Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
válasz jurasa #62492 üzenetére
Ha lehet nagyítani azon a képen minimum 100, de inkább 110-120" képátlóra akkor megéri projektorozni. De 60"-nak tényleg nincs értelme projektorral, arra TV való. Honnan jön ez a képméret? Sötétíthető teljesen a szoba? Lehet használt projektor is?
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
makkmarce
őstag
válasz jurasa #62492 üzenetére
Szia, sajnos 150cm-es képátlóért kár vesződni a projectorral, ráadásul elég extrémek a paraméterek (nagyon távolról nagyon pici képet szeretnél vetíteni).
Csak a hátrányait élvezhetnéd, és ilyen extrém paraméterekkel (nagy táv, pici kép) még gépet is nehéz találni.
Egy 55"-60"-os tv minden gondodat megoldja, és az se kerül többe, részemről lebeszélős sajnos.[ Szerkesztve ]
okoskodom, tehát vagyok
-
-
jurasa
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Otthoni filmezéshez keresek projektort. (TV nincs is, nem is kell)
Fehér falra vetítenék (enyhén törtfehér)
A vetítendő képátló 150 cm a képméret kb 114x200 cm
A projektor és fal közötti távolság: 440 cm
A szoba másik végéből vetítenék.
A szoba körben ugyan olyan világos.
Full HD minőséggel én megelégednék. Inkább az lenne a mérvadó, hogy eléggé erős leygen a projektor, hogy ebből a távolságban és méretben a fehér fehér legyen.
Nem vagyok telejsen tisztában az árakkal, de ha beleférne a ketegóriába 80.000-160.000 között az király lenne.
Köszönöm előre is. -
BBéci
legenda
válasz BIGi75 #62489 üzenetére
Köszi, lehet, hogy megfelel a célnak. Jobb lenne valami ecsettel kenhető, netán hengerezhető, ami cskis oda kerül, ahová szükséges. Spray-ből mindenhová szóródik.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BIGi75
senior tag
Esteleg lehetne egy próbát tenni a Maston fekete gumi spray festékével. Ha az oldószere nem károsítja/nyúlítja ki a vásznat, akkor jó lehet, mivel rugalmas és még vissza is állítható az eredeti állapot később, mivel a gumibevonat (állítólag) eltávolítható.
-
-
Bikkrom
senior tag
Köszönöm! Akkor neked is 67 plus VAT-tal 80. Azért a szomszédból az nem kicsit drága, pláne ha csak a vászon anyagot rendelem.
Ami mégfurcsább, hogy emailben megkérdeztem, hogy mennyi ha német címre megy. Akkor is 80.[ Szerkesztve ]
-
DAMM
csendes tag
válasz Bikkrom #62484 üzenetére
16:9 ALR contrast fixed frame screen Zero framewidth HiViGrey Cinema 5D 120"
Nekem 2 honappal ezelőtt 879,94 € volt.
Total products (excl. tax)672,26 €
plus 19% tax, amount:127,73 €
Total products (incl. tax)799,99 €
Shipping (excl. tax):67,18 €
plus VAT (proportionally calculated):12,77 €
Grand total 879,94 €[ Szerkesztve ]
-
Bikkrom
senior tag
válasz torokjanos86 #62483 üzenetére
Ennyiket írt nekem is. De a fehéret engedd el, kivéve ha fekete vagy nagyon sötét színű lesz minden fal/plafon. Ha világos marad akkor csak ALR. Az XYScreen-nek is írj bátran 290 usd lesz kb, de ott szállítással. HiVi neked is 80 eurót írt szállításra? Akár vászon anyag, akár keret is kell, fix 80 eur...
-
torokjanos86
csendes tag
válasz torokjanos86 #62477 üzenetére
Kaptam árat hivi grey 5d 400 eur hiviwhite cinema 1.0 250 eur 120" es ez csak anyag.
-
Atomgeszi
nagyúr
-
BBéci
legenda
Festett valaki 4:3 arányú vásznat úgy, hogy 16:9 legyen belőle?
Megoldható vagy felejtsem el?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Bikkrom
senior tag
válasz torokjanos86 #62477 üzenetére
Hmm. 1,7-tel határeset. Mondjuk a JVC nem egy fényágyú. Én high gain ALR anyagot vennék és hátrébb tenném a gépet. Úgy emlékszem van hely, nagy a szoba. Legfeljebb kipróbálod és ha sok a hotspot, vagy a csillogás akkor teszed hátrébb. Javító festék meg glett van?
-
Bikkrom
senior tag
válasz torokjanos86 #62474 üzenetére
Akkor nagyon nem olcsó. Ráadásul fehér, ami nem lesz jó a fehér nappaliba azzal a szuper JVC-vel. PVC szintén nem egy ajánlott anyag. Szerintem 90-100+ vámból kapsz a fent említett kínai ALR-ből 120"-ost. Azt kell megnézned, hogy mennyi a vetítési távod. Ha 1,5 körül van (lencse és vászon távolsága osztva a vászon szélességével) akkor a sima ALR, mert a high gain hotspotolna meg csillogna nagyon. Ha 2 arány felé tudod tenni akkor mehet a High gain ALR. Vagy rendelj HiViGrey 5D-t. Kb 380-400 eur szállítással az anyag. Ezen vám sem lesz, mert EU-n belülről jön. Csak keretet kell gyártani, de azt ehhez a PVC anyaghoz is kellene.
Ez alá nem adnám a helyedben. Sőt a keretet is venném hozzá. Igaz az általában +45% árban XY-nál meg HiVi-nél is.
A HiVi-t is bőven 1,5 throw ratio felé kell tenni, inkább 2.0 köré. Mert az is high gain, azokhoz távol kell tenni a projektort amennyire csak lehet. Ha nem lehet távol rakni akkor low gain ALR.
Szerintem. De kíváncsi vagyok a többiek is mit mondanak neked. Érdemes-e ezzel a pvc-vel vesződni, vagy mit vegyél világos helyiségbe.
[ Szerkesztve ]
-
Cseneles
őstag
válasz MrZenan #62471 üzenetére
A projektor menuben talalhato Contrast, Brightness menupont vegpontozasta valo semmi masra! Magyarul….a Contrast segitsegevel allitod be hogy a lejatszo altal kiadott 255 vagy 235 maximalis feher jel a projektor altal is maximalis fenyessegu feher legyen. A Brightnessel ugyan ezt alitod be csak a feketevel. Lenyege a dolognak a részletek megorzese.
Egyideju kontrasztot csak a vetitesi kornyezet sotetitesevel tudod novelni, addig a pontig amig el nem ered a vetitod korlatait.
[ Szerkesztve ]
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
Bikkrom
senior tag
válasz torokjanos86 #62470 üzenetére
Sima festett PVC-nek tűnik. Ráadásul a szürke ami neked kellene fehér helyiségbe pont csak 100"-ig van. A helyedben nem adnám 120" alá. A falnál éppen jobb, de akkor már rendelj egy XYScreen anyagot. Az igazi ALR. Keretet meg gyártasz.
Mennyi is a sima szürke 100"+szállítás? Annyiból már kijön egy XY vászon anyag.
-
MrZenan
junior tag
válasz Cseneles #62468 üzenetére
Kerestem egy konkrét filmjelenetet ahol egyidejű kontraszt van.
Valóban ott látható a fehér plafon hátránya, viszont a kontraszt csökkentésével javítható a dolog, mondjuk azt nem tudom hogy egy -15 ös kontraszt még megfelelő-,e?
Ott már azért elég sötét a kép, esélyesen részletek vesznek el...?! -
torokjanos86
csendes tag
Ismeritek ezt a márkát? elég jó áron vannak a vászonok.
érdemes vele foglalkozni?
https://www.projector-screen-material.co.uk/products -
Cseneles
őstag
válasz Akos1994 #62467 üzenetére
A vetitesi kornyezet 90%-ban csak az egyideju (ANSI) kontrasztra van hatassal de arra nagy mertekben. Nyugodtan valassz JVC projektort. Strapabiro darabok!
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
Akos1994
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy 720p-s Acer projektorral (P1303w) rendelkezem,és ezt szeretném lecserélni egy fullHD-s vetítőre. Ami leginkább zavar jelenleg az a kontraszthiány és a fekete szín hiánya. A vászon egy 110 inch Elpro 1.1 gain-es darab, a nappali pedig fehér plafon, világos járólap, de oldalfalak tejeskávé barna színűek. Kisebb megszakításokkal 1500 vagy max 2000 óra ment bele 7-8 év alatt, tehát én lennék az felhasználó aki nyugodtan vehetne lámpás gépet, ritkán nézem, de akkor jó lenne ha igazán jó minőséget tudna. Teljesen sötétben nézek csak filmet. Kacérkodok a D-ILA-s JVC-kkel de elriaszt a koruk és nem tudom hogy van-e értelme megvenni őket ha drasztikusan nem tudok javítani a nappali fényvisszaverődésein, csak a "first reflection pointokat", vászon alatt fekete szőnyeg, vagy max az egyik 3 méteres könyvespolcos oldalfalra lehúzható black velvet rolókat készíteni. Nem tudom hogy nem ideális szobánál is drasztikusan romlik a kontraszt és hiába veszek felsőbb kategóriás gépet, vagy ha teljesen sőtétben nézem akkor már megéri? Dedikált moziszobat azért nem akarok csinálni, ha megnézek heti 1-2 filmet.
Szóval vagy egy öreg felsőbb kategóriás gép vagy egy pár éves max. 250 ezerért. Helyemben melyiket választanátok? -
Khaosz55
addikt
-
Whist
aktív tag
Sziasztok!
Kb. 70e forintig keresek kezdő FHD projektort. Érdemes volna Blitzwolf BW-V5-öt [link] venni vagy inkább használtan keressek valami márkásabbat?
-
-
Bikkrom
senior tag
válasz Khaosz55 #50999 üzenetére
Vannak frissebb tesztek ALR-ekről? Esetleg amiben benne van az ES CineGrey 3D vagy a HiViLux HiViGrey 5D? Ilyen amit Khaosz linkelt, legalább 4-5 ALR vászon, alapos teszt. Ezt szuper volt végig olvasni, teljes teszt, mérésekkel, minden szempont alapján. Na ez az amit kerestem. Vagy XYScreen.
A fenti kettőn anyagon agyalok. A többi anyag nagyon kiesik a 400-600 eur keretből.
Eddig a HiVi felé hajlottam, de John Lin elvette tegnap a kedvem. A vékony keretes 100"-os 16:9-esből (lentebb majd részletezem miért kellett letennem a nagyobb vászonról) feltett egy egyszer összeszerelt változatot -33%-os áron. Gondoltam elviszem, pont ez kell. Egy kérdésem volt, a látható részen van-e nyom vagy sérülés, vagy ha nem lehet megnézni mi lesz ha összerakom és szakadt, sérült, hajtott a látható rész? A válasz az, hogy nem lehet megnézni, amilyen olyan... Visszacsere nincs... Külön kértem, hogy csak a vászon anyagot ha kibontanák, ha az rendben van a vetített részen akkor nem érdekel sérülés a szélén, a füleknél, a kereten stb. Azt megoldom, csak a vetített felület legyen penge... Nem lehet, nem nézik meg. Namost aki projektorokhoz vásznat árul, és olyat elad ami sérült lehet a vetített felületen, meg nincs 5 perce megnézni... Ez nagyon nem szimpatikus... Szoktam kamerákat eladni, használtat is, de kipróbálom, hibáit leírom. Vakon nem adok el, pláne ha használt. Ráadásul ha zsákbamacska, akkor csak -33%? Egy sima kibontott bármilyen termékre adnak ennyit, nemhogy olyanra mi sérült... Az ES meg puszira ide ad -30%-ot, új fix keretes vászonra, HiVi egy center sem enged az újból... De egy lehetséges sérültet adna -33%-on... Eddig jóban voltunk, de ezekkel a válaszaival totál kicsinált....
Na mindegy.
Más téma. XYScreen, ES, HiVi mindenki viszakozik már az ST gépemtől (W1210ST). Úgy, hogy elsőre mindhárman leokézták, jó lesz az. Pedig szép szerelem volt ez első látásra. W2000 kép, kontraszt, színek, 2,5 méterről 135-160"... Mennie kell, kell a 1,5* throw... Ez az amiről sokat esik szó, a gép, a vászon, a szoba az egy egység. Ráadásul ALR-ben így le kell mennem 120-130"-ról 100"-ra. Különben hotspot meg csillogás lesz a vége, még így is, hogy 1,5 throw lesz legalább...
Nagyon belekavarodtam ebbe az ALR témába. Nem tudom. Már azon is agyaltam, hogy 20 ezer egy DIY vászon keret szárított fából, megveszem csak az anyagot. De ES kifogyott, csak kerettel van. HiVi adna csak anyagot -50%, de a shipping akkor is 80 eur, mintha kerettel venném... Gondolom a DIY keretes vásznak eladhatatlanok évek múlva, vagy mi lehet még a hátránya?
Bármilyen tanács jöhet ami segíti az ALR döntést (vagy akár olyan is ami belekavar mégjobban ). Az asszony minden fekete anyag, sín, kampó, huzal, festés szürkére dolgot megvétózott.
Ui1.: XYScreen egy hete nem tud árat adni. De azért jókat levelezünk... Rákérdeztem már 3*, vat, tax, shipping included mennyi az annyi. Mindig a levél más részeire válaszolnak... Mostmár írtam olyat amiben csak az ár a kérdés, negyedjére. Nem válaszolnak 2 napja.
Ui2: Berendeltem mostmár banggood meg aliexpress "ALR" anyagokat. Na nem azért mert ebből lesz majd a végleges vásznam. 5-8 ezer forintok 100-120"-ban. Mostmár össze akarom hasonlítani, hogy megér-e 20*-30* annyit egy "igazi" ALR, akár a HiVi, ES, XY lesz a vége. Vagy ismertek ilyen tesztet? Ahol neves ALR-ekhez hasonlítanak akár egy ilyen Yandood, Bakeey stb filléres anyagokat?
[ Szerkesztve ]
-
makkmarce
őstag
válasz Bikkrom #62442 üzenetére
egyre divatosabbak ezek az alu pergolák, és azoknak van manuális vászna is. Esetleg egy olyan feketében?
vagy ilyen?
https://coloray.hu/fenyzaro-rolo-fekete-19080?gclid=CjwKCAiA9ourBhAVEiwA3L5RFmxFdZqQL07Gd0hRdDQJ_OIF3qmXZs4Gr-DZLbr7icJeiWWJtemePxoCUTYQAvD_BwE
[ Szerkesztve ]
okoskodom, tehát vagyok
-
Vhiktor
veterán
válasz bgabesz75 #62447 üzenetére
Brutál lesz. Egy valamire figyelj, hogy Benq, Acer vagy Hi Shock 3d DLP szemüveget vegyél hozzá, a többi márkával nem működik tökéletesen együtt, sokszor kieesik a szinkronból a szemcsi.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
bgabesz75
tag
Sziasztok! A fórumon olvasott infok alapján vettem ezt a BenQ w1090 orojektort és meg vagyok vele elégedve.
Kipróbálnám a 3d vetítést. Gyerekek nem látták még az Avatart,Kötéltánc stb filmeket. Mennyire élvezhető ezzel a masinával vajon? -
Vhiktor
veterán
válasz MrZenan #62443 üzenetére
Nálam csak azért volt ideiglenes megoldás, mert tudtam hogy elköltözünk. Ezért választottam a kampót. Ha nem költöztünk volna akkor is megcsináltam volna, csak nem kampóval, hanem sínekkel/karnissal ahogy azt kell.
Így valóban gány megoldás volt. De ha csak nappaliban tudnék most is vetíteni, gondolkodás nélkül megcsinálnám sínesen.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
MrZenan
junior tag
válasz Bikkrom #62442 üzenetére
Teljesen igazad van, abszurd az egész, legfeljebb arra jó, hogy kipróbáld milyen opcionális körülmények között a projektor képe.
Viktornál is csak ideiglenes megoldás volt, hosszútávon biztosan nem megoldható, arról nem beszélve hogy igénytelen hatása van.Kipróbáltam én is, valóban hozott a képen, de olyan szinten körülményes, meg csúnya volt, hogy inkább sztornóztam a dolgot.
-
Bikkrom
senior tag
Oké, én is elgondolkodtam most, mert visszaírt John, a HiViLux tulaj, hogy áácsi, átgondolta, lehet mégis hotspotos lesz... Sorrrry. Jobban végiggondolta ezt a short throw témát. Küld ingyen mintát inkább, nézzem meg alaposan, bocsi...
Na mondom akkor sztornó, 4 kampó, alagút, a fekete anyag amit Vhiktor linkelt. Erre az asszony: most komolyan minden nap 5-5 percet el fogok tölteni a felrakással/leszedéssel mikor 1-1,5 óránk van? Igaza van. Meg szép nem lesz, bárhogy is rejtegetem. Kell hely az anyagot is elpakolni...
Szóval marad az ALR, ha a short throw géppel (0.69-0.83) zavaró lesz akkor átrendezzük a hálót, eladom a W1210st-t, veszek egy w2000-et. De nem fogok tökölni naponta 10 percet ezzel, meg nézni a vászon rendszer tartóit... Ez van. Preferenciák.
-
m3ss
veterán
válasz Bikkrom #62423 üzenetére
nekem is megfordult a fejemben, de megmondom oszinten mar zavarnak a vilagito dolgok film kozben, nem csak a mert kontraszt idegesit nem nyugszok amig nem nezem meg mit tud a vetito...
ha lenne vmi meres alr vasznakrol lehet elgondolkoznek. de amugy tobb mas ok is szol ellene. tobbe kerulne mint a fuggony, nem lenne olyan jo azert a kontraszt se, vetitot is kozepre kellene raknom...valszeg vaszon meretbol is engednem kellene. immersion sem lenne olyan. egy fekete lyukat akarok latni a vaszon korul sot mindenhol a perspektivamban.probalgattam a mostani fuggonysinnel milyen ha megfeszitem mennyezeten a fuggonyt, sztem sok szilikonzsirral mukodni fog.
esetleg a fuggony hasa, esese lehet a szuk keresztmetszet. kb. 20 cm van a mennyezet meg a vaszon teteje kozott...[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
makkmarce
őstag
válasz bgabesz75 #62431 üzenetére
itt van, amit keresel:
https://www.hasznalati-utasitasok.hu/benq/w1090/haszn%C3%A1lati-utasit%C3%A1s?p=28
okoskodom, tehát vagyok
-
bgabesz75
tag
BenQ w1090
-
bgabesz75
tag
-
bgabesz75
tag
Nem talàlok trapéz korrekciót.
-
bgabesz75
tag
-
bgabesz75
tag
Sziasztok.Ez hiba vagy állítható.
-
Bikkrom
senior tag
Hagynám a francba. Rendelek egy HiViLux HiViGrey 5D-t. Sokan dícsérik, meglátjuk mit tud. Az ES CineGrey 5D nem jött be. Sok rosszat írnak róla. Most írtam a HiViLux-nak, hogy megy-e BenQ W1210ST-vel a HiViGrey vagy eladom és W2000-re váltok, meg leteszek a 120"-ról 100-110-re. Akkor a W2000 is játszik. Hálóba elég. De mostmár mindenképpen veszek egy HiVit. Semmi kedvem festeni, szövetezni.
-
Atomgeszi
nagyúr
Az biztos, hogy egyszerre nem fogsz tudni mozgatni egyben 3,5 m függönyt.. Nekem diegos black out függönyöm van, készre szerelt, ugyanilyen görgős, az szépen megy. Persze nem 3,5 méter
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
m3ss
veterán
azon gondolkozok, hogyha egy hasonlo fuggonysinbe kifeszitek 3.5 m szelessegben mennyezetre fuggonyt, meg ha lesz 20 cm hasa, esese kozepen akkor is elegge meg lesz feszitve. lehet ilyenkor a sinben futo gorgoket annyira neki fogom fesziteni a sin egyik oldalfalanak, hogy nem nagyon fognak csuszni
ha meg ilyen rudas megoldast valasztok, amin karikakon csuszik a fuggony akkor meg a 90 fokos kanyarral leszek bajban, plusz nagyon feltuno, csunya lenne kozepen a mennyezeten egy rud rendszer...persze nem mintha ez a fentebb linkelt fuggonysin annyira lathatatlan lenne
ez a nappaliban vetitunk projekt..https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Quetz
őstag
Igen, ez csak 2 utas, motoros. Régebben igértek manuális maszkolós megoldást, de egyelőre semmi hír nincs róla. A bolti megoldás amit én ismerek az a Seymour AV: http://www.seymourav.com/masking.php
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz hellstarter #62408 üzenetére
Most néztem, sajnos az az eladó már nincs az amazon piactéren.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz torokjanos86 #62410 üzenetére
Ha gyárilag így van kitalálva, szerinted mi baja lenne?
-
Bikkrom
senior tag
válasz torokjanos86 #62412 üzenetére
Nem kell kerülgetni, állítgatni, fejed körül lent tartani. Fent észrevétlenebb, nincs útban, nem kell állítgatni, kerülgetni sem kell, a hangja is messzebb kerül. Megfelelő tartó kell hozzá. Meg a plafon rétegrendje sem árt ha ismert. Kábelezni viszont kell sajnos.
-
torokjanos86
csendes tag
válasz ctrlaltdel13 #62411 üzenetére
Meggyőztél
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz torokjanos86 #62410 üzenetére
Ez se kicsi,köszöni jól van.
-
torokjanos86
csendes tag
Sziasztok, ma most lehet egy nagy hülyeséget fogok kérdezni. valamiért nem vesz rá a lélek hogy meglógassam a mennyezetről ezt az x5000-es batár projektort. egészséges a gépeknek a lógatás?( gondolok itt ezekre a mozigépekre nem a 2 3 kilós társaikra)
Nyilván egyszerűbb rögzíteni mint alátámasztással de valamiért jobban bízok abban a megoldásban.
-
-KP-
addikt
válasz hellstarter #62408 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz devil-k #62403 üzenetére
-
Vhiktor
veterán
válasz Janaboy #62397 üzenetére
Talán avsforumon láttam olyan megoldást ahol mágnessel teszi fel akár mind a 4 oldalra. De ha jól emlékszem akkor az fix keretes volt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest