Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
hemaka
üzenetére
De mintha szűrőmenetről beszéltél volna, amije ugye továbbra sincs?

Pandur: nagyobb, életlenebb, sötétebb, és használtan kb. dupla áron megy. 6k-ból meg kijön egy jelátvivős közgyűrű-szett. Az EM10 nem időjárás-álló. Csak a 12-es kezdő marad előnyként.
Lassú Víz: ez sokkal barátibb ár, mint amire számítottam, de még így is sok nekem. A 12-40-est is végül kihagytam, mert bár élesebb a 17-esnél, de a 20 és 45-ösnél nem, s az a kombó nem csak élesebb, hanem fényerősebb, kisebb, könnyebb, meg persze olcsóbb is. Pedig amellett még több érvem is lett volna, mint egy 9-18 --> 7-14 váltás mellett. A 9-18 egyelőre, bár f4 kezdő és CA-zik, de nem vészesen drága, egész éles, és kicsi-könnyű; annyival nem ér nekem többet egy akkora szörnyeteg.
Túl sok a techno és kütyüzés, inkább menni kell képelni.Szpetri: a 12-35-nek sajnos csak akkor van létjogosultsága, ha Pana vázra kell. Az Oly élessége egy klasszissal jobb, ilyen obit pedig általában a képminőségéért vesz az ember. Emellett olcsóbb is nála. Viszont negyedével nehezebb is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóhifi
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Eladó Fujifilm Fujinon XF 27mm f/2.8 R WR objektív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest