Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Computex 2026: nehéz volt visszahozni a Ryzen 7 5800X3D-t
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Kirúgással fenyegeti mérnökeit az Intel vezére
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
-
2651 - 2601
2651 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petrónius
aktív tag
-
Benhill
őstag
-
Petrónius
aktív tag
-
Benhill
őstag
Elmúlt frissítések egyike óta, érintést érzékel a teló zsebben, és világít folyton. Más tapasztalt ilyet?
Lehet valahogy ezen finomítani?
-
eldrah
aktív tag
-
Petrónius
aktív tag
-
eldrah
aktív tag
Fura, nem értem mitől másabb, de nekem nem tolta még fel, pedig a tipus ugyanaz a vnlmixm
-
Bici
félisten
Szia! ezt melyik régióban dobta fel?
Nekem is feldobta ugyanakkor: Global, Hungary
-
grafikus17
senior tag
-
Petrónius
aktív tag
Hónapokat késtek a frissítésekkel az előzetesen beharangozottak szerint.
Gondolom nem volt rá kapacitás mert az újabb telefonokkal foglalkoztak.
Ezért a sok panasz miatt a MI Pilot verziót küldték szanaszét.
De már megjelent a "Teljes kiadás". -
negyven2
nagyúr
Ezt meg most dobta fel (továbbra se vagyok benne a Pilot programban):

-
Petrónius
aktív tag
ha próbálok új arcot létrehozni, kidob nem tudja megnyitni a kamerát.
egy nagy szar lett az egész. A több éves tapasztalatom az , hogy addig jó egy telefon, amíg a boltból kihozott szoftver van rajta. 2015 óta csak xiomi telefonjaim voltak. Lehet ez a baj
Az külön érdekes, hogy ha kilövöm az összes futó appot, akkor utána működik.Na? Ezzel most mi a szart kezdjek?
Lődd ki az összes futó appot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Melyik verziód van? -
grafikus17
senior tag
Rövid tapasztalat: A 3.0.6.0 sem hozta meg a javulást. Egyszer működik egyszer nem. Viszont arra rájöttem hogy ha lezárás előtt x-el kilövöm az összes appot akkor utána működik az arcfelismerés megint.Hmmmm...
ha próbálok új arcot létrehozni, kidob nem tudja megnyitni a kamerát.
egy nagy szar lett az egész. A több éves tapasztalatom az , hogy addig jó egy telefon, amíg a boltból kihozott szoftver van rajta. 2015 óta csak xiomi telefonjaim voltak. Lehet ez a baj
Az külön érdekes, hogy ha kilövöm az összes futó appot, akkor utána működik.Na? Ezzel most mi a szart kezdjek?
-
Petrónius
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan érdemes mivel és hova biztonsági mentést készíteni mindenről? Gyári reset-t szeretnék csinálni, mert nálam továbbra is laggol a rendszer frissítés óta. Szóval szeretnék minden beállítást, alkalmazást minden megtartani és gyári reset után visszaállítani. Erre milyen lehetőségeim vannak?
Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
Sziasztok!
Hogyan érdemes mivel és hova biztonsági mentést készíteni mindenről? Gyári reset-t szeretnék csinálni, mert nálam továbbra is laggol a rendszer frissítés óta. Szóval szeretnék minden beállítást, alkalmazást minden megtartani és gyári reset után visszaállítani. Erre milyen lehetőségeim vannak?
Köszönöm!
-
grafikus17
senior tag
Rövid tapasztalat: A 3.0.6.0 sem hozta meg a javulást. Egyszer működik egyszer nem. Viszont arra rájöttem hogy ha lezárás előtt x-el kilövöm az összes appot akkor utána működik az arcfelismerés megint.Hmmmm...
-
eldrah
aktív tag
A frissites...nekem utana cseszodott el
Elég ciki volt bevasarolva, nagy kosarral ,hosszu sor mögöttem es ott benaskodtam mire megjavult. Mert hát...ugy megszoktam telorol fizetek pénztárcát nem vittem be🙈🤦 -
Petrónius
aktív tag
3.0.6.0 tesztelés alatt, talán jó lesz. ? Már csak azt nem tudom, hogy a reggeli NFC-s fizetés 3 üzletből az kettőnél ez a frissítés miatt nem volt jó, ki be kellett kapcsolnom az nfc-t. vagy a tok alatti fém lemez okozza ami a mágneses telefontartó miatt tettem be alá.
Különböző helyeken NFC hibáról is panaszkodtak. Ha ki-be kapcsolás után működött akkor nem valószínű hogy a fémlemez okozná. De jót sem tesz az biztos.
-
grafikus17
senior tag
3.0.6.0 tesztelés alatt, talán jó lesz. ? Már csak azt nem tudom, hogy a reggeli NFC-s fizetés 3 üzletből az kettőnél ez a frissítés miatt nem volt jó, ki be kellett kapcsolnom az nfc-t. vagy a tok alatti fém lemez okozza ami a mágneses telefontartó miatt tettem be alá.
-
Petrónius
aktív tag
nekem ez a frissítés tönkre vágata az arcalapú felismerést, egyszer működik és többet nem
Állítólag már kiadtak azóta egy 40MB-os frissítést.
Keress rá hátha ezt is javították a kamera mellett. -
grafikus17
senior tag
nekem ez a frissítés tönkre vágata az arcalapú felismerést, egyszer működik és többet nem
-
grafikus17
senior tag
Hát ez csodálatos teljesítmény frissítés után. Mire hazaérek már le is merül. 55 perc képernyő használat.Azért ez már jobb eredmény mint tegnap. Remélem észhez tér

-
negyven2
nagyúr
Mar vagy ket hete lejott a frissítés, ha nem több, de nekem nem lett jobb az akku:/ raadasul elkezdte azt csinalni, hogy 20% után rohamosan merul. Multkor kb. Ez ment:
10,7,3,1 kikapcs..ezt olyan 1 perc alatt, ugy, nem futott semmi a háttérben elméletileg
az utóbbi napokban ha 30 alá megy, már rajtam a para mikor ájul el🤣Akkor nem vagyok* egyedül ezzel a problémával... igaz nekem olyan 30%-20% között kezdte el csinálni! Amit még észrevettem, hogy eközben elkezd melegedni a telefon!**
* & **:
Pontosabban voltam, mert kb. kétszer csinálta egymás után és azóta nem. Illetve mindkét alkalommal egyből nyomta rá egy újraindítást, és ekkor beállt 1%-ra, de onnan nem merült tovább. Plusz addig a míg nem érte el azt a 30%-20%-ot addig az alatt a két alkalmammal mintha tovább bírta volna (bár váltázó, de ezt úgy kell elképzelni, hogy átlagban 30 óra alatt merülne le 100-1-re, de ekkor 100-30-ra merült le ennyi idő alatt)!
Viszont azóta nem csinálja ezt (nem merül jobban se, mint korábban):
ps.
Bár hivatalosan még az Android 17-et (HO4-el együtt), még meg kéne kapni a X6 Pro-nak, de sok helyen jött velem szemeben az, hogy nem fogja már megkapni ezt a verziót, mert a Poco készülékek csak 2 főverzió frissítést kapnak... vagyis kaptak eddig, de ugye a X6 Pro esetében a 17-nek még jönni kéne! De ugye lehet, hogy csak HyperOS frissítést kap, ami marad Android 16-on)! -
eldrah
aktív tag
Mar vagy ket hete lejott a frissítés, ha nem több, de nekem nem lett jobb az akku:/ raadasul elkezdte azt csinalni, hogy 20% után rohamosan merul. Multkor kb. Ez ment:
10,7,3,1 kikapcs..ezt olyan 1 perc alatt, ugy, nem futott semmi a háttérben elméletileg
az utóbbi napokban ha 30 alá megy, már rajtam a para mikor ájul el🤣 -
grafikus17
senior tag
-
Petrónius
aktív tag
Hát ez csodálatos teljesítmény frissítés után. Mire hazaérek már le is merül. 55 perc képernyő használat.Állítólag csak pár napig lesz ilyen. Azután "beáll".
-
grafikus17
senior tag
Hát ez csodálatos teljesítmény frissítés után. Mire hazaérek már le is merül. 55 perc képernyő használat. -
Petrónius
aktív tag
-
negyven2
nagyúr
Nem vagyok benne a Mi Pilot programban! Sosem voltam benne! Csak jelezte a készülék, hogy van frissítés, és telepítettem is!
-
Petrónius
aktív tag
Ez a legfrissebb Global ROM:
Nekem ilyen gondom nincs (a te verzióddal se volt), de a 3.0.6.0-ás frissítés után nekem nagyon gyorsan merült a készülék, és nem állt helyre az akkumulátoridő, ami alapból 2-3 nap után normalizálódik. Úgyhogy rászántam maga, és majd 2 évvel a megvásárlása után először csináltam gyári visszaállítást. Ez rendbehozta az akkuidőt (az említett 2-3 után)!
Ez csak Mi Pilot, vagyis tesztverzió. Egyébként nekem sem volt gondom vele. Ma jött ki a kínai global stabíl verzió.
Gtaati: Próbálj meg frissíteni.
-
negyven2
nagyúr
Ez a legfrissebb Global ROM:
Nekem ilyen gondom nincs (a te verzióddal se volt), de a 3.0.6.0-ás frissítés után nekem nagyon gyorsan merült a készülék, és nem állt helyre az akkumulátoridő, ami alapból 2-3 nap után normalizálódik. Úgyhogy rászántam maga, és majd 2 évvel a megvásárlása után először csináltam gyári visszaállítást. Ez rendbehozta az akkuidőt (az említett 2-3 után)!
-
Petrónius
aktív tag
Pl. Most is a választ 2. alkalommal tudtam el küldeni. Ebay app-ban keresek nem tölti be a hirdetés képeit, ez után ki írja hogy nincs elérhető hálózat, ultra gáz (one) de ha sebességet mérek akkor az szerint meg jó. Próbáltam a hálózatot kézzel be állítani és automatikusan is. És ezt mind újraindítás után nem sokkal.... Agyrém

Melyik verzió?
-
Gtaati
őstag
Helló!
Köszönöm a választ! Hát mióta fenn van az új hyperOS azóta érezhetően romlott a rendszer használhatósága. Játék laggol, appok laggolnak, olyan mintha nem lenne mobil net, de ha egy ilyen jelenség után azonnal sebesség mérek, akkor meg jó... Szóval elég kautikus.... Ha lehetne akkor inkább vissza térnék a korábbi rendszerre, ott ilyenek nem voltak... Hiába indítok újra stb...
Pl. Most is a választ 2. alkalommal tudtam el küldeni. Ebay app-ban keresek nem tölti be a hirdetés képeit, ez után ki írja hogy nincs elérhető hálózat, ultra gáz (one) de ha sebességet mérek akkor az szerint meg jó. Próbáltam a hálózatot kézzel be állítani és automatikusan is. És ezt mind újraindítás után nem sokkal.... Agyrém

-
Gtaati
őstag
Helló!
Köszönöm a választ! Hát mióta fenn van az új hyperOS azóta érezhetően romlott a rendszer használhatósága. Játék laggol, appok laggolnak, olyan mintha nem lenne mobil net, de ha egy ilyen jelenség után azonnal sebesség mérek, akkor meg jó... Szóval elég kautikus.... Ha lehetne akkor inkább vissza térnék a korábbi rendszerre, ott ilyenek nem voltak... Hiába indítok újra stb...
-
Petrónius
aktív tag
Szia
Nagy valószínűséggel valami(k) fut a háttérben. Szinkronizál, gps jelet keres, stb.
Ha új telepítés vagy frissítés, ezt akár 2-3 napig is csinálhatja. -
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Valakinek van ötlete, hogy miért melegszik "csak" úgy a telefon magától és ez által sokkal jobban is merül?
-
wolf88
aktív tag
Néztem én is a bolttban, hogy mi a francért nem fogadta el, még jó, hogy a pénztárcám nálam volt. Töröld a kártyáid és add őket újra hozzá.
-
eldrah
aktív tag
-
Benhill
őstag
-
eldrah
aktív tag
Az nfc mukodik nalatok rendesen? Amiota frissitettek azóta random nem fogadja el a kártyám.
-
Petrónius
aktív tag
Még egy irritáló bug az új rendszerverzióban: a Dolby Atmos folyton visszakapcsolódik (minden alkalommal, ha új audio kimenetre történik váltás, azaz pl. bluetooth füles kapcsolódásakor bekapcsol, de aztán azt eltéve, amikor a telefon hangszórója válik audio outputtá, újra bekapcsol, és így tovább)...
Sok mindent elmond hogy a fastboot frissítést még ki sem adták. Csak az ota-t.
Ez egy "összecsapott" frissítés, ezáltal rengeteg buggal. -
B1T3
addikt
Még egy irritáló bug az új rendszerverzióban: a Dolby Atmos folyton visszakapcsolódik (minden alkalommal, ha új audio kimenetre történik váltás, azaz pl. bluetooth füles kapcsolódásakor bekapcsol, de aztán azt eltéve, amikor a telefon hangszórója válik audio outputtá, újra bekapcsol, és így tovább)...
-
B1T3
addikt
Nem kapcsolom, mert szeretem maximalizálni a kijelző hasznos területét. Ezt vették most el a frissítéssel teljesen értelmetlenül, mert mint látható, a nyelvválasztó gomb a billentyűzetre is beállítható, a billentyűzet eltüntetése pedig egy egyszerű vissza mozdulattal eddig is kivitelezhető volt.
Az előző nagy frissítés a kamera videó funkcióját küldte vissza 15 évvel ezelőttre (a sima zoom helyett a darabossá váló manuális zoomcsavargatással), de ez a nagy frissítés is inkább elvett tőlem, mint adott volna, csalódás…
-
Petrónius
aktív tag
Én is megszoktam. Már észre sem veszem.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Gyári Gboard. Ki lehet tenni a számokat egy külön sorba.

Azért nem láttad, mert ez csak gesztus vezérlés alatt van, te pedig -ha jól sejtem- gombokat használsz.
-
Petrónius
aktív tag
A frissítés után megjelent egy indokolatlanul nagy és (mivel redundánsak az ott lévő gombok) felesleges alsó sáv a billentyűzet alatt (kb. a rendszergombok helyén, amelyek nálam nincsenek, mert gesztusvezérléssel használom a home-vissza-alkalmazásváltás gombokat). Iszonyúan irritáló, mert az amúgy sem nagy kijelzőből sokat kitakar, emellett újra kell tanulni írni, mert máshol vannak a szokásos gombok. 😃 Eltüntethető ez valahogy?

Szia
Kapcsold ki a gesztusvezérlést. Eltűnik a sáv. -
Benhill
őstag
A frissítés után megjelent egy indokolatlanul nagy és (mivel redundánsak az ott lévő gombok) felesleges alsó sáv a billentyűzet alatt (kb. a rendszergombok helyén, amelyek nálam nincsenek, mert gesztusvezérléssel használom a home-vissza-alkalmazásváltás gombokat). Iszonyúan irritáló, mert az amúgy sem nagy kijelzőből sokat kitakar, emellett újra kell tanulni írni, mert máshol vannak a szokásos gombok. 😃 Eltüntethető ez valahogy?

Ez gyári keyboard? Nekem a számok nem külön vannak.
Az a sáv ahol a lefél mutató nyil van, és a földgömb, arra gondolsz? Ezt a sávot én magamnál sosem láttam.
-
Viktor0610
MODERÁTOR

Tudtommal nem.

-
B1T3
addikt

Új hozzászólás Aktív témák
-
2651 - 2601
2651 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S10 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- MSI B450-A PRO MAX Alaplap AM4
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elég ciki volt bevasarolva, nagy kosarral ,hosszu sor mögöttem es ott benaskodtam mire megjavult. Mert hát...ugy megszoktam telorol fizetek pénztárcát nem vittem be🙈🤦
Hát ez csodálatos teljesítmény frissítés után. Mire hazaérek már le is merül. 55 perc képernyő használat.