Új hozzászólás Aktív témák

• Leslie67

tag

válasz szaszlaci #2523 üzenetére

Bocs! :DDD
    Lehet, hogy túl lihegtem a dolgot! :W :R

"Következtetést vonsz le a kamera nem folyamatos üzemével, ami nem hasonlítható az emberi szemhez." ezt is rosszul írtam mel.
    Nem következtetést akartam sugallni, hanem jelenséget illusztrálni! :B :K

"Például a DLP villog"
    Tényleg nem villog! :N
    De nem is így szerettem volna ha lejönne, hanem úgy, hogy érzetre hasonló mint a crt(nekem).
    Csak röviden a plazmáról. Ha tv-re használnám akkor szinte ugyan mindegy.Ha monitornak egyértelműen az lcd. Én is a fiam is full hd 40" c530-as tv-t használunk monitorként. A szemem 1.1 méter távol van az lcd laptól. Meg lehet ezt a közelséget szokni ngyon gyorsan. A proji nagy képe után simán.
    Plusz 2 db szintén 40"-os csak tv-nek(ezek rady-k 720p).

"Mindezt mondom úgy, hogy a CRT-re, azaz a villózásra magam is igen érzékeny vagyok"
    Egyik ismerősömnek van még régi monitora. Hiába húzza fel a frissítést akkor is nyomja a szemem. Mellette van egy 32"-os Samu tv(én adtam el neki) amire ki van kötve a pc-és azon meg nem húzza a szememet a képernyő.
    Próbálok összehozni egy szeánszot az LSK és a Projektorbolt-ban, hogy megnézhessek pár vetítőt lcd-dlp és különböző ársávban elhelyezett projikat is. Viszem magammal a sajátomat mert mégis csak az az "etalon" amihez be van állva a szemem és tudok mihez hasonlítani.
    Ha túlvagyok a dolgon leírom, hogy mit tapasztaltam. :K
    Eddig én is 200 körül gondolkodtam, de ha a látottak nem győznek meg akkor feljebb kell nézelődnöm és bizony megint hazudoznom kell az acconynak a jelenlegi projektor árakról. :K :DDD
    A HD20 nem győzött meg. :N

Új hozzászólás Aktív témák