away from your car, you bought the wrong one."
-
sff-cucc
csendes tag
válasz rxmiss #64113 üzenetére
Mas osszehasonlitasokban egyesek irtak, hogy mintha hangosabb lenne, de ez lehet pont azert, mert egy 450w-os tapot azert hamarabb terhelodik mint egy 600w-os. Eddig a Velkase 600w Platinumot hasznaltam ami konkretan hangtalan volt - viszont ezt sem hallom, lehet azert mert igazabol alig fogyaszt valamit a gep.
A kabelek nagyon jok es tokeletes meretuek. Ilyen szempontbol eleg jelentos a kulonbseg a korabbi 600w VK Platinum es e-kozott. A 8345L-es tappal aVelka 3 elolapja mogott boven marad hely, es a modularitas miatt csak a 24pin meg a 8-; es 6+2pin-t kell hasznalom. -
sasNAXO
aktív tag
-
vtommy
aktív tag
Megjött a T-Grill a T1-hez.
Ezzel elvileg elfér egy 240-es AIO + a 2db T30 Phanteks a tetején.Még mindig nem találtam ki, hogy váltsak 10900k-ra, vagy nyúzzam vissza 5.0Ghz-re a 10600k-t. Elég jó chipem van, szóval lehet, hogy az lesz az első teszt, valami jobb AIO-val.
A kinézetet még szoknom kell, kicsit idegen, de léghűtéssel nagyon be voltam korlátozva, a slim ventikkel pedig nem akartam kísérletezni, továbbra is iszonyat király cuccnak találom a T30-akat.
-
mpierre
veterán
válasz sff-cucc #64112 üzenetére
Az egy igen jó kis méretű vga. (Volt egy eladó HA-n majdnem elcsábultam rá, de maradt az Arc380. Már csak a hűtésének moddolhatóság tesztelése miatt.)
-
sff-cucc
csendes tag
válasz HUN_Sector #64093 üzenetére
A legkissebb 4060 a Lenovo-tol van - csak 150mm hosszu, valamint 2 helyett 3 hocsovel rendelkezik. De hasonlo meretu a Manli single fan 4060-asa is (N72740600M15800-as modell).[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz TurboK0 #64097 üzenetére
Remek, köszi!
Ha nem is kifejezetten mITX de valami ilyesmire mondanám azt, hogy standard PC ház(nak kellene lennie).
240-es radiátorról nem írnak, talán kicsit előre vannak tolva a top ventik a Z20-hoz képest. Eléggé belógnak a táp fölé. Más hátrányt nem nagyon látok rajta elsőre. -
Strezi
őstag
Külön van, de nem olcsó, pl. Conrad.hu_12V_10A
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5