Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
Ott a képminőség kompromisszumos. Amúgy elég sok olyan szaladó kutyafotót láttam már, amit dslr-el lőttek, és számomra a panákkal csak álom marad. Pl. ez a srác asszem valamilyen ff nikonos, és rendszeresen tolja a jobbnál jobb szaladó kutyás képeket: [link] [link] [link]. Látszik, hogy néhányon mellément a fókusz, de azért a nagyja rendben van sztem.
Amúgy nem én akarok d750-et, hanem egy ismerősöm, de egy 100-300-on agyaltam már, arra gondoltam, hogy esetleg lehetséges, hogy egy teleobinál nem érzékelhető annyira ez a lassú fókusz probléma? A 60-as sigmával ha egy szembe szaladó kutyának a szemére fókuszálok kb. a háta lesz éles, mert a kutya gyorsabb mint az af
Egy telével viszont a teljes kutya beleesik az élességi síkba pont andersen10 "2d-s elve" miatt... vagy rosszul gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy telével viszont a teljes kutya beleesik az élességi síkba pont andersen10 "2d-s elve" miatt... vagy rosszul gondolom?