Új hozzászólás Aktív témák
-
Jól sejtem, hogy ezzel is lesz tapasztalatod.
Ha az ultraszélest vissza kapta volna, akkor jó esély lett volna rá, így most ez szerintem ki marad.#11LosBlancosRM
Lehet ez menő, vagyány, zorall, stb, de szépet egy ilyen összevissza színezett, feliratozott, darabos valamire mondani...Mikor már azt gondolom, nem lehet hogy ennél is jobban nézzen ki, de igen, ez megint telitáláat.
Itt hol látod hogy szépet írok.?Ebbe nagyon belebonyolódtál.
Látom nem érted, de nem baj. -
válasz
LosBlancosRM #11 üzenetére
Szubjektív, ezt kell szem előtt tartani.
Azért, mert nem vagyunk egyformák. Nem is kell annak lenni, és nem is kell erőltetni a másikra a véleményünket,mert én se mondom azt, hogy de hát nem látod, hogy szép??? Neked nem az, nekem igen.
De ez nem baj.
No lapozzunk. A végén meg kerül rá egy fekete tok... És akkor kész is vagyunk.
Engem jobban érdekel a teljes kijelző az elején. Azt látom a legtöbbet.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Elit3Zotya #9 üzenetére
Ebbe nagyon belebonyolódtál.
-
LosBlancosRM
őstag
Nekem a szép szóval van "bajom". Lehet ez menő, vagyány, zorall, stb, de szépet egy ilyen összevissza színezett, feliratozott, darabos valamire mondani... Olyan mint egy gamer telefon. Amivel nincs baj, de komolytalan. Szóval tetszeni tetszhet, de attól még nem szép. Nekem is vannak dolgok amik tetszenek, de attól még nem szépek.
-
válasz
Elit3Zotya #2 üzenetére
Csatlakozom, nekem mindig is bejött ez a design, minőségi, és neked tapasztalatod is van, hogy a Z70 Ultra is mennyire masszív készülék.
Jól sejtem, hogy ezzel is lesz tapasztalatod.
LosBlancosRM: Mondd azt, hogy neked nem tetszik. Másnak lehet tetszik ez a design.
Jól felismerhető és egyedi. Ha mellédobnak esetleg lassan egy hosszabb szoftveres updatet én biztosan kipróbálom. Addig marad a mostani.
A piac széles, amíg készül ilyen telefon, valószínűleg van rá piaci részesedés is.
-
válasz
LosBlancosRM #8 üzenetére
Végülis... A Fiat Multiplát is sokan megvették. Gondolom ők is azt hitték, hogy van szépérzékük.
És azt mind felnőttek veszik.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Elit3Zotya #7 üzenetére
Végülis... A Fiat Multiplát is sokan megvették. Gondolom ők is azt hitték, hogy van szépérzékük.
Kamu Leica felirat a legviccesebb.
-
válasz
LosBlancosRM #6 üzenetére
Attól hogy felnőnek, még nem mindenkinek lesz szép érzéke.
Elhiszem hogy neked nem tetszik, de még másnak lehet hogy igen. -
LosBlancosRM
őstag
válasz
Elit3Zotya #5 üzenetére
Igen, vannak akik felnőnek és igényesebbek, mint gyerekkorukban voltak. Nincs ezzel semmi gond. Ez a telefon kimeríti a "kinai" jelzőt(amennyiben pejoratívan használják).
-
válasz
LosBlancosRM #3 üzenetére
-
spect80
senior tag
válasz
Elit3Zotya #2 üzenetére
Szerintem is jól néz ki. Várom is. Viszont a méret necces, már kényelmetlenül nagy. Meg az a 224e huf lesz 380e mire EUba ér.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Elit3Zotya #2 üzenetére
Nagyon messze áll a széptől. Gyerekeknek még oké,de komoly embereknek... Mondjuk egy tok megoldja.
-
Mikor már azt gondolom, nem lehet hogy ennél is jobban nézzen ki, de igen, ez megint telitáláat.
Fő kamere szenzorméret növelése pozitív, de az ultraszéles sokkal kisebb lett mint a z60 ultrában, ennek megfelelően sokkal gyengébb is lett a minőség sajnos. -
cs.zs.
veterán
Várom...
...hogy bejelentsék: legalább 4 év szoftveres support,
és már veszem is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 1/1,3”-es érzékelőt kapott a 35 mm ekvivalens főkamera, mögé 6600 mAh-s telep került a készülékházba.
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest