- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Androidos fejegységek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
válasz
sasNAXO #62699 üzenetére
Berendeltem 7000-es ramot, oc-zva 6400-ig a lap támogatja. Cl32-es alacsony késleltetésű. Meglátjuk.
Már csak egy jó am5 apu proci kéne a chopin 2.0-s projekthezMás: Kicseréltem a galliumozott réz thermalright ventijét egy noctua 9x14 slim ventire. Érzésre olyan 10 dB-el esett a hangerősség és 8 fokkal hűvösebb a cpu a mini eo s300-ban (78 helyett 70 fok 110 wattos cpu package mellett 11700f alatt, divine divinity 2-ben)
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
HUN_Sector #62693 üzenetére
Ez alapján megy az akár 8000MHz-es (MT-es) rammal is:
ETA Prime - The Fastest AMD APU Mini PC We've Ever Built!Ahogy Pista0001 is írja, az 5600G/5700G is elmegy 4400Mhz memóriákkal, hiába volt rá kevesebb írva.
-
TurboK0
tag
válasz
Az AM5 prociknak sajnos messze földön híres gyenge memória vezérlője van. Ha csak 1 modult használsz akkor gyors memóriát is kezel, de minél többet, annál meredekebben ível lefelé a támogatott sebesség.
A 9000-es procik ugyanazt a chipletes vezérlőt használják mint a 7000-es procik, ott nincs változás. Az új APU-nál talán lesz, de ezt még nem tudjuk. Mellesleg a Phoenix eredeti mobil verziója sokkal magasabb sebességet támogatott mint az AM5 verzió... -
Pista0001
addikt
válasz
Gyanítom, hogy ez csak a hivatalos támogatás, az alaplap gyártók majd jól fölé mennek, és természetesen menni fog. Az 5600g hivatalosan 3200-ig támogatja a ddr4-et például, de rengetegen használjuk 3600-on, szerintem itt a topikban is van, aki 4000-en, stb. Annyi csak, hogy az már OC, de igazából ez semmin nem változtat.
Rowon: +1 az Icy box mellett, t0+ éves az enyém, a nyílást fedő ajtócska pöcke letört valamikor 3-4 éves korában (nem emlékszek a körülményekre, nem biztos, hogy rendeltetésszerű használat közben), de működik hibátlanul. Nálam szinte mindig van benne lemez, csak nincs bekapcsolva, ha épp nem kell, úgyhogy nálam ez nem gond.
-
phulee
tag
Azt hiszem ezt elég pontosan fogalmaztad meg!
Annyi kiegészítést tennék hozzá, hogy nálunk kapcsolódik még két médialejátszó is vezetéken a NAS-hoz. Ha van ilyesmire is igény, akkor is célszerűbb a NAS.
Ha meg tényleg csak egy gép mellé kell megoldás, akkor javaslom a Raidsonic Icy Box megoldásait, van több lemezes, Raid-es, illetve modelltől függően usb3 meg esata csatlakozójuk. Nálunk egy ilyenre megy a külső mentés.
-
HUN_Sector
őstag
Én csak most nézem: a 8700g 5200 mhz-ig támogatja a ram frekit. Hogy mi van? Egy cpu aminél a nagy freki kis késleltetés a lényeg, ennyire korlátozva van? Tényleg az lesz hogy megvárom a 9000-es apukat
Apropo:
Megjött a 3 full réz LP hűtő az amazontól.
Ha kér valaki, eredeti áron átadok neki belőle -
Köszönöm szépen a válaszokat!
Akkor így már tiszta a kép. Ha több gépről kell elérni a HDD-t, akkor NAS, ha egyről, akkor külső ház.
-
Pista0001
addikt
Nálam gbit vezetékes és ac wifi hálózat van, bár az utóbbit csak a "flotta" fele használja ki. A router a szolgáltató eszköze 4 ethernet porttal, ha kell, egy 8 portos switch-em is van. Ezen a rendszeren lóg kábellel egy WD nas (2×4 tera raid1) és egy épített mitx nas 2×250 giga raid0. Előbbi a "fontos" adatoknak, utóbbi torrentnek. A letárolós filmeknek van egy külső usb dokkoló (esata és usb, utóbbi talán csak 2.0, usb-n használom) és 2 4 terás meg 1 2 terás merevlemez. 1 mitx gép van egy 2 terás m.2 ssd-vel filmezésre és alkalmi netezésre, ezen lóg a dokkoló. Van egy belső sata "rack" is, jelenleg a "játszós" szerverben van, amit viszont még nem kezdtem használni. Más alkalmi merevlemez olvasás lehetőségem nincs, de arról a gépről, amin a dok van meg tudom osztani, vagy a dokkot is át tudom vinni másik géphez. A gbit/ac/n sebesség nekem elég, 6-8 gigánál nagyobb állományok nem jellemzőek nálam.
Ha már az alkalmilag használt/használandó merevlemezek megvannak, és be is vannak lakva, és az usb (lehetőleg 3-as) dokkot javaslom. Ha jellemzően egy gépen kellenek az adatok, ezzel le is tudtad. Ha több gépről, akár szimultán is el kell érd, akkor nas a hosszabb távú megoldás szerintem.
-
phulee
tag
+1 a NAS mellett. Az irodában egy Synology DS920+ 4TB Raid6-ban (2*500MB SSD Cache) a fő tároló. Erről napi és heti mentés készül egy Raid1-es külső tárolóra. Másodlagos eszköz egy DS420j (2TB Raid5) külső helyszínen, amire folyamatosan szinkronizálásra kerülnek az elsődleges fontosabb mappái, illetve erre is megy napi és heti mentés.
Mivel elsősorban dokumentumokkal dolgozunk, ezért bőven elég ennyi tárhely a jelenlegi tendenciák mellett még évekig.Itthon egy Dell T20 fut xpenology alatt, 6TB Raid5, elsősorban fotók tárolására, illetve egy 2TB kötet filmeknek és ezen fut a torrent is. Az asztali gépben van egy 500MB-os és egy 1TB-os Nvme m.2 SSD a programoknak, illetve játékoknak. Lokálisan érdemi adatot nem tárolok, kivéve a Lightroom library-t, amit célszerűbb helyben tartani, de ez is mentésre kerül a NAS-ra.
Mindkét helyen sima gigabit hálózaton vagy wifi6-on kapcsolódnak a kliensek, gond nélkül. Erre a célra (ügyvédi iroda dokumentum kezelése) tökéletes fenti megoldás jelen állapot szerint.
-
hegegabi80
addikt
-
TurboK0
tag
Nálam van egy 10GbE vezérlő a matx lap második x16 slotjában (ami valójában x4), arra csatlakozik közvetlenül a két szobával arrébb lévő TrueNAS box amiben van kb 40 tera hdd. A meghajtók iSCSI-val vannak beállítva, így úgy jelennek meg a windowsban mintha közvetlen a gépbe lennének bekötve (még particionálni is ugyanúgy kell), nem kell szenvedni az SMB/Samba hálózati megosztás gyerekbetegségein. Mivel 10GbE csatlakozón van, így kb 90% olyan gyors mintha saját gépben lenne, illetve mivel a vinyók egy része ZFS Z1 tömbben van, ezért az a blokk olyan 500mbyte/sec csúcsot ér el.
A TrueNAS box meg egy régi hangszigetelt Antec P183 házban van, szilikonozott lemeztálcákon, szóval nem rezeg és nem zúg.A dolog hátránya hogy így le vagyok korlátozva olyan alaplapra amin minimum 2 pcie x16 slot van, egyik videokártyának, másik a hálózati vezérlőnek. ITX-nél ezt nem is tudom hogy lehetne megoldani, talán egy m.2 -> pcie konverterrel. De az ITX lapok annyira drágák hogy nem is kell olyan gép.
Egyedül úgy lehetne megoldani hogy a normál routeren keresztül csatlakozna, az alaplapi lan csatlakozóval, de akkor max 100mbyte/sec sebességen osztozna az összes külső lemez és az internet is. Esetleg egy 2.5GbE switch-el fel lehetne turbózni, de azok indokolatlanul drágák.Illetve mivel iSCSI-val van megosztva, ezért csak 1 gép csatlakozhat a lemezekhez egyszerre. Így nem is NAS hanem inkább egy túlkomplikált külső lemez tároló az egész.
Szóval neked lehet egyszerűbb és olcsóbb megoldás lenne 2-3db külső USB3 ház.
-
válasz
HUN_Sector #62681 üzenetére
3 HDD-t használok, de azt sem egyszerre, hanem mikor éppen melyikről kell adat.
-
Vigneau
félisten
válasz
HUN_Sector #62672 üzenetére
Hm... Én meg zömmel egy GTX 1050 Ti-n (i5-4670K társaságában). Hogy szalad az idő.
-
válasz
flashpointer #62679 üzenetére
Az, hogy egy 10 terás HDD-t megkapok 50k forintért a használt piacon. SSD-ben meg szerintem a csillagos ég a határ.
-
Sziasztok,
Félig-meddig off a kérdésem. ITX és SFF számítógépeknél hogyan oldjátok meg a merevlemezekről való adatolvasást? Erősen gondolkodom rajta, hogy el kéne bontani a toronyházat és helyette valami jóval kisebbet összerakni, aminél nem jön ki a sérvem, ha meg kell emelni és jóval kevesebb helyet is foglal. Viszont a problémám az, hogy elég sok adatot (6+ TB) tárolok merevlemezen. Az új gépházban nem lehet merevlemez, nekem ne zörögjön, rezegjen ott állandóan, feleslegesen. Csak akkor kell, ha adatot akarok róla olvasni.
Van itthon egy Delock mobil rackem ( [link] ), ami pont király lenne egy ODD slotos ITX/mATX házba, viszont egy gond van vele, hogy nagyon melegszik benne minden HDD. A nagyon melegszik alatt 50 fokot is értek, az nálam már nagyon meleg. 7200 RPM-es HDD-ről van szó, gondolom egy lassabb kevésbé melegedne, de HDD-t már nem akarok újat venni. Szóval, ha a jól szellőző toronyházban 50 fokos a rackben a HDD, akkor az SFF házban valszeg még melegebb lesz majd, sütni meg inkább tojást sütnék HDD helyett.
Nektek mi a megoldásotok?
-
TurboK0
tag
válasz
Dr.Adonisz #62673 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb fele annyi de 2x akkora monitort használni? Vagy Ultrawide, vagy valami 42" 4k cucc. Hallottam már hogy mondták, sokkal kellemesebb a káva hiánya miatt.
Meg van olyan is hogy láncba lehet kötni a Displayportot ("daisy chain"), tehát egy monitoron van bemenet és kimenet is, egyszer kötöd rá a PC-re, utána a monitoron a kimenet megy a következő monitorba be. Persze ez erősen monitorfüggő, de ha tv falat építesz akkor hasznos lehet.
-
phulee
tag
válasz
Dr.Adonisz #62675 üzenetére
Persze, vicc volt. De érthető, bár durva lehet ezt így átlátni. Nekem időnként már a két monitor is gondot okoz. Vagy csak öregszem
-
Dr.Adonisz
tag
válasz
phulee #62674 üzenetére
Neem . Csak egy időben fut több progi is külön külön ablakban/monitoron-Corel draw; photoshop; editplus(egy időben két monitor) web server, egy home serveren(szintén itx konfig) másik helyiségben és egy + böngésző.; kár lenne ezért több pc-t üzemeltetni, és nincs kedvem ide oda húzogatni az ablakokoat. de még a memória most fog megjönni ill kelleni fog egy nagyobbacska ssd is, ami szintén úton van.
-
phulee
tag
válasz
Dr.Adonisz #62673 üzenetére
Az nem semmi
, és mire használod, ha nem indiszkrét, Mátrix szimulációt futtatsz?
-
Dr.Adonisz
tag
válasz
HUN_Sector #62672 üzenetére
Nahh a videókártyákat érintő hsz ek láttán akkor örülök hogy nem játszok.Utoljára az első NFS MW vel játszottam. Nálam mondjuk a most épülő kis erőműnél megjelnítés szempontból a 2 fő szempont, hogy( itx konfigról lévén szó) egyrészt csak egy bővítőkártya hely van, másrészt viszont ezen kell megoldani hogy 6(igen, fejjel lefelé fordított 9,vagy ha úgy tetszik 5+1) monitort vigyen. Így a megfizethető kategóriában használtan egy ATI FirePro w600 lett a befutó 6 mini display porttal
-
Vigneau
félisten
válasz
HUN_Sector #62670 üzenetére
Ezt eddig nem tudtam. Viszont az árnyék repülőgép esetében elég furán alakult, ha AMD megjelenítésre állítottam RX 6600-nál. Itt meg se néztem, csak élveztem a tempót.
-
Vigneau
félisten
Picit furcsa volt finomhangolni az RTX 3060 Ti után, de mivel azelőtt meg RX 6600-am volt, így hamar visszaálltam.
20.2 cm-es a zöld, 22.3 cm-es a piros.
Halkabb a Hellhound, tempóban sokszor partiban is van a zölddel. Egyes játékokban jobban (pl. CMS18), másikban rosszabbul (NR2003 mod23) teljesít. Viszont a GTA V-ön nem tudtam eligazodni, mert hiába zöldelő játék, mintha ezen a piroson jobban szaladna.
-
phulee
tag
válasz
TurboK0 #62665 üzenetére
Ez mind igaz, meg azt sem szabad elfelejteni, hogy a járvány meg a válság idején összeomló gazdasági láncolatok is árfelhajtó hatással voltak közben. Erre robbant az AI, illetve közben a bányászat. Az árakat meg a jónép megszokta, és a tehetős réteg számára a világon amúgy sem akkora érvágás, mint nekünk. Szóval a gyártók meg szépen lefölözik az extrahasznot. Sajna...
-
TurboK0
tag
válasz
Pista0001 #62664 üzenetére
HD5850-et amikor kijött akkor vettem kb 70e-ért. És az a kártya még fel sem hevült. Asszem 1db 6-pin csati volt, és ez csúcs kategóriás kártya volt.
HD6950-et a piacra dobás hetén vettem, az már 120e körül volt (át lehetett kapcsolni 6970 módra egy BIOS-szal, és Bitcoin-ban visszahozta az árát).Azóta csak használt kártyát vettem mert nevetségesek az árak. De persze ha ugyanazt a szilíciumot el tudják adni a Teslának 10x áron, AI adatcenterbe meg 500x áron, addig nincs is értelme olcsón adni a videokártyákat.
-
Pista0001
addikt
-
válasz
HUN_Sector #62660 üzenetére
Én is furcsállom, de reggel, ahogy felébredtem tényleg be volt durranva a szemem. Valami monitorbeállítás is lehet, amit nem vettem talán észre... AMD Freesyncet az APU támogatja?
Szerk.: közben megnéztem, igen, támogatja. Na mindegy akkor ez nálam valami user error, amire még nem jöttem rá, hogy mi a kiváltója. -
válasz
Vigneau #62657 üzenetére
Az hogy tetszik? Vettem egy 4600G-t. Azt vettem észre, hogy iszonyatosan fárasztja a szemem az APU... lehet ez csak nálam probléma, de az 5700 XT-nél ilyen nem volt. Már szerintem új kártyát nem veszek mostanában, de ha vennék, akkor max ilyen 7600 erősségűt és méretűt.
-
Vigneau
félisten
válasz
HUN_Sector #62653 üzenetére
Igen. A GTX 1050 Ti-ből egy kétventis Gigabyte-om volt, az is nagyon halk volt és picurka.
RTX 4060-ból az MSI Ventus 2x-nek adtam volna bizalmat az ASUS Dual V2 mellett. De aztán jött a Hellhound RX 7600.
-
phulee
tag
válasz
HUN_Sector #62653 üzenetére
Éppen úton van egy 4060. Kíváncsi leszek, majd a fentiek alapján jól adok neki és lesz itt csend.
-
-
válasz
phulee #62644 üzenetére
StormX-et hajtok most, itt próbálkoztam vele: 935mV mellett adott nekem optimális OC-t, elég szépen alulfeszelhető a gyári értékekhez képest!
Idle passzív, terhelés alatt határozottan hallható, de 2000rpm alatt/körül azért bőven elviselhető. -
phulee
tag
Visszaolvasva, korábban volt téma a 4060/Ti minik (Pegasus, StormX, Aero ITX) kérdése. Esetleg valaki rápróbált ezek közül valamelyikre, 170 mm-re ideálisak lehetnek, csak vajon milyen élesben a hűtésük (mennyire hangosak, melegednek)?
-
HookR
addikt
Checking out every SFF Mini-iTX case at Computex 2024! - youtube
- Geeek F10 és A71 azok, amik még nem jártak a topikban. -
TurboK0
tag
AMD Strix Point geekbench:
https://videocardz.com/newz/amd-radeon-890m-rdna3-5-graphics-are-39-faster-than-radeon-780m-in-opencl-testkb 41000 pont OpenCL benchmarkban. Hozzávetőlegesen:
Ryzen 8600G ~21000 pont
Ryzen 8700G ~30000 pont
Ryzen 5600G ~11000 pontPersze ez mind compute, tehát számítási teljesítmény, nem grafikai, de attól még érdekes. Illetve ez még a laptop proci, de a 8600G/8700G is először laptopon kezdte, utána mini PC-ben, aztán AM5 lapkán.
-
HookR
addikt
Cooler Master Sniper Rifle PC - cowcotland.com / x.com
Mondjuk láthattunk már hasonlót korábbról:
- Sniper Rifle PC by JMDF - facebook (Ez lehet nem Mini-ITX)
- Point Blank Barrett - youtube -
phulee
tag
válasz
HUN_Sector #62636 üzenetére
1 hónapja rendeltem német Amazonról szintén Thermalright proci hűtőt, meg egy Noctua ventit és ingyenes volt a szállítás. Ezért mertem ajánlani...kb. 3 nap alatt itt is volt.
-
phulee
tag
válasz
HUN_Sector #62633 üzenetére
Nem olyan régen rendeltem onnan, nézd meg, mert Prime trial-al akkor nekem ingyenes volt a szállítás. Hátha most is él ez a lehetőség...
-
HUN_Sector
őstag
Adok le rendelést a német amazonon full réz thermalright apx-90 x47 full réz hűtőre. Magyar áfával kb 36 eurora jön ki, plusz a szállítást felezhetjük, vagy harmadolhatjuk ha van 1, illetve 2 jelentkező.
Érdekel valakit a lehetőség? -
Vigneau
félisten
válasz
Vigneau #58235 üzenetére
Mostanra érett be végül a korábbi agymenésem:
Sikerült anno moddolni a Cooler Master Elite 110-et, így befért most már egy Gigabyte H410M H V2 (22.6cm x 18.5cm). Kapott társnak egy i3-10100F-et (IS-55X V3-mal) és Micron 2x8GB 3200MHz-es csupasz RAM-ot (ami nem tud XMP-t, de sebaj). A szélkavarást két 12cm-es Akasa Apache-ra (CPU és Case) bíztam.
Bekerült a levedlett 20cm-es EVGA RTX 3060 Ti-m és egy 960GB-s Kioxia SSD. A tápellátásról pedig a korábbi, ATX méretű Phanteks AMP 750W gondoskodik folyamatosan bekapcsolt, forgó ventilátorral.
-
TurboK0
tag
És 5 slotos mATX. Lehet váltok rá, mert a Jonsbo C6-ba ha teszek videokártyát, tűzforróvá válik a fém kaszni.
Csak bár normális oldala lenne, nem üveg.
-
válasz
HUN_Sector #62629 üzenetére
Noctua ventilátoroknak csináltak egy külön házat.
-
HUN_Sector
őstag
Montech hs01 mini
[link]
matx/itx -
HookR
addikt
Cooler Master Shark X és Sneaker X - yankodesign.com
Personal blog entry: Először ezeken a képeken akadt fenn a szemöldököm ([1] / [2]). Nini, már a háttér kiállítás forgatagát is AI generálja...
Aztán leesett, hogy csak a fenti linkről plagizált képek lettek logómentesítve és tartalmilag kiszélesítve.
-
HUN_Sector
őstag
A mai alaplapoknál soha életemben nem ovlastam a q-flash és abios flashback tulajdonképp mire is képes. És f*stam közben, hogy ha nem veszek egy cpu-t, akkor egy későbbi cpu-hoz nem tudom a most megvett alaplapot felfrissíteni.
Erre derült égből villámcsapás, a jelen kor alaplapjaihoz se nem kell cpu, se ne m kell ram, csak a táp és egy pendrive a fehér usb aljzatba, no meg az erre szolgáló hátlapi gomb nyomvatartása. SSzóvalél dióhéjban ha megveszel most egy alaplapot, kb "örökre" eláll amíg megjön a hozzá való cpu a piacra.Nahát...
Ha rajtam kívül akár százból egy ember van aki nem tudta hogy ez mire jó, annak: [link]
Mindig tanul valamit az ember -
HookR
addikt
Geometric Future Model 0 Flamingo - tomshardware.com
-
sasNAXO
aktív tag
Nem ITX, de SFF miatt mégis lehet érdekel másokat, már írtam róluk korábban; vannak ezek a kínai M.2 A+E key --> M.2 M-key átalakítók amik a WIFI kártya helyére mennek:
Így lesz az egy M.2 SSD-s Deskminiből két M.2 SSD-s Deskmini.
(Oké, ehhez most 3D nyomtattam egy kis lefogató segítőt is.)Nyilván limitált, mert csak PCIe 2.0 x1, de rendszer alá elégséges, gyorsabb mint a sima sata.
-
HookR
addikt
TRYX SPES képek és videó - morningstar.com / TechPowerUp / imgur / youtube
-
HookR
addikt
PCCooler I100 Pro Mesh hivatalos oldal - Grey / White
- 128 x 190 x 308 mm (7,49l)
- DAN A4-SFX klón=================================================
PCCooler K100 Mesh képek - TechPowerUp
=================================================
-
HookR
addikt
Jonsbo T6 és TK-0 képek - TechPowerUp
-
TomiLi
addikt
válasz
hegegabi80 #62606 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik, és rögtön be is indult a fantáziám...
Valami ilyesmi megoldás lehet, amit említesz.
Én is alkalmaztam a házamnál ilyen távtartókat. (amit a legós vágyakozás előtt azért már illene befejeznem...) -
hegegabi80
addikt
válasz
TomiLi #62597 üzenetére
Azt a ku.... , ez nagyon jó.
A távtartók helyei szerintem elő lettek fúrva és behajtva, mivel a másik oldalon nem látszik semmi, amikor a tápot teszi be. Mert simán lehetne olyan távtartó, aminek mind a két végén bele mehet a csavar, így hátulról egy hosszabb csavarral rögzíthető.
Lehet meg kéne építeni, úgy is imádok legózni a gyerekekkel.
-
TomiLi
addikt
válasz
AxBattler #62598 üzenetére
Jópofa lenne az útmutató.
Kicsit "kapkodós" a videó, nem mindent mutat sajnos. Gondolom az alaplapi lefogatóknál be kellett vetni valami nem legós trükköt, mert adja ki a furattávolságot a Lego méretezése. A tápfelfogatásnál viszont passzoltak a Technic furatos elemek! -
HookR
addikt
További ThermalTake Travel PC TR100 képek - hardwareluxx.de
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged