- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Nem tudom, mi van ma a M.kir.Postánál, két csomagom érkezett, a fgépbe akku + töltő csomagnál a töltő doboza durva felbontásból adódóan sérült volt (de a csomagon belül minden zacskós, tiszta új, így feltételezem a szokásos vámellenőrzés) és a töltőn az egyik kicsi akkut rögzítő műanyag fülecske le volt törve; a másik csomag egy vari-ND szűrő, szerencsére nem a szűrő sérült, hanem a tartó-dobozából tört le egy darab.
A két dolog, ami (szerintem főleg a M.kir. Posta miatt) veszély az ebayen: elveszett vagy sérült csomag. Szerencsére ott van az elveszett ellen a Paypal és a rating, eddig minden elveszett csomagom helyett küldtek másikat; másrészt meg csak vámhatár alatti értékű, azaz olcsó (legalábbis ebayen, itthon többszöröse lenne az ára - a 12.95 USD-s Fotga vari-ND itthon, még ha találnék is, a legolcsóbb sem hinném, hogy 8-10k alatt lenne) dolgokat szoktam venni, így nem nagy a kár.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest