Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Leslie67

    tag

    válasz ripla #2515 üzenetére

    Nem találok jobb hasonlítást mint amikor a régi crt monitorokat néztem és alacsony volt a freki akkor a szememet rendesen"nyomta" a monitor. Ha feljebb vettem a max frissítésre amire képes volt akkor ez az érzet megszűnt. A HD20-as dlp-nél szintén éreztem ezta "nyomást" a szememre. Valakit ez nem zavar engem igen a feleségemet szintén és a fiamat is. A szivárványt meg úgy kell elképzelni, hogy a dlp úgy képzi a színeket, hogy egy forgó tárcsán vannak színes "rések" (datánál plusz fehér)és éppen az aktuális szín szegmens halad el az optika előtt azt átvilágítja a fény.
    Na amikor "mereven" nézel előre akkor nem, de ha a vászon egyik részéről hirtelen elkapod a szemed mert éppen a másik részen történik valami akkor az éppen aktuális szín szegmens színét látod.
    Ez engem zavar.
    Állítólag ahol már nem felfedezhető az sajna a milla környéki projik. Én meg annyit nemszánok rá biza! :N
    A dlp-nek jobb az ansi kontraszjta(nem mindig), mozisabb a képe az lcd meg nem szivárványozik és nem nyomja a szemem az optikát szélesebb tartományban lehet használni(lens shift).
    Egy olyan helyiségben ahol nem feketék a falak nagyon gyorsan elveszti a dlp az előnyét.
    Rengeteg okosságot olvashatsz itt
    Olvass sokat mielőtt döntesz!
    Én is így tettem és bizonytalan is lettem mert a képet is és a hangot is hallani kell, hogy választani tudj.
    A neten fellelhető videók alapján NEM szabad véleményt alkotni. Valakihez menj el és tapasztalj vagy járd a boltokat ahol van lehetőség megtekinten a projikat üzem közben is! Hangfalat vagy erősítőt sem vesz meg az ember élő teszt nélkül ezért értelmes ember projit sem. :N
    De Te tudod! :D
    Ja!
    Az olcsó nem véletlenül olcsó! :N
    És ez igaz bármire! :K

Új hozzászólás Aktív témák