Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
Ott a képminőség kompromisszumos. Amúgy elég sok olyan szaladó kutyafotót láttam már, amit dslr-el lőttek, és számomra a panákkal csak álom marad. Pl. ez a srác asszem valamilyen ff nikonos, és rendszeresen tolja a jobbnál jobb szaladó kutyás képeket: [link] [link] [link]. Látszik, hogy néhányon mellément a fókusz, de azért a nagyja rendben van sztem.
Amúgy nem én akarok d750-et, hanem egy ismerősöm, de egy 100-300-on agyaltam már, arra gondoltam, hogy esetleg lehetséges, hogy egy teleobinál nem érzékelhető annyira ez a lassú fókusz probléma? A 60-as sigmával ha egy szembe szaladó kutyának a szemére fókuszálok kb. a háta lesz éles, mert a kutya gyorsabb mint az af
Egy telével viszont a teljes kutya beleesik az élességi síkba pont andersen10 "2d-s elve" miatt... vagy rosszul gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tápos kibeszélő offtopik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen SSD-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy telével viszont a teljes kutya beleesik az élességi síkba pont andersen10 "2d-s elve" miatt... vagy rosszul gondolom?